Bilmiyorum ki canim bende ayak diye tajmin ettim ama dr sormadim saglikli olsunda kuzum ilk bebegim zatenşu bükülü olan sağ ayak azcık kendine çekmiş yanılıyormuyum yoksa ?? ama kız gibi görünüyor yinede allah gönlüne göre sağlıklı evlat versin inşş
Bendede vardı ilk başlarda kanama alanı ama progestan hap kullandım kısa zamanda yok oldu canım takma kafana ayrıca buna göre bana bebeğin kız gibi geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahAmin sagol hepinize masallah.Ben mart annesi olacagim nasipse bende erkek hissediyorum ama cinsiyet farketmez Rabbim hayirliai ile nasip etsin kucagima almayo tek dilegim bu benim kese arkasinda buyuk bi kanama alani ve kese yaninda kanama alani var bebegim iyi cok şükür kanama alanida kapanirsa hersey yoluna girecek ins sizlerde boyle birsey yasayan varmi Şubat anneleri.buarada canim goruntu vajinal ultrason olsugu icin net
Bendede vardı ilk başlarda kanama alanı ama progestan hap kullandım kısa zamanda yok oldu canım takma kafana ayrıca buna göre bana bebeğin kız gibi geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
bence ayak kuzum çünkü bebişlerin ayakları içe büküktür senin görüntüde güzel maşallahama daha çoookk küçük yaaa pipisi belli olmaz şöle 12 13 haftlık olsaydı minnoş o zaman daha iyi tahmin yapardık baktın erkektir pipisini çeke çeke uzatırsın artık
Akıntı için mi? Devlet hastanesi enfeksiyon vardır ama bir şey vermek için erken dedi.12. Haftaydı.özel de dilengetirdim önemli değilmiş gibi davrandı.13. Haftaydı.cuma yeniden söyliyim ve idrar tahlili istiyiycem.sanki doktor benim.Tokuştururuz göbüşleri o zaman:))
Yaaa off atlıyormuyum ne yapıyorum hiç alışamadım yeni sisteme yaaa sinir oluyorum(Peki ne kullanıyorsun canım ?
Benim de hep karnım davul gibi.sadece sabah normal ve bel ağrım çok oluyor.gece yatıp sabah uyanmadım başından beri sabaha kadar ayaktayım.bir dokun bin işit.çene bir milyon.Akinti icin ilk uc ay ilac vermiyoruz ancak sonrasinda akinti icin mutlaka kullanmalisin demisti doktorum...benim de akintim var, kotu kokmuyo ama rahatsiz ediyo. Yrn kullanmaya baslamayi planliyorum...progestan da kullandim ,rahim guclendirici diye biliyorum..benim sikintim da baska, acayip kasiklarim agriyo,karnim da tas gibi. Allah hayir etsin
Hani resim.resimsiz fal bakmıyor.kaç keredir soruyorum size banada tahmin yapın atın uleynn çok mu zorr tahmin etmeyen delidir
Hıı.ondan demek. Genelde herkeste oldu kanama alani. Benimde başta vardı geçti.dinlen iyice oluyor genelde.biz de deneyimli olduk valla hava bir milyon.Amin sagol hepinize masallah.Ben mart annesi olacagim nasipse bende erkek hissediyorum ama cinsiyet farketmez Rabbim hayirliai ile nasip etsin kucagima almayo tek dilegim bu benim kese arkasinda buyuk bi kanama alani ve kese yaninda kanama alani var bebegim iyi cok şükür kanama alanida kapanirsa hersey yoluna girecek ins sizlerde boyle birsey yasayan varmi Şubat anneleri.buarada canim goruntu vajinal ultrason olsugu icin net
Hıı.ondan demek. Genelde herkeste oldu kanama alani. Benimde başta vardı geçti.dinlen iyice oluyor genelde.biz de deneyimli olduk valla hava bir milyon.
ALLAH yardımcın olsun.geçsin İnşallah tez zamanda.aktif kanama yoksa korkma.Sizin haftalariniz daja ileri diye sormak istedim sizede tesekkur ederim icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim
ALLAH yardımcın olsun.geçsin İnşallah tez zamanda.aktif kanama yoksa korkma.
Bacim ben diyim sana irkek sapina kadrUOTE="dandinidandini, post: 36633801, member: 465512"]kaç keredir soruyorum size banada tahmin yapın atın uleynn çok mu zorr tahmin etmeyen delidir
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün düşünmeye başladım hatta rüyalarıma girdi bebişe yetebilecek miyim bana gece gündüz ihtiyacı olan bebeğime bakabilecek gücüm olacak mı diye bakalım o gün de gelecek yarıladık sayılır yoluselam kızlar hsonu bi arkadasım doğum yaptı..aslında beklenen tarihten 15 gun once gerceklesti doğum..rutin kontrolunde suyunun cok azalmasından dolayı acil doguma aldılar..ilk defa birinin doguma gidisini cıkısını bebegini ilk emzirişini gordum..cok heycan vericiydi.. ama nedense bnm içime bi korku düştü..cok zor geldi gozume..ara sıra siz de boyle seyler hissediyor musunuz?
yok bebişnaz maçtan değil küsüm ben kocaya konuşuyoruz ama surat yapıyorum kızcemle balkondayız bugün azcık esiyor kızcem uyuyor kurban olduğum bende sizinle konuşuyorumMaç var diye mi burası bu gece aktif. Hergün Allahın bir kulu olmuyor.yapışıyorsunuz eve gelince kocalarınıza bizi unutuyorsunuz.
Hep maç olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?