amin canım allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin seninde bebişinin yanına bol bol su versinoglum eylul dogumlu cok kotuydu o siskin gibekle yaz. simdi hevesle kişi bekliyorum. oglumda da suyu azdi sicakta.allah herkese saglikli hamilelik nasip etsin
banada 1 ay sonra gel dedi yani bnde 5. ayımda öğreneceğim olmadı ama şimdiBenim kiz 5. Ayinda gostermisti zilli:)
Çok var yaa nası sabretcem dayancam bilmiorum hemencik kucagıma almak istiorumNe kadr guzel allah anali babali buyutmek nasip etsin vallahi nasil gecer bu zaman gerci artii 4. Ayimiz bitiyo az kaldi:)
bendede var o sabırsızlık :)C
Çok var yaa nası sabretcem dayancam bilmiorum hemencik kucagıma almak istiorum
aynen yaa günler geçmiyo her dakika görmek istiyorumbendede var o sabırsızlık :)
BEN ÇARŞAMBA GİTCEM DOKTORA :) CUMARTESİDE GÖRMÜŞTÜMaynen yaa günler geçmiyo her dakika görmek istiyorum
merhaba duygu,
bana dr demir hapı vermedi. 3. ayda tahlillerimi yaptırmıştım kan ve demir değerlerim iyiydi. şu anda gerek yok dedi. oğlumda demir ilacıyla kan şurubu içiyordum ve çok kötüydü onlar yüzünden çok kilo almıştım. yine de bence kendi başına bir gün içip içmemeye karar verme bu saydığın yan etkilerini doktoruna da söyle belki hapını değiştirir. başka bir hap verir ve onda bu etkileri görmezsin. açlık konusunda bende çabuk acıkıoyırum ama az ve sık sık yiyiyorum. günde 3 öğün yemeğim var iki öğün meyve arada çerez olarak ceviz badem fındık(balık yiyemiyorum). çok canım çekerse kurabiye tarzı 1-2 tane. yani yemekten utanma canım artık bebeklerimiz bizim yediklerimizden besleniyor çok yemek değil sağlıklı birşeyler tüketmek önemli olan. sakın kilo almaktan da korkma. ben 25 kilo almıştım inan 6 aya varmadı vermem.
Moral bozmak istemem ama cidden daha çok var yaabendede var o sabırsızlık :)
aslında yarısı gitti sayılır öle düşünelim=)Moral bozmak istemem ama cidden daha çok var yaa
Benimde aşağıda , zamanla yukarı çıkar dedi ..Kizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi
Ilk aylar çok üşümüştüm ama kızım olacak inanmıyorum pek böyle şeylereGebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu
Ah canim ayniyiz vende 26 kilo alip 30 kilo vermistim ama nasil verdim bi ben bi allah bilir yuruyusler sporlar lahana sularimi dersin ac yasiyodum bende simdi 17. Haftamdayim 6 kilo almisim yine col hizli gidiyorum allah sonumu hayir etsinMerhaba canım çok teşekkür ederim cevabın için..Bana hiç kan tahlili yapılmadı bu ilaçları verirken...Dolayısıyla herkes kullanıyor sende kullan diye verilmiş olabilir diye düşünüyorum....Benim kontrolüm var bu hafta gittiğimde bunu sorucam inşallah.....Canım benim de ikinci gebeliğim :)Oğlum var 7 yaşına girecek kısmetse...İlkinde 26 kilo aldım 33 kilo verdim fazlası gitti ama çok zordu çok aç kaldım çok yürüdüm resmen eziyet çektim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....Yoksa hırslıyım veriyorum ama neden o kadar alayım ki diyorum işte ne bileyim..
Bende hissetsem keşke ayağını elini :)Canim tahmin etyim cunku ultrasinda nezamn gorsem ayaklarini kaldirip indiriyo mideme yakin biyerde hissettigim icin ayaklari diye dusundum:))
:) çok iyiymiş :) benimkine sökmüyo bari yatarken 200 lük alayım dedim olmaz sabah 100lük akşam 100 lük içeceksin dedi. Gerçi takmadım hep gece yatarken içtim o ayrı mesele.valla ısrar et bu ilaç beni mahfediyo bitiyom ölüyom de ben resmen acındırdım yürüyemiyom bile dedim
İstanbul çok sıcak bi gün geçirdi. Ama serinledi şimdi cnmyağmur başlayan yer var mı?
ben de içemiyorum su ama bugünde doktorum suyumun iyi olduğunu söyledi..amniyon sıvısının çoğunu bebek kendi idrarıyla oluşturuyormuş,% 5 i bizim içtiğimiz suymuş..ocak annelerinde bir bayana doktoru öyle demişti,bebeğinin böbreklerinde sorun olduğu için suyu azalmıştı onun..hadi yaa bu baya etkili oldu nasıl yapsamda suya alıştırsam kendimi diyordum okuduktan sonra iki şişe su söledim sebilden alıp içmeye üşendiğimden canım da istemiyor
Canım istanbulun neresindesin? Beylikdüzündeyim ben. Bugün camları kapattım rüzgardan. Acayip serin bir hava var. Hatta çorap bile giymeyi düşünüyorum birazdan.İstanbul çok sıcak bi gün geçirdi. Ama serinledi şimdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?