Bende peşindeyim 35 sayılırım.benim de ilk bebek. Okul iş derken sonrada 2 yıl problem çıktı olmadı kaldık bu yaşa. Arkadaşlar ne güzel 25-26 yaşında. Yaş geçince daha zor sanki.herkese merhaba, sanırım şubat annelerinin en büyüğü benim 37 yaşındayım Allah izin verirse ilk bebeğim olacak şuan çalışmıyorum istanbul anadolu yakasındayım
Bezmi Alemde 90 tl. Ama sanırım önceden randevu alınıyor. Direkt doktordan.Kızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?
ALLAH sana kolaylık versin.siz tatile istanbula mı geldiniz. Bu sıcakta tatil mi yapılır yav?Saka gibi yolum ucte biri anca bitti Istanbuldan izmite gelis saatler sürdü hic cekilmiyor yollar. Bogazim iyice kotuledi habire cay corba içiyorum ama nafile
Hava serinlese ben ağırlaşmaya da razıyım ama hiç serinlicek gibi değil. Ben de heralde son aylarımda sağdan sola dönemem
Kızlar nasılsınız cokk uzun zamandır uğramıyorum buraya sürekli bi koşturma icersinseydim uzun zamandır. Ablam erken doğum yaptı öncelikle ona dua isteyim ben hastanemi değiştirdim ablam la aynı hastane gidiyorduk ozele ablamin erken doğum riski olunca o hastane ona bakmadı bende hastanemi değiştirme kararı aldım ve biraz uzak ama başka bi özel hastaneye takibe başladım. Bu arada bebisim hızla büyüyor ultrasonda annesine el sallayacak kadar hemde. 13. Haftamda doktorum %52 53 kızın olabilir dedi mutluluktan uçmak için kesinleşmeşini bekliyorum.ve ne yazikki bende genital herpes çıktı büyük ihtimal normal doğum yapqmayacağım. Ayy ne çok konuştum çok özlemişim burayı
bugün aşırı bir tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. kafam hiç yerinde değil. tuzlu ayran içtim de kendime geldim. valla yeni yeni şeyler öğreniyor insan şu hamilelik boyunca
merhaba arkadaşlar 15. haftama girdim ,kasık ağrım var sizde de oluyor mu,
Kızlar doktordan geldim, dörtlüm temiz çıktı şükür... her şey yolunda ama canım renkliye ultrason a sıkıldı sgk lıya 300 tl çok değil mi sizce, devlette yapılıyor mu ve kaç gün önceden gidip sıra almak lazım sizce?
Ben bugün gezmelerdeydim ama sanırım herkes mesgul yazan pek olmamış.
Akşam da misafir var ama eşime dedim bir şeye elimi sürmem. Belim sürekli ağrıyor.ağrı için erken sanki.
ALLAH sana kolaylık versin.siz tatile istanbula mı geldiniz. Bu sıcakta tatil mi yapılır yav?
Dura dura.gidin bulduğunuz yerde piknik yapın,artık p.tesi gidersiniz
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza:)biz 14. Haftamıza başladık ara ara bel ve kasık ağrıları bende de oluyor.umarım normal bir durumdur.
En iyisi biz bir kez öyle 16 saatlik yolu 24 saatte gitmiştim ama çok eğlenceliydi.Yok kuzum ya tatile degil memleket istanbul benim aile akraba burda bi aydir burdaydik biz de tatile yalovaya kactik bikac gunlugune o kadar. Dura dura gidiyoruz mecbur kucuk cadi yol boyunca rahat edemiom diye zirladigi icin dolmuş gibi dur kalk bitmiyo yol zaten cok
Varya normalde çok severim misafiri ama hamileliğinden beri kimseyi istemiyorum resmen eşimde ıstarla herkese bize gelin diyo sonrada ben hizmet edicem sen hiçbişeye karışma diyor ama karışmadan olmaz eee bide gelen 12 ye kadar duruyor beni uyku bastırıyor uzanmak yatmak istiyorum yani anlıyorum seniBen bugün gezmelerdeydim ama sanırım herkes mesgul yazan pek olmamış.
Akşam da misafir var ama eşime dedim bir şeye elimi sürmem. Belim sürekli ağrıyor.ağrı için erken sanki.
zor gelmiyor bana sadece şu yaş riski faktörü beni yoruyorBende peşindeyim 35 sayılırım.benim de ilk bebek. Okul iş derken sonrada 2 yıl problem çıktı olmadı kaldık bu yaşa. Arkadaşlar ne güzel 25-26 yaşında. Yaş geçince daha zor sanki.
Aslında benimde hiç tahammulum yok ama ben hizmet ederim dedi. Etti de şimdi mutfakta dağ gibi bir bulaşık,ev almış başını gitmiş.bir de yatılı misafir şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Gerçi yine uyku yok pazar sabahı çalışan insan 7 de uyanır mı?Varya normalde çok severim misafiri ama hamileliğinden beri kimseyi istemiyorum resmen eşimde ıstarla herkese bize gelin diyo sonrada ben hizmet edicem sen hiçbişeye karışma diyor ama karışmadan olmaz eee bide gelen 12 ye kadar duruyor beni uyku bastırıyor uzanmak yatmak istiyorum yani anlıyorum seni
Ben çok zorlanıyorum ve yaşa bağlıyorum.hani diyorya doktorlar normal hayatınıza devam edin, çok denedim olmuyor. Vucudun, beynim normal değilki nasıl devam edeyim.zor gelmiyor bana sadece şu yaş riski faktörü beni yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?