Hihoyttt İzmirden bir arkadaş daha buldum:))Bende İzmirdeyim canım Karşıyaka dayım:)Adım Duygu ve bankacıyım aslında ama şimdi home office çalışıyorum bir internet sitesinde:)Çokk memnun oldum Sinem:)
Bu arada gece acıkmalarım hat saffada bu aralar....Birde burnumda bir tuhaflık var sanki süreli toz kokusu alıyorum çok tuhaf nereye gitsem sinir oluyorumDün evde büyük temizlik vardı bütün ev kalktı ne cam kaldı ne kapı hala toz var gibi geliyor çıldırcam
Al benden de okadar ya evde bir koku var ne olduğunu da çözemiyorum sanki biri sürekli sebze haşlıyo o koku benim evime doluyo gibi saçma bi koku bıktım yaaa eşim yok koku diyo akşam heryere kolonya serpiyorum hava temizleyiciyi açıyorum yok yok yok gitmiyor o koku
Senin belli.zaten adın.Merhaba Özlem bende memnun oldum:)Ne güzel ikinci bebişler çok var anladığım kadarıyla cinsiyet belli mi benim ilki erkek bakalım bir de kızı görsek iyi olacak ama:))
Gülbeşekerim kaynaşıyoruz valla hadi sende kaynaş bizimle sensiz olur mu :))
Aaa aynı benKendimden tiksiniyorum bazen ...Geçen o Şeyma Çoşkun manyağı çıktı neymiş kadın dediğin iradesini bilirmiş bilmeyenlere kadın gözüyle bakmıyormuş o!!!!Ben kadın değilim o vakit sıfır irade!!!
Cancağzım zamanla öğreniriz tutarız hadi söyle benim adım ne nickime benziyor:)))
Koku hassasiyeti heimizde var galiba bana da dun butun gun corap kokusu gibi koktu heryer
Bende her şeyi çok zor yapıyorum.ablam diyo şimdi böyle isen son aylarda ne yapacaksın.hala enerjim yok.öyle dedikleri gibi patlama olmadı.belki hava serilerse iyi oluruz çünkü hamile olmayanlar bile aynı derttelerBen de çok memnun oldum Duygucum :)) ben bornovadayım yazmayı unutmuşum 26 yaşındayım bu arada :) ben de bir dönem home office çalıştım n11 de mağazam vardı sonra sıkıldım bıraktım pek getirisi de olmadı :) ofise de gitmiyorum artık ev basıyo beni ama hiç enerjimde yok bi mutfağı topliyim diyorum evi kırklamış gibi yoruluyorum ağırlaştım ben ya şimdiden :)
Bende her şeyi çok zor yapıyorum.ablam diyo şimdi böyle isen son aylarda ne yapacaksın.hala enerjim yok.öyle dedikleri gibi patlama olmadı.belki hava serilerse iyi oluruz çünkü hamile olmayanlar bile aynı dertteler
malesef o bende de var canım :) gece yemesem uyuyamıyorum ama tabi ekmek filan yememeye çalışıyorum genelde meyve bir tabak yoğurt tarzında :) birde bu aralar aşırı çekirdek canım istiyor . vallaha başından kalkamaz oldum
Bende dün tek bir tanecik kurabiye yedim dayanamadımAma o bile kilo yapmaya yetiyor Çekirdekte kışın bende dadanmıştım zor kurtuldum heryerim kabarıyordu inşallah sende kurtulursun canım:)
benimde burnumun içi hep dolu dolu. zaten bol bol kanayıp yara oluyor birde nedense sanki, bir ton ağırlık var burnumda.
bu arada nickindeki isme bayılıyorum çünkü oğluşumun adı olucak kısmet olursa :) EGE
Ben de çok memnun oldum Duygucum :)) ben bornovadayım yazmayı unutmuşum 26 yaşındayım bu arada :) ben de bir dönem home office çalıştım n11 de mağazam vardı sonra sıkıldım bıraktım pek getirisi de olmadı :) ofise de gitmiyorum artık ev basıyo beni ama hiç enerjimde yok bi mutfağı topliyim diyorum evi kırklamış gibi yoruluyorum ağırlaştım ben ya şimdiden :)
Al benden de okadar ya evde bir koku var ne olduğunu da çözemiyorum sanki biri sürekli sebze haşlıyo o koku benim evime doluyo gibi saçma bi koku bıktım yaaa eşim yok koku diyo akşam heryere kolonya serpiyorum hava temizleyiciyi açıyorum yok yok yok gitmiyor o koku
Koku hassasiyeti heimizde var galiba bana da dun butun gun corap kokusu gibi koktu heryer
Valla ben hava durumu sunacak hale geldim.pazartesi yağmur varmışHava serinlese ben ağırlaşmaya da razıyım ama hiç serinlicek gibi değil. Ben de heralde son aylarımda sağdan sola dönemem
herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım
Canim ben ilk kizimda yaptirmamistim simdide yaptirirmiyim bilmiyorum ama ssk da ilk basta kadin dogumcuya randevu aliyosun o yaziyo tekrar renkli icin bidaha aliyosun diye biliyorum yada doktor su gune renkli diye yazip o gune randevu aliyosun galibaKızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?