bende aynı durumdayım cnm. k.validemın iş yerımıze cok yakın. hergun cocugu bırakıp alacagız artık baska caresı yok. bende kışa kadar baya ele avuca gelır dıye dusunuyorum. normalde haftada 5 gun calısıyorum 1 yasına kadar 1 gun sut ıznım olucak. haftada 4 gıdıcek artık cocuk napalım. sonrasında belkı bende bakıcı yada kres dusunebılır druma gore degısır. bırde benım korkularım var bu konuyla ılgılı. k. valıdeyle nasıl olucak hıc bılmıyorum. o kendı usulunce yapıcak bne benım ıstedıgım gıbı olsun ıstıycem. valla uykularım kacıyo bazen
Bana ikili yapmadı doktorum burnu oluşmuş ense kalınlığı normal gayet iyi gerek yok dedi. Ben de pimpiriklenmiyorum her şeyin hayırlısı olsun 11 haftalık görüntüsü bebeğimin
ama öyle gerçekten. gıdıyorum sureklı kıyafet alıyorum .yakışmıyor arkadaş yakışmıyor. Allah kımseyı şişman yapmasın. ne güzel dar paça pantiler var diyorum sadece göbeğim olsa bunları gıysem. Ablam dıyor sen hamılesın bırak şimdi süsü püsü ama olmuyor işte cici hamıle olmak istiyorum.
İnşallah bakalım tahmini doğum tarihi önce benim burda sana destek olurum :)
cnm kusura bakma yenı gordum.. evet onceden kullanmaya baslarsan deısen yapısından dolayı sonrasında daha rahat olursun au aralar asırı kasınma buyume oluyo ılerde dahada cok olacak ee cocujkta emecek alıskın oldugumuz bı durum deılkı memıslerı hazırlayalımda bebıslerde bızde cekmeyelım :)
Artık iş işten geçti. Keşke hiç kilo konusu açılmasa ama açılıyor işte.bence dikkat et daha çok başındayız , bitene kadar kaç kilo alacan bacıcazım
ben çok şiştim ya herkes beni 5 aylık falan sanıotuzu kesemiorum ki ayaklarım falan hep şiş bileklerim falan
Artık iş işten geçti. Keşke hiç kilo konusu açılmasa ama açılıyor işte.
oo beybi beybi zordayım cidden :)
Hiç belli olmaz inşallah hiçbirimiz fazla kilo almayız
Eki Görüntüle 1227047 Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
Eki Görüntüle 1227047 Bizde yorumlarınızı bekliyoruz :) Arkadan kimse hamile demez karşıma geçen aaa sen hamilemisin diyor :)
Kilo almadım sayılır 55 tim 55,700 falanmı şimdide :)
( Fotoğrafların arası 2şer gün falan )
Ya benimkisi ayva göbeği gibiydi öyle belirgin bişi yoktu :)hakkaten bacım çok şişmişsin merak ettim hamilelikten önce de göbeğin falan var mıydı? benim mesela öyleydi hamile değilkende heres hamile sanıyordu ama sdece göbek dışarı benim
ben daha 2 gün gecio özlüorum bebişimiKızlarrr ya valla ben bebişimi gördükten 1 -2 hafta sonra hemen meraklanmaya başlıyorum daha kıpırtı da yok ya o yüzden bi merak bi merak bende... Bir sonrakine 18. Haftada detaylı ultrasona gidince görücem inşAllah bebişimiSizde de öyle oluyor mu? Özellikle ilk hamileliği olanlar?
Kızlar merhaba,
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı özellikle geceleri rennie şurup almama rağmen geçmiyor herşeyi denedim yüksek yastıkla yatıyorum yatmadan önce yemek yemiyorum vs ama geçmiyor önerisi olan var mı ?
Günaydın minnoşlarSabah sabah yine işe geldiysek tabi yazmak lzm.. şu 32. hafta gelsede iznimi alıp evimde yatsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?