yağmur falan kesmez yaz bitsin artık. her yerim kabardı sıcaktan saat başı duş alamam ya. oğluma enerjim kalmadı. bebeğin suyunu azaltan bir de sıcak, sürekli terlersem nasıl bebeğe gitsin içtiğim su
geçen sefer sizde yağmıştı sonra bize geçmişti. ondan soruyorum . ya esiyor çok fena ama ter sırtımdan çıktı. anladım ben diğer insanların 5 katı yaşıyorum sıcağı . resmen içimde soba yanıyor.
bende nefes sorunu yaşıyorum bugun ondan demek. eve gidip uyumak istiyorum. geldim işe ama çalışamıyorum.zaten aynı şekilde geçen seferki gibi yine hava akşama kalmaz başlar. birde nasıl bunaltıcı oluyor var ya yağmurdan önce böyle nefesin tıkanıyor bak vallahi iki bulaşık yerleştirdim nefesim tıkandı. tavşana süt vermeye çıktım çıkana kadar canım çıktı. eşim bazen diyor yanıyorsun sen. nasıl yanmayalım hormonlar tavan o yüzden daha fazla terleyip bunalıyoruz. ben terlemek nedir bilmezdim şimdi evi süpürüp doğruca banyoya dalıcam
bende nefes sorunu yaşıyorum bugun ondan demek. eve gidip uyumak istiyorum. geldim işe ama çalışamıyorum.
Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu
bu sıcakta üşümek ne mümkün :)))
Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu
ozaman
ozaman kız olabılır cnm senın cunku kızlar bıraz zor gosterıolar...
ben duyduklarımın hepsini denedim. bi erkek çıkıo bi kızbakalım hangisi çıkcak.
karnım hiç çıkmadı basen falan çıkmadı erkek diolar
ekşi seviorum tatlı pek yemiorum kız diolar
çin takvimi kız
rus takvimi erkek
usume teorisine göre de. akşamları ayaklarım üşür o zaman erkek
ama hamilelik ben de sinir yaptı o zaman kız
çok karıştı benim ki
ben duyduklarımın hepsini denedim. bi erkek çıkıo bi kızbakalım hangisi çıkcak.
çin takvimi kız
erkek takvimi erkek
çok karıştı benim ki
Ben ilk aylar hic terlemedim hafif usudumde diyebilirim bakalim:)Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu
bütün cinsiyet tahmin yöntemleri ve çevre tahminleri erkek diyordu ama 13. haftada kızım olacağını öğrendim,bugün kendi doktorum da kız dedi tescillemiş oldu =))ben duyduklarımın hepsini denedim. bi erkek çıkıo bi kızbakalım hangisi çıkcak.
çin takvimi kız
rus takvimi erkek
çok karıştı benim ki
Haha o zaman kalbini dinle elini karnina gotur ve ilk ne demek icinden geciyosa odur
hepsi hurafe hiç takılma bunlara , %50 ihtimal var zaten erkek yada kız olması için . Kiminde tutuyor , ben inatla erkek hissederken annem kız diye diretiyordu . O zaman annemde kesin birşey var , nasıl bilebilirdi yoksa :)) Gönlünden ne geçiyorsa o olsun inş :)
bende az önce aldım 4 5 tane pantolon lcw den hiçbişeyin beli olmuyordu ii oldu bi iki de tshirt aldım ama şu önü resimlilerden istiyorum karnım biranönce çıksındamerhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır katılamıyorum aranıza
iş guc yoğunum bıraz...
dun lwc den 2 tane pantolan bır tanede sort aldım
eylulde tatıle gıdeceğim hıç bişey olmuyor artık. bana ... sizde durumlar nasıl
cınsıyetler bellımı
bende bu cuma gıdeceğim inişallah bellı olur... gercı sağlıklı olsunda gerısı muhım değil
ilk 2 ay üşüyordum sonraki 2 ay sıcaklamaya başladım bebeğim kıız =))Gebeliginin ilk 4 ayinda usuyenin oglu sicak basanin kizi olurmus kimde denesem tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?