2015 Şubat Anneleri

valla ne yalan söyleyim kreş değilde iyi bir bakıcı bulmak çok zor ben güvenemem , benim k.validem çok sever çocukları benim tek korkum fazla şımartması başka hiçbir korkum yok zaten hepsi iyi bakarda düzgünde bakacağına eminim kız benim zaten ilk bebeğim benden her halukarda iyi bakar, eskiler yenilerden iyi bence sende merak etme

Bana ikili yapmadı doktorum burnu oluşmuş ense kalınlığı normal gayet iyi gerek yok dedi. Ben de pimpiriklenmiyorum her şeyin hayırlısı olsun 11 haftalık görüntüsü bebeğimin

bizimde herşey normal görünüyordu ama yine de istedi. Allahtan çok tutmadı 45 tl verdik. 1 ay sonrada 4 lü yapcam dedi. ben de aslında bu kdr teste gerek görmüyorum ama drum istio. devlete mi gidiosun ? özeller daha bi istio sanki maddi açıdan.

bence dikkat et daha çok başındayız , bitene kadar kaç kilo alacan bacıcazım

önemli değil canım teşekkürler, daha neler öğreneceğim yaa :)

ben çok şiştim ya herkes beni 5 aylık falan sanıo tuzu kesemiorum ki ayaklarım falan hep şiş bileklerim falan

hakkaten bacım çok şişmişsin merak ettim hamilelikten önce de göbeğin falan var mıydı? benim mesela öyleydi hamile değilkende heres hamile sanıyordu ama sdece göbek dışarı benim

Günaydın bacilar... hala servisteyim daireye varamadim... ben ara ara hissediom artık yaa cok eğlenceli. .. bide o ucuz olan yerler nereler yahuu Ankara'da ozelde muayeneler 250 den baslio 400 isteyen bile var keske 150 200 olsa bile raziyim yani ama yok anacim kazik buralar

hakkaten bacım çok şişmişsin merak ettim hamilelikten önce de göbeğin falan var mıydı? benim mesela öyleydi hamile değilkende heres hamile sanıyordu ama sdece göbek dışarı benim
Ya benimkisi ayva göbeği gibiydi öyle belirgin bişi yoktu :)

ben daha 2 gün gecio özlüorum bebişimi hareketlerini bi hissetsek daha rahat olacaz galiba agrılarım var karnımda baskada bişi yok hep aklıma kötü kötü seyler gelio hala daha lavaboya gittikten sonra ardıma bakıorum kanama falan varmı die cok paniğim bi hissetmeye baslasam yavrumu... gerci o zamanda bi an hareket etmese yine panik en iisi doguversinde kurtulalım :)

Günaydın minnoşlar Sabah sabah yine işe geldiysek tabi yazmak lzm.. şu 32. hafta gelsede iznimi alıp evimde yatsam ya

elma yiyorum geçiyor ama benim çok fazla olmuyor arada yokluyor

Sabah 7 de uyandım ama hala toparlayıp işe gidemedim.yine sıcak bugün sabahtan belli, başımda içten içe pek ağrımaya meyilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…