2015 Şubat Anneleri

canım 1. sınıfa başlayacak inşş 2 sene anaokuluna gitti 6 yaş 2 aylık olduk senin miniğinede hayırlı olsun rabbim hayırlı etsin zihinleri açık olsun inşşş

Aaa cok sevindim cnm tekrar merhaba çok sukur ikiside gayet saglikli sen nasilsin seninki nasil nicini aciklasan hatirlarim
Flower 85 di iyi cnm cok sukur kizim iyi anaokuluna baslicaz kaydini yaptirdik buyuyolar teyzesi srnin2. De olmus masallah 2 kiz harika suan kac haftaliksin

muhtemeln gece sindirememişsindir canım bizde bazen öyle yapıyoruz bişeycik olmaz sürekli olmadığı halde bebişinin canı çekmiş ye annesi

canım 1. sınıfa başlayacak inşş 2 sene anaokuluna gitti 6 yaş 2 aylık olduk senin miniğinede hayırlı olsun rabbim hayırlı etsin zihinleri açık olsun inşşş
Bende 4 yasinda verdim anaokuluna bu yil 2. Gidisi olucak benim kiziminda sanslari bahtlari acik olsun insallah

arkadaşlar geceyi zor geçirdim baş dönmesi ardından soğuk terleme ve kusma daha yeni kendime geldim

Bende 4 yasinda verdim anaokuluna bu yil 2. Gidisi olucak benim kiziminda sanslari bahtlari acik olsun insallah
aminnn inşşş biz 1.dönemi atlatıcaz sonra bebiş gelcek buna çok seviniyorum kuzumma yardımcı olcaz babasıyla inşş 1. sınıf gerçekten zor allah yardımcıları yardımcımız olsun inşş

Kızlarr benim kalça kemiklerim belim çok ağrıyordu dr magnevıt verdi iyi geldi tadıda öyle güzel ki ekşi bişeyy hepsini içesimm varr kız mı doğuracam yoksam

Heyoo doktordan geliyoruz kuzucugum kocaman olmus maşallah hophop oynadi durdu acayip hareketlıydi bu defa gelisimi iyi uc gun gerideydi açığı kapatip ileri bile gecmis. Cinsiyete gelince dr erken haftalar diye cok soyleme taraftarı çıkmadı daha net bisey demek icin erken dedi gecstrdi zorlayinca erkeğe benziyor diyemem dedi ama kesin kiz demek icin de erken dedi.renklide de gösterdi bacaklar ayan beyan açık oturuyordu bana kiz gibi geldi içime öyle dogdu hayırlısı tabi bilemeyiz de cok keyfli bi kontrol oldu bu defa esim kizim doya doya izledkk minnosumuzu

Gozun aydin cnm darisi biz goremeyenlere siz bole anlattikca ben daha cok sabirsizlaniyorum:))

Gözün aydınn canımm yoksa sana bir kızce daha mı geliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin tatlım bende ekşiye çok düştüm galiba bende kız doğuracam

Bu arada benim bebiş baya asagida vajina ustunden bakıyor dr. Bebegin esi de biraz asagida dedi zamanla yukari cikarmis ama
ayy benimle aynısın benim bebişimde aşağıdaymış dr çok aşağı tutuyor ultrsonu sonracığıma eşide aşağıda demişti radyolog benim dr bu haftalarda sürekli yer değiştirir dedi plasenta önemli olan 20. haftadan sonraymış ama kesinlikle ağır iş yürüyüş olmasın az az olsun

kız ben o kilo verip geri almayanlardanım hemde dövülmeye çok ihtiyacım var gel hem sıkıntını gider hem ben rahatlıyım masaj olur
Yav sen değilmiydin sabah hastaneye bağıran çağıran. Geleyim de sinirinizi benden çıkarın.

selam kızlar biz geldik oğluşumla. doktor idrar ve kan tahlili istedi rutin olarak. ayrıca rahim ağzı uzunluğumu ölçtü gayet normal dedi. progestanı kestirdi diğer hiboruma kan ilacıma ve decavite devam dedi. 3 eylülde ayrıntılı ultrasonum var bebeğin kalbine bakılacak. ayrıca 15 eylülde çocuk kardiyologundan randevu aldım bebeğin kalp ekosuna bakılacak. doktor ikili testimede baktı sonuçlar çok iyi dedi başka teste gerek yok dedi. bundan sonra sırada bir tek şeker yüklemesi kaldı onuda yaptırdıkmı benim testim filan kalmıyor koşturmaktan canım çıktı .

bu arada ikili test sonucum şöyle. bu test sonucuna göre başka teste gerek yok dedi.

Yaş Riski 1 : 999
Biyokimyasal Trisomy 21 riski: 1:10000
Kombine Trisomy 21 riski: 1:10000
Trisomy 13/18+NT: 1:10000

Gozun aydin cnm darisi biz goremeyenlere siz bole anlattikca ben daha cok sabirsizyorum:))

Saol canim benim darisi size bugune dek gordugum en net goruntusu olunca daha bi sevindirik oldum heyecandan ttansiyonum yüksek cikti hatta

Gözün aydınn canımm yoksa sana bir kızce daha mı geliyor hayırlısıyla sağlıkla gelsin bende ekşiye çok düştüm galiba bende kız doğuracam

Bilmiyorum ki bibili olsa cikinti olurdu ayan bEyan acmisti cunku herbitaraflari kuzum icime kizmis gibi dogdu ilk defa bakalim yanilcaz mi tuttrcaz mi

gobek durumun nsl senin benim az bisey var oda asagi dogru kilo gobegi gibi gorunuyor hateket duyamama nedeni de asagida olmasindan herhalde dikkatli olmak lazimmis evet insallah cikarlar zamanla yukarilara kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…