2015 Şubat Anneleri

şu bükülü olan sağ ayak azcık kendine çekmiş yanılıyormuyum yoksa ?? ama kız gibi görünüyor yinede allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin inşş
Bilmiyorum ki canim bende ayak diye tajmin ettim ama dr sormadim saglikli olsunda kuzum ilk bebegim zaten

slm kızlarr bi kaç gün takip edemedim,sayfalar coşmuş yine. inşallah herkes iyidir

Bendede vardı ilk başlarda kanama alanı ama progestan hap kullandım kısa zamanda yok oldu canım takma kafana ayrıca buna göre bana bebeğin kız gibi geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

bence ayak kuzum çünkü bebişlerin ayakları içe büküktür senin görüntüde güzel maşallah ama daha çoookk küçük yaaa pipisi belli olmaz şöle 12 13 haftlık olsaydı minnoş o zaman daha iyi tahmin yapardık baktın erkektir pipisini çeke çeke uzatırsın artık

Amin ins benimde gecer ins hemen ben hastanede yattim serum takildim bikac tane dr cok.buyuk kanama alani seni gonderemem diyip yatirdilar progestan kullaniyorum gunde 4 tane vajinal ins gecer hemen.ve de vc harici kalkmamami soyledi durum bukadar ciddi olunca endiselendim

kaç keredir soruyorum size banada tahmin yapın atın uleynn çok mu zorr tahmin etmeyen delidir

ozaman ileriki haftalarda ekliyim ben:)

Tokuştururuz göbüşleri o zaman:))

Yaaa off atlıyormuyum ne yapıyorum hiç alışamadım yeni sisteme yaaa sinir oluyorum (Peki ne kullanıyorsun canım ?
Akıntı için mi? Devlet hastanesi enfeksiyon vardır ama bir şey vermek için erken dedi.12. Haftaydı.özel de dilengetirdim önemli değilmiş gibi davrandı.13. Haftaydı.cuma yeniden söyliyim ve idrar tahlili istiyiycem.sanki doktor benim.

Benim de hep karnım davul gibi.sadece sabah normal ve bel ağrım çok oluyor.gece yatıp sabah uyanmadım başından beri sabaha kadar ayaktayım.bir dokun bin işit.çene bir milyon.

Hıı.ondan demek. Genelde herkeste oldu kanama alani. Benimde başta vardı geçti.dinlen iyice oluyor genelde.biz de deneyimli olduk valla hava bir milyon.

cankuş resim eklemeye çalıştım ama problem oluştu diyor bende anlamadım keşke ekleyebilsem

Hıı.ondan demek. Genelde herkeste oldu kanama alani. Benimde başta vardı geçti.dinlen iyice oluyor genelde.biz de deneyimli olduk valla hava bir milyon.

Sizin haftalariniz daja ileri diye sormak istedim sizede tesekkur ederim icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim

Maç var diye mi burası bu gece aktif. Hergün Allahın bir kulu olmuyor.yapışıyorsunuz eve gelince kocalarınıza bizi unutuyorsunuz.
Hep maç olsa.

UOTE="dandinidandini, post: 36633801, member: 465512"]kaç keredir soruyorum size banada tahmin yapın atın uleynn çok mu zorr tahmin etmeyen delidir [/QUOTE]
Bacim ben diyim sana irkek sapina kadr

ALLAH yardımcın olsun.geçsin İnşallah tez zamanda.aktif kanama yoksa korkma.

Cok sukur kanamam durdu serum taktilar durdurmak icin dedi dr cok sukur 3 gundur kanamam yok iki gun sonrada kontrolum var iyi seyler duyarim ins

UOTE="dandinidandini, post: 36633801, member: 465512"]kaç keredir soruyorum size banada tahmin yapın atın uleynn çok mu zorr tahmin etmeyen delidir
Bacim ben diyim sana irkek sapina kadr[/QUOTE]
içine erkek mi doğdu kızzz 2 hafta kaldı ayyy çoook heyecanlıyım valla sanki ilk çocuk dersin

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün düşünmeye başladım hatta rüyalarıma girdi bebişe yetebilecek miyim bana gece gündüz ihtiyacı olan bebeğime bakabilecek gücüm olacak mı diye bakalım o gün de gelecek yarıladık sayılır yolu

Maç var diye mi burası bu gece aktif. Hergün Allahın bir kulu olmuyor.yapışıyorsunuz eve gelince kocalarınıza bizi unutuyorsunuz.
Hep maç olsa.
yok bebişnaz maçtan değil küsüm ben kocaya konuşuyoruz ama surat yapıyorum kızcemle balkondayız bugün azcık esiyor kızcem uyuyor kurban olduğum bende sizinle konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…