selam kızlar biz geldik oğluşumla. doktor idrar ve kan tahlili istedi rutin olarak. ayrıca rahim ağzı uzunluğumu ölçtü gayet normal dedi. progestanı kestirdi diğer hiboruma kan ilacıma ve decavite devam dedi. 3 eylülde ayrıntılı ultrasonum var bebeğin kalbine bakılacak. ayrıca 15 eylülde çocuk kardiyologundan randevu aldım bebeğin kalp ekosuna bakılacak. doktor ikili testimede baktı sonuçlar çok iyi dedi başka teste gerek yok dedi. bundan sonra sırada bir tek şeker yüklemesi kaldı onuda yaptırdıkmı benim testim filan kalmıyorkoşturmaktan canım çıktı .
bu arada ikili test sonucum şöyle. bu test sonucuna göre başka teste gerek yok dedi.
Yaş Riski 1 : 999
Biyokimyasal Trisomy 21 riski: 1:10000
Kombine Trisomy 21 riski: 1:10000
Trisomy 13/18+NT: 1:10000
Kilomu hatırlıyorsun değil mi? Ona göre.4Valla bende çok gerginim bir karşılaşma iyi olurdu.
Terapi terapiIki yigit cikti meydane ikisi de birbirinden merdane
İlgilenemedim fenaa gergindim bugün. Sen sanki yeni gitmiştin doktora.madem bariz görünüyordu neden söylemedi cinsiyeti.benim bir ay önce söylediBu arada benim bebiş baya asagida vajina ustunden bakıyor dr. Bebegin esi de biraz asagida dedi zamanla yukari cikarmis ama
Gozun aydin masallah canim. Bebek icin ekoyu dr mu istedi bisey gormeden istemezler genelde sikinti mi gordu ki risk mi var ya da meraklandim smdi. Ayrintili icin kalp gelisimini daha iyi tamamladgi icin 22 23.hftalari onerdi bugunki dr bana. Bi onceki de 22 demisti
İlgilenemedim fenaa gergindim bugün. Sen sanki yeni gitmiştin doktora.madem bariz görünüyordu neden söylemedi cinsiyeti.benim bir ay önce söyledi
yok canım falan yok ama gittiğiolmadiktanskli gebelik ayrıntılı ultrasonda 19. haftamda yapılacak kalp ekomda 21 veya 22 sine denk geliyor. bu genel bir takip sorun var mı yok mu diye bakılıyor. yani riskli gebeliğe kim giderse aynı şeyi istiyorlar. mesela normal doktorlar genelde istemezler ama riskli gebelikte bu bir rutin kontrol gibi :) zaten salı günü ben girmiştim ayrıntılı ultrasona onda plesantaya baktılar suyuna baktılar ve plesantanın normal yerleşip yerleşmediğine baktılar sırada kalp kaldı gittiğimde daha erken dedi doktor 18. haftadan önce anlaşılmıyormuş.
Resim koymadın mı?Idrar yolu enfeksiyonu olunca acile gitmiştim onu hatrliyorsundur toto donuktu gostermemsti o zaman goruruz umuduyla ultrasonu iyi bir dr bulup gideyim dedim eve donmeden.kendi doktorumun ultrasonu berbat cunku yine kesin ogrenemedik kismet iste
Resim koymadın mı?
