2015 Şubat Anneleri

Ben de çok memnun oldum Duygucum :)) ben bornovadayım yazmayı unutmuşum 26 yaşındayım bu arada :) ben de bir dönem home office çalıştım n11 de mağazam vardı sonra sıkıldım bıraktım pek getirisi de olmadı :) ofise de gitmiyorum artık ev basıyo beni ama hiç enerjimde yok bi mutfağı topliyim diyorum evi kırklamış gibi yoruluyorum ağırlaştım ben ya şimdiden :)

Al benden de okadar ya evde bir koku var ne olduğunu da çözemiyorum sanki biri sürekli sebze haşlıyo o koku benim evime doluyo gibi saçma bi koku bıktım yaaa eşim yok koku diyo akşam heryere kolonya serpiyorum hava temizleyiciyi açıyorum yok yok yok gitmiyor o koku

Koku hassasiyeti heimizde var galiba bana da dun butun gun corap kokusu gibi koktu heryer

Ilk uc ay enerji patlamasi yasayan ben simdi bi halsizlik ne zaman bu enerji gelicek acaba eylul anneleride dogurmaya baslamis allah herkeze zamaninda hayirli dogum nasip etsin

Senin belli.zaten adın.
Deniz adım iki isimliyim diğerine gerek yok sanırım.34 yaşındayım.istanbulun solunda oturuyorum. Mali müşavirim.ilk kızanım.

Koku hassasiyeti heimizde var galiba bana da dun butun gun corap kokusu gibi koktu heryer

Kotu bişey ama koku hassasiyeti ben 2 aydır doğru düzgün mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum çok sıkıntılı bir durum. Mutfağı hep eşim temizliyor topluyor hergün işten gelince. Ben de bir de alerjik rinit var parfüm deterjan oda kokusu düşmanlarım benm hemen başımı ağrıtır bu tür kokular. Napıcamı şaşırdım

Bende her şeyi çok zor yapıyorum.ablam diyo şimdi böyle isen son aylarda ne yapacaksın.hala enerjim yok.öyle dedikleri gibi patlama olmadı.belki hava serilerse iyi oluruz çünkü hamile olmayanlar bile aynı dertteler

Bende her şeyi çok zor yapıyorum.ablam diyo şimdi böyle isen son aylarda ne yapacaksın.hala enerjim yok.öyle dedikleri gibi patlama olmadı.belki hava serilerse iyi oluruz çünkü hamile olmayanlar bile aynı dertteler

Hava serinlese ben ağırlaşmaya da razıyım ama hiç serinlicek gibi değil. Ben de heralde son aylarımda sağdan sola dönemem

Kızlar nasılsınız cokk uzun zamandır uğramıyorum buraya sürekli bi koşturma icersinseydim uzun zamandır. Ablam erken doğum yaptı öncelikle ona dua isteyim ben hastanemi değiştirdim ablam la aynı hastane gidiyorduk ozele ablamin erken doğum riski olunca o hastane ona bakmadı bende hastanemi değiştirme kararı aldım ve biraz uzak ama başka bi özel hastaneye takibe başladım. Bu arada bebisim hızla büyüyor ultrasonda annesine el sallayacak kadar hemde. 13. Haftamda doktorum %52 53 kızın olabilir dedi mutluluktan uçmak için kesinleşmeşini bekliyorum.ve ne yazikki bende genital herpes çıktı büyük ihtimal normal doğum yapqmayacağım. Ayy ne çok konuştum çok özlemişim burayı

Canım inşallah benimde oğlumun adı Ege darısı başına inşallah :)

Canım bende senin gibiyim bir gün çok enerjik oluyorum bir gün ise üstümden kamyon geçmiş gibi....Ayıran Allah kayırırmış derler annem rahmetli olduğu için yardım eden yok kendim yemek yapıyorum hiç tiksinmedim Allahın işi işte..Temizlikte haftada bir kadın geliyor dip köşe yapıyor öyle idare ediyoruz..

Sorma sorma bende öyle oda parfümleri sıkıyorum ne pişse bende sanki:))

Ay o da berbatmış geçecek inşallah....

herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım

bugün aşırı bir tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. kafam hiç yerinde değil. tuzlu ayran içtim de kendime geldim. valla yeni yeni şeyler öğreniyor insan şu hamilelik boyunca

merhaba arkadaşlar 15. haftama girdim ,kasık ağrım var sizde de oluyor mu,

Kızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?

Canim ben ilk kizimda yaptirmamistim simdide yaptirirmiyim bilmiyorum ama ssk da ilk basta kadin dogumcuya randevu aliyosun o yaziyo tekrar renkli icin bidaha aliyosun diye biliyorum yada doktor su gune renkli diye yazip o gune randevu aliyosun galiba

kasık ağrınız var mı arkadaşlar yada 15. haftada oldu mu? 3 lü test ne zaman yapılıyor,4 lü ne zaman? renkli ultrason hangi haftada yapılabiliyor?

Herkeşler kendini tanıtmış bende tanıtayım caaaaanıııımmmm 29 yaşındayım bir kız anasıyım antalyadayım vede ürtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…