Ne için bunlarKizlar tacin cok guzel uyku setleri var kis icin ondan almayi dusunuyorum sizdende fikir alik dedim yaptircakmisiniz hazirmi alicaksiniz
Bebisler icin cnm yorgani nevresimi bide karyola icin korumaligi falan var ayri bir yorgan yaptirmayi dusunmuyorumda sizede sorim dedimNe için bunlar
Hıı bende sandım bebek olunca evde yatak yapıyorlarya onun için. Süslü yatak.Bebisler icin cnm yorgani nevresimi bide karyola icin korumaligi falan var ayri bir yorgan yaptirmayi dusunmuyorumda sizede sorim dedim
Merhaba sonatineee,hoşgeldin:))Bende 2008 eylül annesiyim bu ikinci bebişim inşallah:)Bizde 2008 eylül anneleri olarak whats up gurubundan tutta buluşmalara kadar herşeyi yaptık hatta hala görüşüyoruz beş dakika önce görüştük en son:))Burda henüz tam anlamıyla bir samimi ortam oluşmadı ama zamanla oluşur belki bilemem:)Henüz isimlerimizi bile bilmiyoruz hatta ben şimdi başlatayım:)Bu arada arkadaşın için yönetime yazarsan çok daha doğru bir cevap alırsın canım:)Merhaba kızlar :) ben 2014 Şubat annelerinden biriyim. Yakın arkadaşımda şu anda 2015 Şubat anne adayı. Biraz önce kayıt oldu ama kabul edilmedi sanırım mesaj yazmamıyor. Nicki filloo nasıl bi yol izlememiz gerekiyor. Burada hepiniz inşallah sağlıkla doğurursunuz. Biz bu gruptan arkadaş olup bebeklerimize birlikte ailecek görüşen 5-6 aile olduk bile inşallah buradaki arkadaşlığınızdan daim olur. Şimdi 6,5 aylık tosun annesinin. Darısı seneye sizin başınıza. Öptüm sizi
Yok cnm bebegin yatagi icin kis bebekleri olcaklari icin cok kalin bisey ortulnez diyr dusundum uyku setindeki yorganlar hafif ve ince iyi olur diye dusundumHıı bende sandım bebek olunca evde yatak yapıyorlarya onun için. Süslü yatak.
Bende 2009 eylul annesiydim gercekten cok guzel paylssimlar oluyodu ama cocuktan dolayi cok uzun sure giremedim bende ist anadolu yakadindan adim cansu yasim 29 yasindayim ve 2. Cocugum olucak ins:)Kızlar herkes burda neden yazan yok tanışalım dedim diye değildir umarım??
Ohhh hele şükür bir kişi cevap yazdı çok sevindim:))Memnun oldum Cansu'cum:)1 yaş var o zaman bizim bebelerin arasında canım:)Evet çok çok güzeldi ne buluşmalar ne sohbetler muhabbetler:)İnşallah burda da olur diyorum amaBende 2009 eylul annesiydim gercekten cok guzel paylssimlar oluyodu ama cocuktan dolayi cok uzun sure giremedim bende ist anadolu yakadindan adim cansu yasim 29 yasindayim ve 2. Cocugum olucak ins:)
Evet gercekten ole bulusmalarda fotolar cekip paylasirdik ama artik coluk cocuk is ev derken bi kosturma halindeyiz ve yeri geliyo kendine ailene zaman ayiramadigin donemler olabiliyo kalici arkadaslik dostluklar cok onemli ama burda en azindan hic bisey olmasada tecrubelerimizden faydalanip kafa dagitiyoruzOhhh hele şükür bir kişi cevap yazdı çok sevindim:))Memnun oldum Cansu'cum:)1 yaş var o zaman bizim bebelerin arasında canım:)Evet çok çok güzeldi ne buluşmalar ne sohbetler muhabbetler:)İnşallah burda da olur diyorum ama
Evet canım yaaa sadece hamişlik değil herşeyi paylaşıyorduk..Tabi haklısın ama bence birbirimizi tanıyınca daha samimi bir ortam oluyor ve bildiğimiz için kime ne soracağımızı ne yazacağımızı biliyoruz:)Daha sıcak oluyor diye düşünmüştüm ama olmadı:))Neyse en azından seninle tanıştım çok çok memnun oldum:)Evet gercekten ole bulusmalarda fotolar cekip paylasirdik ama artik coluk cocuk is ev derken bi kosturma halindeyiz ve yeri geliyo kendine ailene zaman ayiramadigin donemler olabiliyo kalici arkadaslik dostluklar cok onemli ama burda en azindan hic bisey olmasada tecrubelerimizden faydalanip kafa dagitiyoruz
By arada bende memnun oldum duygucumOhhh hele şükür bir kişi cevap yazdı çok sevindim:))Memnun oldum Cansu'cum:)1 yaş var o zaman bizim bebelerin arasında canım:)Evet çok çok güzeldi ne buluşmalar ne sohbetler muhabbetler:)İnşallah burda da olur diyorum ama
Canım 13.haftada gittim ben erkeğe benziyor dedi aslında kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sağlıkla gelsin...Ama doktor kesin diyemem dedi 30 ağustos bir sonraki kontrolüm 1 hafta sonra net belli olur herhalde:)Senin bellli mi canım?İlki kız mı bu arada doğum günü ne zaman?By arada bende memnun oldum duygucumaramizda 3 gun var bebisin nasil ogrendinmi cinsiyetini
Benimde 1 eylul kontrolum evet cnm kiz ve kizimin dogum gunude 1 eylul banada kiz dedi ama yanilma payim cok yuksek demisti 14. Haftada bu sefer kesinlesir ama muhtemelen 2 kizim olucak:) senin erkekmiydiCanım 13.haftada gittim ben erkeğe benziyor dedi aslında kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sağlıkla gelsin...Ama doktor kesin diyemem dedi 30 ağustos bir sonraki kontrolüm 1 hafta sonra net belli olur herhalde:)Senin bellli mi canım?İlki kız mı bu arada doğum günü ne zaman?
Evet benimde ilki erkek canım 9 eylül doğum tarihi:)İkinci erkek olursa benimde iki oğlum kocamla birlikte üç erkek yandım ben yandım:))Sende benden hemen sonra gideceksin doktora bakalım neler olacak:)Benimde 1 eylul kontrolum evet cnm kiz ve kizimin dogum gunude 1 eylul banada kiz dedi ama yanilma payim cok yuksek demisti 14. Haftada bu sefer kesinlesir ama muhtemelen 2 kizim olucak:) senin erkekmiydi
Vallahi yandin 3 erkek zor cok zor:)) neyse cnm ben yatar iyi gclerEvet benimde ilki erkek canım 9 eylül doğum tarihi:)İkinci erkek olursa benimde iki oğlum kocamla birlikte üç erkek yandım ben yandım:))Sende benden hemen sonra gideceksin doktora bakalım neler olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?