2015 Şubat Anneleri

Bwn twmizlik yapcam diye erken kalk sonra tv karsisinda uyu yeni kalk kwndime yuh diyorum

Selam kızlar, ipadimin kablosu koptu maalesef bugun yarın yenilerim artık, giremiyorum telden uygulama açılmıyor Web'de uyuz ediyor insanı :) bu arada benim oğlanın arkası dönük yada yattığından hissedemiyormuşum o gün fark ettim :) ay ne tuaf yaaaa :))

Canım bişey olmadığına sevindim, riskli gebeliklerde öyle benimkide riskli gebelik olduğundan 1 saat inceledi doktorum hatta kendi bile söyledi, geçmişimi bildiği için...

Canım bişey olmadığına sevindim, riskli gebeliklerde öyle benimkide riskli gebelik olduğundan 1 saat inceledi doktorum hatta kendi bile söyledi, geçmişimi bildiği için...

aynen canım öyle imiş bende yeni öğrendim. doktor zaten biliyor beni de 3 düşük olduğunu. benimde kısmetse şu kalp ekosuyla ayrıntılıyı atlattıkmı geriye bir şey kalmıyor.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

evet senin için kötü olur. benim herkes burada zaten yalnız da kalamam, korkarım.
ailen nerde senin. Bursalı değil misin? görev için mi oradasınız yoksa.
Yok cnm ailem burdaydı emekli olunca Anamura yerleşti ben evlenince kaldım burada zaten alıştığım şehir bursayı seviyorum. O yüzden bişeye ihtiyacım olduğunda sıkıntı yaşıyorum eşimin ailesi var ama onlardanda pek fayda yok

Tunaydin ahali.. dunden beri canta toplamaca dönüş fasli yoruldum.yetmezmis gibi kizin mumukler akmaya basladi gece boyu yapisik uyudugumuzdan sabaha mikroplari satti bana bogazim yaniyo muthis kirginlik var grip kapida anliyacaginiz tam da yolculuk gunu sahane oldu valla. Acayip trafik var istanbulda daha burdan cikamadik ustune 13 saat yol var bir de rabbim yardim eder inşallahh Evimi coook özledim cook

Itiraf edeyim ki ayda yilda vicdanimi susturmak adina alip bırakıyorum vitamini ben bulanti istemiom artik diye dünkü dr da kan ilaci verdi ki o da muthis kabiz yapiyo bana onu da icmek istemiyorum hic

Günaydın kizlar bende tanitayim kendimi... ozlem ben ankaradayim memurum. benim de 2010 temmuz dogumlu bir kizim var allah bagislasin. . insallah daha guzel arkadaşlık lar yaşarız

Merhaba Özlem bende memnun oldum:)Ne güzel ikinci bebişler çok var anladığım kadarıyla cinsiyet belli mi benim ilki erkek bakalım bir de kızı görsek iyi olacak ama:))

günaydın arkadaşlarr
burada neler olmuş gelenler gidenler kaynaşmalar
ohh valla bensiz kaynaşın

Gülbeşekerim kaynaşıyoruz valla hadi sende kaynaş bizimle sensiz olur mu :))

dev gibi simit yedikten 30dk sonra sanki hiç bişey yememişim gibi karnım kazınıyo
bu nedir ??????????

Aaa aynı benKendimden tiksiniyorum bazen ...Geçen o Şeyma Çoşkun manyağı çıktı neymiş kadın dediğin iradesini bilirmiş bilmeyenlere kadın gözüyle bakmıyormuş o!!!!Ben kadın değilim o vakit sıfır irade!!!

Günaydın. geceden beri okuyorum tanışıyorsunuz da kimse isimleri aklında tutamaz ki. Yani ben tutamam . eskiden süper bir hafızam varken şimdi bebek beynimi de aldı benden sanki.

Cancağzım zamanla öğreniriz tutarız hadi söyle benim adım ne nickime benziyor:)))

Allah yrdimcin olsun cnm vallahi grip ustune okdr yol zor olucaktir inanilmaz bir salgin var banada esimden gecmisti grip gecti ama oksuruk kaldi esim ilac aldigindan 3 gunde atlatti benim 10 gune anca gecti gibi kizinada sanada gecmis olsun

Hihoyttt İzmirden bir arkadaş daha buldum:))Bende İzmirdeyim canım Karşıyaka dayım:)Adım Duygu ve bankacıyım aslında ama şimdi home office çalışıyorum bir internet sitesinde:)Çokk memnun oldum Sinem:)

Bu arada gece acıkmalarım hat saffada bu aralar....Birde burnumda bir tuhaflık var sanki süreli toz kokusu alıyorum çok tuhaf nereye gitsem sinir oluyorumDün evde büyük temizlik vardı bütün ev kalktı ne cam kaldı ne kapı hala toz var gibi geliyor çıldırcam

Yani biz de tam sudur diye ongoremiyoruz da bana kizmis gibi geldi hayırlısı artik kizimda da gec ogrenmistim bunda da oyle olcak herhalde

dev gibi simit yedikten 30dk sonra sanki hiç bişey yememişim gibi karnım kazınıyo
bu nedir ??????????

ay o kazinmalar bana da oluyo arada bir anda gunlerdir acmisim gibi aclik kazinma hissi geliyo

malesef o bende de var canım :) gece yemesem uyuyamıyorum ama tabi ekmek filan yememeye çalışıyorum genelde meyve bir tabak yoğurt tarzında :) birde bu aralar aşırı çekirdek canım istiyor . vallaha başından kalkamaz oldum

benimde burnumun içi hep dolu dolu. zaten bol bol kanayıp yara oluyor birde nedense sanki, bir ton ağırlık var burnumda.
bu arada nickindeki isme bayılıyorum çünkü oğluşumun adı olucak kısmet olursa :) EGE

Yani biz de tam sudur diye ongoremiyoruz da bana kizmis gibi geldi hayırlısı artik kizimda da gec ogrenmistim bunda da oyle olcak herhalde

ay o kazinmalar bana da oluyo arada bir anda gunlerdir acmisim gibi aclik kazinma hissi geliyo

iş yerinde utanıyorum acıktım demeye ya
ele güne karşı töbe allahım ya

Allah yrdimcin olsun cnm vallahi grip ustune okdr yol zor olucaktir inanilmaz bir salgin var banada esimden gecmisti grip gecti ama oksuruk kaldi esim ilac aldigindan 3 gunde atlatti benim 10 gune anca gecti gibi kizinada sanada gecmis olsun

Tesekkur ederim canim ins cabuk atlatiriz. Off en kötüsü ilac alamamak zaten kis boyu grip olan bi tipim ogretmen olunca ya okuldan geliyo mikrop ya kizim kresten getriyo ise başlayınca naparm derken erkenden acilis yaptik bile

bu arada ben de tanitayim kendmi 29 yasindayim bir kiz annesiyim ogretmenim is nedeniyle mersinde yasiyorum

olur tabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…