2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar :) ben 2014 Şubat annelerinden biriyim. Yakın arkadaşımda şu anda 2015 Şubat anne adayı. Biraz önce kayıt oldu ama kabul edilmedi sanırım mesaj yazmamıyor. Nicki filloo nasıl bi yol izlememiz gerekiyor. Burada hepiniz inşallah sağlıkla doğurursunuz. Biz bu gruptan arkadaş olup bebeklerimize birlikte ailecek görüşen 5-6 aile olduk bile inşallah buradaki arkadaşlığınızdan daim olur. Şimdi 6,5 aylık tosun annesinin. Darısı seneye sizin başınıza. Öptüm sizi

Daha yeni gelebildik eve. Benim de bi oğluşum olucak büyük ihtimal :) şaşma pek olmaz ama yinede tam söyleyemem dedi. 5-6 tane tahlil verdi 3 hafta sonra gideceğiz inşallah. Demir ilacına başlattı bide. Progestanı günde 1 taneye indirdi. Bıraktırmıyo ya

Merhaba sonatineee,hoşgeldin:))Bende 2008 eylül annesiyim bu ikinci bebişim inşallah:)Bizde 2008 eylül anneleri olarak whats up gurubundan tutta buluşmalara kadar herşeyi yaptık hatta hala görüşüyoruz beş dakika önce görüştük en son:))Burda henüz tam anlamıyla bir samimi ortam oluşmadı ama zamanla oluşur belki bilemem:)Henüz isimlerimizi bile bilmiyoruz hatta ben şimdi başlatayım:)Bu arada arkadaşın için yönetime yazarsan çok daha doğru bir cevap alırsın canım:)

Kızlar evet bende tam bunu diyecektim aslında:)Biz 2008 eylül anneleri olarak hala görüşüyoruz düşünün koca 6 sene geçti:)Ama ben burda yaklaşık 1 aydır hala kimsenin adını sanını nerde yaşadığını hiç birşey bilmiyorum:)Belki bunları paylaşmak istemeyenlerde olabilir ama paylaşmak isteyenler ile en azından tanışıp konuşalım ne dersiniz:)Yani iki satır yazmaktan öteye geçelim:)Önce ben başlayım :)İsmim Duygu İzmirde yaşıyorum:)Bu ikinci çocuğum ve 34 yaşındayım:)Şuanda home office çalışıyorum aslında bankacıyım:)Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))

Hıı bende sandım bebek olunca evde yatak yapıyorlarya onun için. Süslü yatak.
Yok cnm bebegin yatagi icin kis bebekleri olcaklari icin cok kalin bisey ortulnez diyr dusundum uyku setindeki yorganlar hafif ve ince iyi olur diye dusundum

Kızlar herkes burda neden yazan yok tanışalım dedim diye değildir umarım??
Bende 2009 eylul annesiydim gercekten cok guzel paylssimlar oluyodu ama cocuktan dolayi cok uzun sure giremedim bende ist anadolu yakadindan adim cansu yasim 29 yasindayim ve 2. Cocugum olucak ins:)

Bende 2009 eylul annesiydim gercekten cok guzel paylssimlar oluyodu ama cocuktan dolayi cok uzun sure giremedim bende ist anadolu yakadindan adim cansu yasim 29 yasindayim ve 2. Cocugum olucak ins:)
Ohhh hele şükür bir kişi cevap yazdı çok sevindim:))Memnun oldum Cansu'cum:)1 yaş var o zaman bizim bebelerin arasında canım:)Evet çok çok güzeldi ne buluşmalar ne sohbetler muhabbetler:)İnşallah burda da olur diyorum ama

Burdaki ikiz anne adayları ben merdiven falan çıkarken o kadar zorlanıyrmki nefes nefese kalıyrm kalbim küt küt atıyo karnımda çok büyümedi ağırlaştım desem o da değil ztn hiç kilo da almadım daha doğrusu kilo vermiştim ilk üç ay o verdğin kiloları aldım sadece üstüne almadm hiç sizde de bu problemler var mı ( buarafa ben yaprakgül artık kullanıcı adım bu değişti yanlşlkla malesef)

Evet gercekten ole bulusmalarda fotolar cekip paylasirdik ama artik coluk cocuk is ev derken bi kosturma halindeyiz ve yeri geliyo kendine ailene zaman ayiramadigin donemler olabiliyo kalici arkadaslik dostluklar cok onemli ama burda en azindan hic bisey olmasada tecrubelerimizden faydalanip kafa dagitiyoruz

Evet canım yaaa sadece hamişlik değil herşeyi paylaşıyorduk..Tabi haklısın ama bence birbirimizi tanıyınca daha samimi bir ortam oluyor ve bildiğimiz için kime ne soracağımızı ne yazacağımızı biliyoruz:)Daha sıcak oluyor diye düşünmüştüm ama olmadı:))Neyse en azından seninle tanıştım çok çok memnun oldum:)

By arada bende memnun oldum duygucum aramizda 3 gun var bebisin nasil ogrendinmi cinsiyetini

By arada bende memnun oldum duygucum aramizda 3 gun var bebisin nasil ogrendinmi cinsiyetini
Canım 13.haftada gittim ben erkeğe benziyor dedi aslında kız bekliyordum ne yalan söyleyim ama sağlıkla gelsin...Ama doktor kesin diyemem dedi 30 ağustos bir sonraki kontrolüm 1 hafta sonra net belli olur herhalde:)Senin bellli mi canım?İlki kız mı bu arada doğum günü ne zaman?

Benimde 1 eylul kontrolum evet cnm kiz ve kizimin dogum gunude 1 eylul banada kiz dedi ama yanilma payim cok yuksek demisti 14. Haftada bu sefer kesinlesir ama muhtemelen 2 kizim olucak:) senin erkekmiydi

Benimde 1 eylul kontrolum evet cnm kiz ve kizimin dogum gunude 1 eylul banada kiz dedi ama yanilma payim cok yuksek demisti 14. Haftada bu sefer kesinlesir ama muhtemelen 2 kizim olucak:) senin erkekmiydi
Evet benimde ilki erkek canım 9 eylül doğum tarihi:)İkinci erkek olursa benimde iki oğlum kocamla birlikte üç erkek yandım ben yandım:))Sende benden hemen sonra gideceksin doktora bakalım neler olacak:)

Evet benimde ilki erkek canım 9 eylül doğum tarihi:)İkinci erkek olursa benimde iki oğlum kocamla birlikte üç erkek yandım ben yandım:))Sende benden hemen sonra gideceksin doktora bakalım neler olacak:)
Vallahi yandin 3 erkek zor cok zor:)) neyse cnm ben yatar iyi gcler

Merhaba kızlar benim adim ilknur.istanbul anadolu yakasinda oturuyorum.ilk bebegim olacak 27 yasındayim. Özel bi şirkette eğitim ve gelişim uzmani olarak çalışıyorum tanıştığıma memnun oldum umarim güzelce tanışır kaynaşırız :) herkes gördükçe yazar merak etmeyin burdaki kızlarda cok sıcak kanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…