2015 Şubat Anneleri

Bende de vardı baslarda ciddiye almadım ilerleyince kanamaya dönüştü hemen doktora gittim mantar dedi fitil verdi, kanama gecti simdi 6 gunluk fitil dvm ediyorum kullanmaya 3 gun kaldı. Akıntı kokuluysa doktorunuza sormayı ihmal etmeyin.

yok bebişnaz maçtan değil küsüm ben kocaya konuşuyoruz ama surat yapıyorum kızcemle balkondayız bugün azcık esiyor kızcem uyuyor kurban olduğum bende sizinle konuşuyorum
Ben hayatta bir gün bile küs duramam.kin besleyemiyorum kimseye de.hiç sevmiyorum bu huyumu. Keşke küsebilsem.

Benim de 12 haftalikken kanana alanı var dediler az miktarda. 10 gun rapor verdiler. Pruloton igne vermişti hemen kesilmisti igneden sonra. Suan 15+3. Kanama alani yok biraz enfeksiyon problemin var tedavi dvm ediyor mantar icin.

Benim de 12 haftalikken kanana alanı var dediler az miktarda. 10 gun rapor verdiler. Pruloton igne vermişti hemen kesilmisti igneden sonra. Suan 15+3. Kanama alani yok biraz enfeksiyon problemin var tedavi dvm ediyor mantar icin.

Prulotn vurdular banada kanama kesiliyor bikac gun sonra devam kanama yine igne yapiolar kesiliyorda icerideki kanama alani kapanir ins hayirlisi ile sanada cok gecmis olsun Allah hepimizin yardimcisi olsun inş

kızlar buda benim bebişim tahminlernzzi ala bilir miyim.22 subat doğum muhtemel tarihim.sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz 12+3 haftalık burada

Eklentiler

• ufk.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 64
Hanımlar dün olan bi playı anlatiim size. Dışarda çardakta oturuyoruz bi kaç komşu, bizim yaşlı bi teyzemiz var o geldi. Nasıl gidiyo hamilelik falan diye sordu. Kaç haftalık dedi. 15 dedim. Pıt pıt hissediyomusun atıyomu dedi. Evet dedim. Hata baya önce hissetmeye başladım dedim. Seninki erkek dedi. Şaşırdım. Erkekler 12-13-14-15 haftalarda hissettirir kendini dedi. Hayırlısı olsun inşaAllah dedim. Bakalım teyzenin tahmini tutacakmı? Daha 1 ay var ama. Bizim ikili testte risk görmüştü dr. Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet ikinci planda bir kızım var çok şükür.

kızlar buda benim bebişim tahminlernzzi ala bilir miyim.22 subat doğum muhtemel tarihim.sağ salim kucağımıza alalım inşallah hepimiz 12+3 haftalık burada
Oyyy maaallah kuzucuga ne guzelde uzanmis ole kiza benzettim cnm ben allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ben hayatta bir gün bile küs duramam.kin besleyemiyorum kimseye de.hiç sevmiyorum bu huyumu. Keşke küsebilsem.
Bende öyleyim. Ne trip yapabiliyorum ne küsebiliyorum. Kırılsam hemen söylüyorum. Daha dün çok üzdü eşim beni işten gelir grlmez barıştık. Geldi karnıma dokundu hani benim yavrum dedi bende olay bitti zaten. Biz seninle konuşmuyoruz dedim ordan konu açıldı barışana kadar o bana dil döktü ben ona kırıldığımı anlattım. Yarım saat geçmedi sarmaş dolaş olmuşuz. Halbuki çok sinirliydim. Yemeğine ütüsüne karışmıycaktım kendimce :) pehh.. Nerdeeee. Konuda bana sormadan pat diye misafir getiriyo. En sevmediğim şey hazırlıksız yakalanmak. Annesigili çağırmış 2 saat sonra bizde olacaklardı ve ev b.k götürüyo hiç bi yemek de yok evde. İki ayağım bi papuca giriyo bu halimle. 3 hafta öncede aynısını yaptı çağırmış bütün sülalesini bana söyledi koştur koştur temizliğe giriştim yarım saat oldu olmadı geldiler. Belimde ağrıyo hani. Hiç acımıyoki bana. Dedim ona ben hamileyim eskiden olsa aniden misafir gelse evim yine bal dök yala oluyordu daima temizlik yapıyordum. Şimdi öyle değilki k.çımı kaldırınca şükrediyorum Allaha.. Aayyy ne çok dertlenmişim ben :)) herkese günaydın bu arada.

Sen diyince anlamaz başkasının ona söylemesi gerek. Annesi ya da abisi varsa tembihle onlar desin bu kız hamile yorma diye.

gunaydin kizlar. dun surekli su ictim. 3,5 litre ic ic bitmiyor. sonra da su kustum. bi arkadas yazmis bebegin bobreginde sorun olunca su azalir diye oglumda da su azdi cok sukur bi sorunu da yoktu. bunu ultrasonda bakinca anliyorlar zaten. bebegin mesanesi dolu mu diye. daha su azligi cin cok erken ya canim skildi baska dotora gidicem

ilahi esoba insan kocasına kin belemez saten şekerim ben küsüm dedim sadece allaha şükürler olsun kin bendede yoktur ama küserim birbirden farklı şeyler bunlar zati

üstüste içme kuzum belli aralıklarla iç su önemli tabi ama misalen ablam çok su içince midesi bulanır hemen 3 tane sağlıklı sıhhatli tosunu var çokta zorlama kendini herkesin midesi farklıdır

ayy oda çok kötü bir huyy birde hamilesin hiç mi düşünmüyor seni yanlış bence konuş eşinle belki ailesidir diye hevesleniyor farkında olmadan seni yoruyordur bilinçli yapmaz tabi ama konuşmanda fayda vardır çok şükür eşim asla bana danışmadan kimseyi davet etmez benim tepkimi bilir öylede olması lazım

içine erkek mi doğdu kızzz 2 hafta kaldı ayyy çoook heyecanlıyım valla sanki ilk çocuk dersin
Erkek dogdu bacim vallahi benimde 1 haftam kaldi ama 3 haftadir gormuyorum bu ayda bir kontrolu 2 haftada bire dusurselerya:)[/QUOTE]
nerdeee ya burdaki devlet hastanesine gideyim diyorum ama cihaz kötü 6.ayda öğreniyolar cinsiyeti burda düşünsene çok gülmüştüm duyunca hadi sende hayırlı haberler alırsın inşş

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ben yarın doktor kontrolüne gidecektim ama daha 1 hafta varmış doktor eylülün ilk haftası gel demiş
cinsiyet için gitmek istiyordum ama eşim ya yine söylemezse garanti olsun 1 hafta daha bekleyelim dedi
offff günler geçmeyecek yine

Günaydın canım bence söyler ama tabiki tercih senin kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…