kizlarrr bizde geldik dr den şükürler olsun bise olmamis minigime bi hissedip bi hissedemeyince korkmustum. şükür bi sıkıntımız yok.. nihayet cinsiyetimizide ogrendik. birde oglum olacak allahin izniyle simdi kizimi oglan fikrine alistirmam lazim... kiz istiyorum diyodu sürekli adini bile koymuştu kismet 3. ye artik:)
gözün aydın canım alah bağışlasın bi kız bi oğlan daha ii olmuş bence oda doğunca çok sevecektirkizlarrr bizde geldik dr den şükürler olsun bise olmamis minigime bi hissedip bi hissedemeyince korkmustum. şükür bi sıkıntımız yok.. nihayet cinsiyetimizide ogrendik. birde oglum olacak allahin izniyle simdi kizimi oglan fikrine alistirmam lazim... kiz istiyorum diyodu sürekli adini bile koymuştu kismet 3. ye artik:)
Hadi gozun aydin canim saglikla gelsin oglusun ne guzel bi kiz bi erkek kizinda eminim alisir bu fikre hemenkizlarrr bizde geldik dr den şükürler olsun bise olmamis minigime bi hissedip bi hissedemeyince korkmustum. şükür bi sıkıntımız yok.. nihayet cinsiyetimizide ogrendik. birde oglum olacak allahin izniyle simdi kizimi oglan fikrine alistirmam lazim... kiz istiyorum diyodu sürekli adini bile koymuştu kismet 3. ye artik:)
pipili olsaydı belli olurdu annesi senin dr gerçekten çok garanticiymiş sağlıkla gelsin inşş benim göbek az sivri evet birazda aşağı bakıyor ama yorma sakın kendini o çok önemliymiş zamanla yukarı çıkıyormuş bende öğrenseydim keşke cinsiyetini yaramaz çok uğraştırdı dr u soramadım bende 3 hafta sonra inşşSaol canim benim darisi size bugune dek gordugum en net goruntusu olunca daha bi sevindirik oldum heyecandan ttansiyonum yüksek cikti hatta
Bilmiyorum ki bibili olsa cikinti olurdu ayan bEyan acmisti cunku herbitaraflari kuzum icime kizmis gibi dogdu ilk defa bakalim yanilcaz mi tuttrcaz mi
gobek durumun nsl senin benim az bisey var oda asagi dogru kilo gobegi gibi gorunuyor hateket duyamama nedeni de asagida olmasindan herhalde dikkatli olmak lazimmis evet insallah cikarlar zamanla yukarilara kuzular
oyy ne kadar heyecanlı gözün aydın canımm benim kızım kız bebekten hiç söz etmiyor hep erkek o diyor diğer bebeğimdede diretmişti erkek diye bundada erkek diyor kızda olabilir diyorum yapacak bişey yok diyor ahahaaa sağlıkla al kucağına inşkizlarrr bizde geldik dr den şükürler olsun bise olmamis minigime bi hissedip bi hissedemeyince korkmustum. şükür bi sıkıntımız yok.. nihayet cinsiyetimizide ogrendik. birde oglum olacak allahin izniyle simdi kizimi oglan fikrine alistirmam lazim... kiz istiyorum diyodu sürekli adini bile koymuştu kismet 3. ye artik:)
seninde ikilin güzel çıkmış gözün aydın canım inşş rabbim hep böle güzel haberler almamızı sağlar inşş kuzucanın kalp ekosuda çok iyi çıkarselam kızlar biz geldik oğluşumla. doktor idrar ve kan tahlili istedi rutin olarak. ayrıca rahim ağzı uzunluğumu ölçtü gayet normal dedi. progestanı kestirdi diğer hiboruma kan ilacıma ve decavite devam dedi. 3 eylülde ayrıntılı ultrasonum var bebeğin kalbine bakılacak. ayrıca 15 eylülde çocuk kardiyologundan randevu aldım bebeğin kalp ekosuna bakılacak. doktor ikili testimede baktı sonuçlar çok iyi dedi başka teste gerek yok dedi. bundan sonra sırada bir tek şeker yüklemesi kaldı onuda yaptırdıkmı benim testim filan kalmıyorkoşturmaktan canım çıktı .
bu arada ikili test sonucum şöyle. bu test sonucuna göre başka teste gerek yok dedi.
Yaş Riski 1 : 999
Biyokimyasal Trisomy 21 riski: 1:10000
Kombine Trisomy 21 riski: 1:10000
Trisomy 13/18+NT: 1:10000
çok sağol 3den sonra daha iyi hissettim gitmedim ama şimdi yine ateş basıyorçok geçmiş olsun dr a göründün mü peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?