2015 Şubat Anneleri

Konuştum dün söyledim normalde olsa hadi neyse ama hamileyim iki canlıyım bari çağırıyorsun yardım et banada yazık dedim. Kimse senden bişi beklemiyo onlar gelince beraber yaparsınız dedi. Ben rahat edemiyorum gelene hizmet etmzsem rahat edemem falan filan derken anladı sonunda. Yardım da etti dün bana. Bakalım bi daha böyle olmaz inş.

Sen diyince anlamaz başkasının ona söylemesi gerek. Annesi ya da abisi varsa tembihle onlar desin bu kız hamile yorma diye.
Abisi yok tek erkek anneside ben yaparım modunda ama benim içim rahat olmuyo. Biraz mükemmeliyetçiyim güzel karşılamak istiyorum misafirlerimi. Ona da şöyle söyledim ben senin ailene değer veriyorum ve dört dörtlük karşılamak istiyorum dedim o zaman sustu.

Yok kini onun için demedim genel olarak dedim. Kimi insan hiç unutmaz mesela.
ayy allah kinli insanlardan etmesin canımm kini allah bile sevmez insana öfke ve zarardan başka bişey vermez kuzum ama çok haklısın bende öyle çok insan tanıyorum küçücük bir şeyi unutamayan hırs haline getiren insanları

yardım etsin tabi kuzum çağıran o sonuçta işte bayanları gerçekten anlamıyolar ya aileleri olabilir onlarda aileleri kendileri gibi hiç bişey düşünmeyecekler zannediyolar senin için demiyorum yanlış anlama sakın ama benim ailemin eşi yada akrabaları kim olursa olsun evimi o şekilde görmelerini istemem herkesin bir kuralı vardır ne malum yarın bir gün insanın arasına bişey girince yüzüne vurulmayacağı tedbir iyidir iyiii

Günaydın canım bence söyler ama tabiki tercih senin kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım

bende söyler diye tahmin ediyorum ama gelişimi geriden geliyor benimkinin hala yakalayamadı takvimi belki ondan haftaya gidersem daha net olur diye düşünüyoruz işte

Bende öyleyim işte sizin gibi kimse benim evimi pis ve dağınık görmemeli. Ki kv.ağzı sıkı değil. Hamileliğimin başında o bizdeyken salonun perdesini yıkamıştım asmadan önce kornişi sildi. Bi akrabaya misafirliğe gittiğimizde ben odada yokken bende pirelidevenin perdeleri yıkadım temizlik yaptım demiş. Tamam desin çok seviyorum kendisini ama rahatsızlık duyuyorum ben ona iş yaptırıyormuşum gbi. İlk gelin olduğumda her geldiğinde baştan aşağı evi siler öyle giderdi. Çok alınırdım ki aşırı ttitiz bi insanım. Bıraktı o huyunu. Ben kimseden bişi beklemiyorum ben dörtdörtlük olayım yeter. Eşimde anlarsa bunu hiç problem kalmıycak inş.

Günaydın kızlar Bugün iş yerindeki zor günlerden biri bir an önce bitsin ya offff

bende söyler diye tahmin ediyorum ama gelişimi geriden geliyor benimkinin hala yakalayamadı takvimi belki ondan haftaya gidersem daha net olur diye düşünüyoruz işte
anladım canım benimde bir hafta öndeydi sonra 4 güne indi en sonundada tam haftamı yakaladım takma onu bir yerde dengeliyor

hanımlar çok fenayım
dün boğaz kuruluğu baş ağrısıyla başladık akşama boğazım biraz şişti, eklemlerim ağrımaya başladı ve gece uyuyamadım
sabah 6 ya kadar uyuyamadım, 7.30'a kadar 1 bucuk saat uyuduğumla duruyorum hala
dün gün içinde ve gece parol aldım dayanamadım, gece de ter attım bayağı ama ben yine dökülmeye başlıyorum sanırım
parol alıp devam mı etsem, doktora mı gitsem bilemedim. bebeğe bir sıkıntı yaratır mı acaba?

acilen ingilizce öğrenmem lazım sabah sabah bi turist geldi ne ben onu anladım ne o beni anladı

ne anladım ben bu işten hem yapıyor hemde söylüyor allah razı olsun yapmasa daha makbule geçer sen kendine yetersin bencede

canım geçmiş olsun bence doktora git bi sorun olmasın

geçmiş olsun ama dr unla bir görüş canım

Ben ikisinide çok seviyorum.bir gün yemesen resmen aşeriyorum.tavuk da çok severdim ama hamilelikte yemedim hiç nedense.bu sıcakta bile.hergün yumurta yiyorum kızıyorlar yeme diyr

ben yumurtadan çok tiksindim ya hamileliğin ilk haftalarından beri zorla sarısını arada yiyebiliyom

ben yumurtadan çok tiksindim ya hamileliğin ilk haftalarından beri zorla sarısını arada yiyebiliyom
Benim de yumurta görmeye bile tahammülüm yok 4. aydayım ama değişen bir şey yok. Ama hamilelik öncesinde karatay diyeti yapıyordum hep sabah 2 yumurta belki bu neden oldu diyorum yada iyi oldu vücudum protein stokladı diye kendimce seviniyorum.

gebelikten önce yerdim her gün olmasa da malum çalışınca insan hergün iyi kahvaltı yapamıyor depolarım iyidir sanırım ya düzenli beslenirim ben , iştahımda azalmıştı ama bikaç gündür düzene girdi sanki benimki 13+6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…