Hisgeldin seninle tarihlerimiz ayni benimde kontrolum haftaya bilgilerimizi paylasiy gelisimlerini kontrol ederiz benimde 3 haftaboldu cok merak ediyorum bu arada dikkat et deterjanlari gercekten cok zararli ozellikle bu dobemdeselam kızlar.1 aydır yoktum ilk defa bu kadar uzun bir tatil yaptım ve geldimki ev berbat olmuş.banyoları hakdene kadar
deterjanlardan dolayı az daha zehirleniyodum.bi dahaa töööbe bu kadar uzun bi yere gitmem.hepiniz iyisinizdir inşallah
artık cinsiyetler belli oluyor ufak ufak.benimde haftaya kontrolüm inşallah öğrenebilirim.2 kilo almışım daha doğrusu
verdiğim kilolarımı alıp normal kiloma gelmişim.sizde durumlar nasıl?göbüşler çıktımı?geçmiş sayfalar o kadaar çook ki
okuyamadım
sana bağlı canım özelde ücreti biraz yüksek olabiliyor. ama devlette bedava bu seferde gün bulamıyorsun değişik bir durum.
demek aynıyız merak ediyorum hareketlerini hissedebiliyormusun?ben daha anlayamıyorum bazen gaz mıdır değilmidirHisgeldin seninle tarihlerimiz ayni benimde kontrolum haftaya bilgilerimizi paylasiy gelisimlerini kontrol ederiz benimde 3 haftaboldu cok merak ediyorum bu arada dikkat et deterjanlari gercekten cok zararli ozellikle bu dobemde
Kizlar ya burayi seviyorum ama face daha kolayima geliyor.bir grup kursak kadinlar kulubu 2015 subat anneleri diye.kazen kizar mi
canım iş yoğunluğundan msjını yeni gördüm isteğim kızdı ama içime hep erkek doğuyodu
gece geç geliyo tatlım benim ki yorgun argın.bide benim kız baba manyağı.adamın yakasına bi yapışıyo gelince.uyuyupben banyo ısını eşime verdim. normalde de çok etkileniorum deterjanlardan. bu donemde risk almak istemedim. saolsun eşim halledio.
devlette kadın doğumda bile sıra bulmak zor ki kaldı ki ayrıntılı için bekleyen kaç kişi var bakalım hastaneye göre değişir ama tahmini ayrıntılı ultrasyon ücreti nedir acaba
bende face kullanmıyorum giderseniz ben naaparım burlardabu sorun ben kasım annelerindeyken yaşanmıştı. buradaki paylaşım bitiyor canım. bu seferde burada kalan arkadaşlara ayıp oluyor. ben tercih etmiyorum face grubunu :)
ben bi kaç yere telefon açtım 250 tl diyen de oldu 130 diyende.araştırmak lazım.ben devlet hastanesinden ayarşamayadevlette kadın doğumda bile sıra bulmak zor ki kaldı ki ayrıntılı için bekleyen kaç kişi var bakalım hastaneye göre değişir ama tahmini ayrıntılı ultrasyon ücreti nedir acaba
sağlıkla gelsin canım kızda erkekte can ciğerdircanım sanki kızımız geliyor dedi. ama emin olma oranı %10 gibiydi. bence erkek dedim doktoraamma inatçısın kız dedi bana o da
kısmet sağlıklı olsun da. ama göstersin artık e biz de merak ediyoruz bonibonumuzun rengini pembe mi mavi mi, di mi ama :-DDD
bende face kullanmıyorum giderseniz ben naaparım burlarda
hayırlı olsun canım insan biraz hayal kırıklığına uğrasa da sonradan sağlıklı olsunlar bir dahakine diye düşünüyor...aa ben de kız olsa diye aklımdan geçirirdim hep evlenmeden önce bile : )
ama şimdi içime erkek doğuyo. belki benimki de erkektir.
sağlıklı olsunlar inşallah.
bizim burasıda çok sıcak druduğun yerde terliyosun benmide 2 litreyi anca buluyor çok zorlarsam midem bulanıyorya o kadar suyu icmem icin hic bir sey yemeden su icmem lazim. evim de coksicak surekli terliyorum susuz kaliyorum idrar hep koyu. hamileyken sicagi hic cekemiyorum ya
sağlıkla gelsin canım kızda erkekte can ciğerdir
hayırlı olsun canım insan biraz hayal kırıklığına uğrasa da sonradan sağlıklı olsunlar bir dahakine diye düşünüyor...
maşallah dunur senın bebısede kocaman olmuş valla :)
canım aşı olmadım daha hıc ben. valla benım doktor ıkılı ıstemedı dırek uclu yapıcam dedı. uclude 16. ıle 18. haftalar arası oluyormus. bende 17 de yaptırdım . 4lu ıleılgılı bırsey demedı. renklı ultrason dedıgın detaylı ultrason mu ? ben dun detaylıya gırdım.
sanırım havayla alakalı.bende 1 defa uyandım su içmeye.çok rahat uyumuşum.esiyordu dün hava mis gibiGünaydın. İlk müşteri de ben olayım.
İlk kez uyudum bu gece. Geç yatınca uyunuyormuş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?