günaydın annişler. dün benımde randevum vardı 3 lu test için. detaylı ultrason masallah cok temız cıktı. kan testı sonucunu beklıyoruz bırde. bır ay sonra yıne gordum bebısımı nasıl mutluyum anlatamam. kocaman olmuş paşam. normalde 17. haftam olması lazım ama bızım afacan 1 hafta onden gıdıyor. doktor bıle cok buyutmuusn dedı insallah kan sonucuda temız cıkar kocaman bır ohh cekerımm. bu arada benım tahmını dogum tarıhı 28 ocaga kaydı :) kızlar bızım cocgumuz kesın ocakta dogurucak :)
Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak içinbenimde ilk normal mi olur sez. mi orası kısmet
Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak için
Hadi gozun aydin canim masallah kuzucuguna ins hep bole guzel haberler aliriz acaba sitede ilk senmi dogurcan
Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak için
dünürüm maşallah, benimde oğlan da 9 gün önden gidiyor maşallah....
tetenoz aşısını oldun mu? sen benden farklı şeyler yapıyorsun :) dörtlü test yaptırdım bende ve bir ay sonra renkli ultrason istedi doktor. sen erkenden yaptırmışssın galiba.
Bakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye
maşallah canım bende ilk detaylıyı atlattım şimdi 3 eylülde ikinci detaylım var. 3lüye 4lüye gerek görmedi ikilideki riskler çok düşük olduğu için. birde 16 eylülde fetal ekomuz var bebeğin kalbiyle ilgili problem varmı diye bakılacak. hayırlısıyla birde onları atlattıkmı geriye fazla birşey kalmıyor. benimde 2 hafta gibi bir süre önde çıktı doktor normal dedi.inşallah herkes böyle mutlu musmutlu döner doktordan :)
Bakarmisiniz coo begendim bunu ama ist de hic denk gelmedim bole biseye
ohh valla biz bir tane bulamıyoruz senın ıkısı bırden geliyor.Benim normal doğum olacak çok korkuyorum ama burda sezeryan zor durumda kalınmadığı sürece söz konusu bile değil. Psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum iki annemi de çağırdım onlar Şubat'ın başında gelecekler destek olmak için
Yogayı tavsiye ediyorlar ona başlamak istiyorum ingilizce eğitim veren yer bulmam lazım buranın dilini bilmiyorum annem de senin söylediğin gibi söylüyor ikisi de normal doğum yapmış bakalım gün gelecek yaşayıp göreceğim :)bence korkma canım kendını yapabılırım gıbı pozıtıf yonde alıstırmaya calıs. bu kdr kadın yapabılıosa tıbbı sorun olmadıgı muddetce sen de yapabılırsın öle dusun. bi de fazla araştırma video falan izleme. ister istemez etkilenio insan. ayrıca bunyemız o kdr mukemmel kı sanki çok kötü koşullarda doğum yapılacakmış gibi 9 ay boyunca kendini buna hazırlar. yeni hiçbir destek olmasa yiyeceğin bile olmasa doğum yapabilirsin. bu kdr mukemmel hazırlanıyor bunyemız buna. o yuzden once kendını buna psıkolojık olarak ınanarak hazırlamalısın ve bazı hareketler var daha kolay gecmesı ıcın. onları da yapabılırsın.
Evet cnm yaptirilabilcek tarza cok guzel ama rahat biseysatılan bir iki yerde görmüştüm nette ama sitelerin adlarını unuttum. aslında mobilyacılarda yaptırılabilir.
bu detaylı ultrasyon için başka bir hastane yada doktora mı gidiliyor yoksa muayene oldugumuz doktor mu yapıyor
Yogayı tavsiye ediyorlar ona başlamak istiyorum ingilizce eğitim veren yer bulmam lazım buranın dilini bilmiyorum annem de senin söylediğin gibi söylüyor ikisi de normal doğum yapmış bakalım gün gelecek yaşayıp göreceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?