2015 Şubat Anneleri

herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım
Bende peşindeyim 35 sayılırım.benim de ilk bebek. Okul iş derken sonrada 2 yıl problem çıktı olmadı kaldık bu yaşa. Arkadaşlar ne güzel 25-26 yaşında. Yaş geçince daha zor sanki.

Bezmi Alemde 90 tl. Ama sanırım önceden randevu alınıyor. Direkt doktordan.

Ben bugün gezmelerdeydim ama sanırım herkes mesgul yazan pek olmamış.
Akşam da misafir var ama eşime dedim bir şeye elimi sürmem. Belim sürekli ağrıyor.ağrı için erken sanki.

Saka gibi yolum ucte biri anca bitti Istanbuldan izmite gelis saatler sürdü hic cekilmiyor yollar. Bogazim iyice kotuledi habire cay corba içiyorum ama nafile

Saka gibi yolum ucte biri anca bitti Istanbuldan izmite gelis saatler sürdü hic cekilmiyor yollar. Bogazim iyice kotuledi habire cay corba içiyorum ama nafile
ALLAH sana kolaylık versin.siz tatile istanbula mı geldiniz. Bu sıcakta tatil mi yapılır yav?
Dura dura.gidin bulduğunuz yerde piknik yapın,artık p.tesi gidersiniz

Hava serinlese ben ağırlaşmaya da razıyım ama hiç serinlicek gibi değil. Ben de heralde son aylarımda sağdan sola dönemem

Su an boluda moladayiz burası serin mi serin ohh dedim sonunda sahaneymis

Canim geçmiş olsun ablana bebis iyidir umarim sen de saglikla alirsin kuzunu yolu muhim değil

bugün aşırı bir tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. kafam hiç yerinde değil. tuzlu ayran içtim de kendime geldim. valla yeni yeni şeyler öğreniyor insan şu hamilelik boyunca

Takibe al kendini sicaktan mi gevelikten mi emin ol canim

merhaba arkadaşlar 15. haftama girdim ,kasık ağrım var sizde de oluyor mu,

Olmaz mi canim hep oluyo

Gozun aydin bu hamilelik masrafli bisey malesef hersey yuksek ucret rabbim guc yetrsin herkese

Akşam da misafir var ama eşime dedim bir şeye elimi sürmem. Belim sürekli ağrıyor.ağrı için erken sanki.

hey masallah hem gezdin hem.misafir agirliycan helal olsun

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza:)biz 14. Haftamıza başladık ara ara bel ve kasık ağrıları bende de oluyor.umarım normal bir durumdur.

ALLAH sana kolaylık versin.siz tatile istanbula mı geldiniz. Bu sıcakta tatil mi yapılır yav?
Dura dura.gidin bulduğunuz yerde piknik yapın,artık p.tesi gidersiniz

Yok kuzum ya tatile degil memleket istanbul benim aile akraba burda bi aydir burdaydik biz de tatile yalovaya kactik bikac gunlugune o kadar. Dura dura gidiyoruz mecbur kucuk cadi yol boyunca rahat edemiom diye zirladigi icin dolmuş gibi dur kalk bitmiyo yol zaten cok

En iyisi biz bir kez öyle 16 saatlik yolu 24 saatte gitmiştim ama çok eğlenceliydi.

selam kizlar... bugun bir akraba kinasina gittik kizimla oynadikta oynadik ordan parka ordan kvye daha yeni girdik eve ama ayaklarim ve belim isyanlarda... bide ayaklarim şişiyor bu aralar. kizimda hic olmamisti birazda simdi sicaklarin etkisi var sanirim..

Varya normalde çok severim misafiri ama hamileliğinden beri kimseyi istemiyorum resmen eşimde ıstarla herkese bize gelin diyo sonrada ben hizmet edicem sen hiçbişeye karışma diyor ama karışmadan olmaz eee bide gelen 12 ye kadar duruyor beni uyku bastırıyor uzanmak yatmak istiyorum yani anlıyorum seni

Bende peşindeyim 35 sayılırım.benim de ilk bebek. Okul iş derken sonrada 2 yıl problem çıktı olmadı kaldık bu yaşa. Arkadaşlar ne güzel 25-26 yaşında. Yaş geçince daha zor sanki.
zor gelmiyor bana sadece şu yaş riski faktörü beni yoruyor

Bgn doktora gittim kanamam var diye enfeksiyonmus fitil verdi.bebis iyi. cinsiyeti icin büyük ihtimalle erkek dedi. Zor uyandırdı ama bacağını cekmedi pek o nedenle tam emin olamadı.

4 lü test herkese mi yapılıyor yoksa riski olanlara mı?
doktorum ikiliyi yapalım 3 lüyü yapmayız dedi ikili şükür normal çıktı
4 lüyü ister mi acaba?

Kizlar nasilsinizzzz ? İki gündür giremedim. Herşey yolundadır inşallah. Bugün benim keyfin yerindeydi hafta sonunu kendime özel kildim, güzel düşündüm şükür öylede geçti :) kendime birsuru kitap aldim bebisede masal kitabi aldim hediye :))

Aslında benimde hiç tahammulum yok ama ben hizmet ederim dedi. Etti de şimdi mutfakta dağ gibi bir bulaşık,ev almış başını gitmiş.bir de yatılı misafir şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Gerçi yine uyku yok pazar sabahı çalışan insan 7 de uyanır mı?

günaydın kızlar
bu migren beni öldürecek ne minoset kar ediyor artık ne de karanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…