2015 Şubat Anneleri

oglum eylul dogumlu cok kotuydu o siskin gibekle yaz. simdi hevesle kişi bekliyorum. oglumda da suyu azdi sicakta.allah herkese saglikli hamilelik nasip etsin
amin canım allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin seninde bebişinin yanına bol bol su versin

Kızlar benimde başım çok ağrıyordu. Biraz hafifledi çok şükür. Ama en minoset kullanıyorum. Günde 3 taneyi buluyor arada masajla falanda geçiyo ama migren olunca sıkıntı oluyo. Eşim bu masaj aletinden almıştı. Kafama tutuyorum arada şakaklarıma fln rahatlatıyo gibi:) kan akışını hızlandırıyo heralde:)

galiba kız çünkü doktorda yüzde 80 - 90 kız birde bacaklarının arasına kordonu koymuş bacakları çekmiş karnına göstermem de göstermem dedi yetmezmiş gibi arkasını döndü konuşmuoruz bugün küstük birbirimize

Merhaba canım çok teşekkür ederim cevabın için..Bana hiç kan tahlili yapılmadı bu ilaçları verirken...Dolayısıyla herkes kullanıyor sende kullan diye verilmiş olabilir diye düşünüyorum....Benim kontrolüm var bu hafta gittiğimde bunu sorucam inşallah.....Canım benim de ikinci gebeliğim :)Oğlum var 7 yaşına girecek kısmetse...İlkinde 26 kilo aldım 33 kilo verdim fazlası gitti ama çok zordu çok aç kaldım çok yürüdüm resmen eziyet çektim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....Yoksa hırslıyım veriyorum ama neden o kadar alayım ki diyorum işte ne bileyim..

kızlar baş ağrısı için kesin çözüm diyolar. Benim bi kaç gündür ağrımadı denemedim ama ağrıdığı an ilk bunu yapıcam. 3 er damla nane ve kekik yağını karıştırıp başınıza masaj yapıyorsunuz. Aşırı bir yanma sonrası hemen ağrı geçiyormuş. En azından ilaç içmemiş olursunuz bi deneyin derim..

Ah canim ayniyiz vende 26 kilo alip 30 kilo vermistim ama nasil verdim bi ben bi allah bilir yuruyusler sporlar lahana sularimi dersin ac yasiyodum bende simdi 17. Haftamdayim 6 kilo almisim yine col hizli gidiyorum allah sonumu hayir etsin

valla ısrar et bu ilaç beni mahfediyo bitiyom ölüyom de ben resmen acındırdım yürüyemiyom bile dedim
:) çok iyiymiş :) benimkine sökmüyo bari yatarken 200 lük alayım dedim olmaz sabah 100lük akşam 100 lük içeceksin dedi. Gerçi takmadım hep gece yatarken içtim o ayrı mesele.

hadi yaa bu baya etkili oldu nasıl yapsamda suya alıştırsam kendimi diyordum okuduktan sonra iki şişe su söledim sebilden alıp içmeye üşendiğimden canım da istemiyor
ben de içemiyorum su ama bugünde doktorum suyumun iyi olduğunu söyledi..amniyon sıvısının çoğunu bebek kendi idrarıyla oluşturuyormuş,% 5 i bizim içtiğimiz suymuş..ocak annelerinde bir bayana doktoru öyle demişti,bebeğinin böbreklerinde sorun olduğu için suyu azalmıştı onun..

İstanbul çok sıcak bi gün geçirdi. Ama serinledi şimdi cnm
Canım istanbulun neresindesin? Beylikdüzündeyim ben. Bugün camları kapattım rüzgardan. Acayip serin bir hava var. Hatta çorap bile giymeyi düşünüyorum birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…