- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
canım yinede içmeye çalış bebek zaten amnion sıvsını ağzına alıp geri idrar olarak çıkarıor yani devir daim yaporben de içemiyorum su ama bugünde doktorum suyumun iyi olduğunu söyledi..amniyon sıvısının çoğunu bebek kendi idrarıyla oluşturuyormuş,% 5 i bizim içtiğimiz suymuş..ocak annelerinde bir bayana doktoru öyle demişti,bebeğinin böbreklerinde sorun olduğu için suyu azalmıştı onun..
Bahçelievler'de oldukça serin...Canım istanbulun neresindesin? Beylikdüzündeyim ben. Bugün camları kapattım rüzgardan. Acayip serin bir hava var. Hatta çorap bile giymeyi düşünüyorum birazdan.
İkitelli tarafındayım canım. Yandım saat 3 lere kadar. Sonra esmeye başladıCanım istanbulun neresindesin? Beylikdüzündeyim ben. Bugün camları kapattım rüzgardan. Acayip serin bir hava var. Hatta çorap bile giymeyi düşünüyorum birazdan.
Ah canim ayniyiz vende 26 kilo alip 30 kilo vermistim ama nasil verdim bi ben bi allah bilir yuruyusler sporlar lahana sularimi dersin ac yasiyodum bende simdi 17. Haftamdayim 6 kilo almisim yine col hizli gidiyorum allah sonumu hayir etsin
Aç kalmayın kızanlar hep beraber dukan yaparız.ben önceden dukan dileti deneyimlerimiz forumundan buraya transfer oldum.Kader arkadaşım diyebilirim o zaman:)Sorma sorma neler çektim bende açlıktan gece uyku uyumadığımı bilirim dediğin gibi diyetisyenler şok diyetler,yürüyüşler 33 kilo verdim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi resmenBende 16.haftadayım ve 4.5 kiloya ulaştım bile gidişat aynı yani anlayacağın
Vallahi simdi gorumcemdeyim 77 ciktim 7 kilo almis oldum 4 ayda kendime yuh diyor allahtan krndime yardim istiyorum noktaAç kalmayın kızanlar hep beraber dukan yaparız.ben önceden dukan dileti deneyimlerimiz forumundan buraya transfer oldum.
Canlarım dün akşam asırı baş ağrısı yüzünden acile gidecegimi yazmıştım bugun gittim doktora bi sürü testten gectikten sonra doktor durumun kötü olabileceğini düşünüp kafa radyosu yazdı carsamba günü geciyorum dua edin lütfen kızlar. Baş ağrısı önemli olabilirmiş hamilelikte hafife almayın. Üstüne bi de enfeksiyon kapmısım :/
Aynen cnm bende valla sabırsızlıkla bekliyorum elim her an göbeğimde bayada çıktı hani. Seninde ilk bebeğin mi?Bende hissetsem keşke ayağını elini :)
Kızz millete gına geldi benden ama ben 16 kilo aldım.top gibiyim.Vallahi simdi gorumcemdeyim 77 ciktim 7 kilo almis oldum 4 ayda kendime yuh diyor allahtan krndime yardim istiyorum nokta
çok çok geçmiş olsun bol bol dinlenmek geçiriyor seni çok iyi anlıyorum benimde bünyem hemen gripe elverişli. şimdi kışta geliyor ben yatak döşek olucam yine. birde kötü tarafı geniz eti ve bademcik şikayetim var hamilelikten önce ameliyat için doktora gitmiştim seni ameliyat yapamayız kan değerin düşük dedi. öyle kaldı ve hamile kaldım yani bende ağır atlatanlardanım. amagöz nezlesi hiç çekmedim oda kötüdür eminim. nane limon içmeyide öneririm oda çok rahatlatıyor.
GEÇMİŞ OLSUN
ANTİBİYOTİK İÇME SAKIN
İÇTİN Mİİ?
hareketlerden bahsetmişken biraz önce yemek yedim. yemekten sonra içerden böyle biri beni kemiriyormuş gibi hissediyorum. bizim kız beni mi dişliyor ne yapıyor.
Geçmiş olsun. İnşallah problem çıkmaz. Çok ağrı olursa mutlaka doktora gidin diye yazıyor zaten heryerde. MR mı çekecekler.zararı yok muymuş?Canlarım dün akşam asırı baş ağrısı yüzünden acile gidecegimi yazmıştım bugun gittim doktora bi sürü testten gectikten sonra doktor durumun kötü olabileceğini düşünüp kafa radyosu yazdı carsamba günü geciyorum dua edin lütfen kızlar. Baş ağrısı önemli olabilirmiş hamilelikte hafife almayın. Üstüne bi de enfeksiyon kapmısım :/
Canlarım dün akşam asırı baş ağrısı yüzünden acile gidecegimi yazmıştım bugun gittim doktora bi sürü testten gectikten sonra doktor durumun kötü olabileceğini düşünüp kafa radyosu yazdı carsamba günü geciyorum dua edin lütfen kızlar. Baş ağrısı önemli olabilirmiş hamilelikte hafife almayın. Üstüne bi de enfeksiyon kapmısım :/
Aç kalmayın kızanlar hep beraber dukan yaparız.ben önceden dukan dileti deneyimlerimiz forumundan buraya transfer oldum.
Sen iyileşmedin mi daha. Bir parol içip terle bence. Gözüne çay iyi gelmiyor mu? Hamilelikte kocakarı ilaçlarına geri dönüyor insan. Eskiden çok cocuk yapıyorlardı heralde ondan gelişti bu ilaçlar.paso hamilelermiş çünkü.Of of okul baslayinca acilcak grip sezonu derken kizcem saolsun erken actik sezonu yaz gunu cekilmiyor ben guya genizetimi aldirdim da noldu her sene ayni cile rabbim hepimize sifa versin nanelimon midemi kaldiriyor benim
Yok canim icer miyim bademcik enfeksiyinu gibi degil zaten griba bagli viral bisey muhtemelen cok saolasin
anasini tatli niyetine goturuyor ufaktan desene
Sen 16 kiloyu 4 aydami aldin kusumKızz millete gına geldi benden ama ben 16 kilo aldım.top gibiyim.
Kizlar yazdim ama gormediniz bende 16 haftllk hamileyim plesantam asagida varmi bebim gibi
galiba kız çünkü doktorda yüzde 80 - 90 kız birde bacaklarının arasına kordonu koymuş bacakları çekmiş karnına göstermem de göstermem dedi yetmezmiş gibi arkasını döndü konuşmuoruz bugün küstük birbirimize
aslında yarısı gitti sayılır öle düşünelim=)
Bende hissetsem keşke ayağını elini :)[/QUOTE
Az kaldi insallah hepimiz hissedecez
Kızz millete gına geldi benden ama ben 16 kilo aldım.top gibiyim.
Ben ikisinide çok seviyorum.bir gün yemesen resmen aşeriyorum.tavuk da çok severdim ama hamilelikte yemedim hiç nedense.bu sıcakta bile.hergün yumurta yiyorum kızıyorlar yeme diyrIyi hos da yumurta ve et yemekten baymistim dukanda uzun sure neysekj gebelikte ettwn tiksiniom bisure hasretlesrsek daha kolay olur belki dukan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?