- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
valla öle ben mutluyum halimden o sağlıklı olsunda kim ne derse desinmutlu göbekli hamileler
Flower 85 di iyi cnm cok sukur kizim iyi anaokuluna baslicaz kaydini yaptirdik buyuyolar teyzesi srnin2. De olmus masallah 2 kiz harika suan kac haftaliksinAaa cok sevindim cnm tekrar merhaba çok sukur ikiside gayet saglikli sen nasilsin seninki nasil nicini aciklasan hatirlarim
muhtemeln gece sindirememişsindir canım bizde bazen öyle yapıyoruz bişeycik olmaz sürekli olmadığı halde bebişinin canı çekmiş ye annesiKesinlikle öyle ben dün gece 12 de yemek yiyince sabah 900 gram almışım düşün bir insan bir günde 1 kilo nasıl alır:))Gece 12 de yemek yersen alırsın işte:))Bütün gün aç gezdim dikkat ettim gece patladım:))Çok sinilerim bozuk bugün iradesizliğime kızdım kendime!!!
Bende 4 yasinda verdim anaokuluna bu yil 2. Gidisi olucak benim kiziminda sanslari bahtlari acik olsun insallahcanım 1. sınıfa başlayacak inşş 2 sene anaokuluna gitti 6 yaş 2 aylık olduk senin miniğinede hayırlı olsun rabbim hayırlı etsin zihinleri açık olsun inşşş
aminnn inşşş biz 1.dönemi atlatıcaz sonra bebiş gelcek buna çok seviniyorum kuzumma yardımcı olcaz babasıyla inşş 1. sınıf gerçekten zor allah yardımcıları yardımcımız olsun inşşBende 4 yasinda verdim anaokuluna bu yil 2. Gidisi olucak benim kiziminda sanslari bahtlari acik olsun insallah
çok geçmiş olsun dr a göründün mü peki ??arkadaşlar geceyi zor geçirdim baş dönmesi ardından soğuk terleme ve kusma daha yeni kendime geldim
Gozun aydin cnm darisi biz goremeyenlere siz bole anlattikca ben daha cok sabirsizlaniyorum:))Heyoo doktordan geliyoruz kuzucugum kocaman olmus maşallah hophop oynadi durdu acayip hareketlıydi bu defa gelisimi iyi uc gun gerideydi açığı kapatip ileri bile gecmis. Cinsiyete gelince dr erken haftalar diye cok soyleme taraftarı çıkmadı daha net bisey demek icin erken dedi gecstrdi zorlayinca erkeğe benziyor diyemem dedi ama kesin kiz demek icin de erken dedi.renklide de gösterdi bacaklar ayan beyan açık oturuyordu bana kiz gibi geldi içime öyle dogdu hayırlısı tabi bilemeyiz de cok keyfli bi kontrol oldu bu defa esim kizim doya doya izledkk minnosumuzu
Gözün aydınn canımm yoksa sana bir kızce daha mı geliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin tatlım bende ekşiye çok düştüm galiba bende kız doğuracamHeyoo doktordan geliyoruz kuzucugum kocaman olmus maşallah hophop oynadi durdu acayip hareketlıydi bu defa gelisimi iyi uc gun gerideydi açığı kapatip ileri bile gecmis. Cinsiyete gelince dr erken haftalar diye cok soyleme taraftarı çıkmadı daha net bisey demek icin erken dedi gecstrdi zorlayinca erkeğe benziyor diyemem dedi ama kesin kiz demek icin de erken dedi.renklide de gösterdi bacaklar ayan beyan açık oturuyordu bana kiz gibi geldi içime öyle dogdu hayırlısı tabi bilemeyiz de cok keyfli bi kontrol oldu bu defa esim kizim doya doya izledkk minnosumuzu
ayy benimle aynısın benim bebişimde aşağıdaymış dr çok aşağı tutuyor ultrsonu sonracığıma eşide aşağıda demişti radyolog benim dr bu haftalarda sürekli yer değiştirir dedi plasenta önemli olan 20. haftadan sonraymış ama kesinlikle ağır iş yürüyüş olmasın az az olsunBu arada benim bebiş baya asagida vajina ustunden bakıyor dr. Bebegin esi de biraz asagida dedi zamanla yukari cikarmis ama
Yav sen değilmiydin sabah hastaneye bağıran çağıran. Geleyim de sinirinizi benden çıkarın.kız ben o kilo verip geri almayanlardanım hemde dövülmeye çok ihtiyacım vargel hem sıkıntını gider hem ben rahatlıyım masaj olur
ya bende sordum öle dediler ama içinde hçbişey yok foto oda süsleme özel oda cocuk bakımı4000 tl imiş. ben istanbulda oturuyorum da kuzenım orda doğum yapacak ay sonunda. ne kadar dedım 4000 tl dediler.
o yüzden işte gel karşılıklı dövüşelimYav sen değilmiydin sabah hastaneye bağıran çağıran. Geleyim de sinirinizi benden çıkarın.
Gozun aydin cnm darisi biz goremeyenlere siz bole anlattikca ben daha cok sabirsizyorum:))
Gözün aydınn canımm yoksa sana bir kızce daha mı geliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin bende ekşiye çok düştüm galiba bende kız doğuracam
ayy benimle aynısın benim bebişimde aşağıdaymış dr çok aşağı tutuyor ultrsonu sonracığıma eşide aşağıda demişti radyolog benim dr bu haftalarda sürekli yer değiştirir dedi plasenta önemli olan 20. haftadan sonraymış ama kesinlikle ağır iş yürüyüş olmasın az az olsun
Kilomu hatırlıyorsun değil mi? Ona göre.4Valla bende çok gerginim bir karşılaşma iyi olurdu.o yüzden işte gel karşılıklı dövüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?