2015 Şubat Anneleri

çok para yahu ben hacettepenin özeline gidyrm perinatoloji riskli gebelik uzmanı bnmki ikiz olunca onu seçtik ayda bir çağıryr insana güven veriyor her sorumuda cevaplıyr çok memnunım muayene ücreti140 tl doğum ücretsz norml olursa ama sezeryan olursa 500 tl imiş sonçta üni hastanesi güvenyrm

Bende bilmiyorum ama dolaba yapılanları var bir de bir ağaç vardı beyaz süslü onun dallarına asmışlardı. Ne işe yarıyor anlamadım.
dağıtmak için bizde yapıyoz da ondan sordum milletin siparişini bitirirsem kendime yapcam
Nedir bunlar? Kapi süsü felan mi? Salladim.oyuncak tan pek anlatmam ama.
anahtarlık süs gibi bşey

gunaydin anneler bugun benim de fena basim agriyor. hepimizde olduguna gore donemsel bisey ama evde 2 yasinda bir velet var zaten sabah 7 de uyandi. gece de ben iyuyamadim. bir an kendimi seneye bu zamanlarda gordum iki cocukla. allah bi kolaylik verir elbet dedim sonra.

kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
afp : 34,1
hcg : 21891
ue3 : 0,92

netten baktım bi tane normal bbegın sonucları var. afp ve ue3 aynı ama o bebegın hcg si 9 falandı benımkı 21891. ve hcg nın yuksek olması rısk oldugunu gosterır yazıyodu. kafam durdu bı an. suan okudugum hıc bır seyı anlamıyorum. bu testı yaptıran ve sonucunu bilen varmı aranızda ne olur yardımcı olun. doktorumada ulasamıyorum. kafayı yıcem resmen

Papatis dokor sana normal dediyse bırak büz ne anlarız tıp dilinden allasen boşuna canını sıkıyosun her bebeğinki fatklı olabilir bence doktor korkman işin bişy demediyse tasalanma

ben hic bir tarama testi yaptirmadigimdan sonuctan anlamiyorum ama doktorunla konusmadan telaslanma. bir de riskli bile ciksa bu testler ihtimal veriyor. kesinlik vermiyor. testlerde uzulenlerin saglikli bebegi oluyor testi nomal cikanlardan bebegi hasta dogan oluyor. ne kendini ne bebegini yiprat bnce simdi

sakin ol başta, biz anlamayız kendine göre değerlendirmeye gitme. Bir kere bende bu hatayı yaptım, yaklaşık 15 dakika sürdü ama öldüm resmen sakın kendin internete göre yorum yapma. Doktoruna göster ve sakin ol lütfen.

ben test mest yaptırmadım o yüzden sonuçtan anlamıyroum ama sende hemen canını sıkma sakin ol bu testler hastalık göstergesi değil sadece ihtimal göstergesi , doktor yorumunda bile %90 dawn aldırın dedikleri çocukların sağlıklı olduğu ortada , hiç endişe etme .

internete göre bakmayın lütfen. millet boşa mı 12 sene okuyor. drunla konuşmadan telaş yapma. ayrıca ihtimal bunlar kesinlik değil. telaş yapıp da bebeğini de etkileme. tez zamanda sağlıklı haberlerle dönersin inş.

Günaydın kızlar, ayrı kaldık bu ara pek okuyamadım yazılanları.. bende kısa bi özet geçeyim kendimden; baş ağrısı bende hemen hemn her gün var. artık haftasından mı kaynaklanıyor, sıcaklardan mı, bazen dayanamıycak kadar ağrıo ama sanırım onunla yaşamayı öğendim bide ben yeni kapandım, yani bu kış, bu benm kapalı ilk yazım bide hamilelik sıcaklar mahvedio beni ben 1,67 boy 54 kilo ile başladım hamileliğe 16+4teyim 56 kilo oldum, ama karnım belirginleşmeye başladı. erkek göbeği gerçekten sivriymiş sanırım, öne doğru sivrilen bi göbeğim var. hareketlerini hissetmeyi bend çook istiyorum, bazen bişeyler hissediorum, o an tamam bu sanırım diorum, sonra yok ya bağırsak hareketidir diyorum ne zaman emin olcaz acabaa.. doktora en son 14+5te gittim cinsiyetini öğrenmenin verdiği heyecanla bida nezaman gelcem diye sormayı unuttum, 19. haftamda tatile gidicem, 18 de gitsem detaylı ultrason yaparlar mı acaba, hiç bi fikrim yok.. ne uzun yazdım ya öpüyorum hepinizi

canım ikili test sonucun nasıldı?
ikili test sonucu 3'lü ve 4'lü testten daha doğru oran veriyor
3lü ve 4lü testin yanılma payının daha yüksek olduğunu okumuştum bi yerden
canını sıkma sakın, doktoruna ulaşamıyorsan ve ulaşılamayacak gibiyse başka doktora göster

doktorun telefonuna ulaşamıyorsan hastaneyi ara başka dr yönlendirsinler seni internette okuyarak yorumlanabilecek şeyler değil bunlar arkadaşlarda yazmış zaten bu testler " ihtimal - olabilir" demek üzülme lütfen

kızım var canım benım allah bagıslasın... 4 yasında su resımdekı cadı ıste :)

Kızlarr günaydınn

Uzunca zamandır yoğunluktan fırsat bulamadım buraya bakmaya..

Evvela bebişimizin cinsiyetini geçen haftasonu öğrendik.
Dr. tek kelime söylemedi... Hemşireye bi işaret çaktı.
Hemşire de elinde pembiş bir çorapla geldi çorabı bana verdiii :) Yani kızzz... Hep öyle geçiyodu içimden

Ne Çin Takvimine ne başka bişeye uyuyo ama... :))

Bu arada dünyada çok okunan bir kitabın türkçesini aldım... oldukça faydalı ve rahatlatıcı bi kitap.. bu tarz kaynak arayışı olan varsa tavsiye ederim
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı..

yaprakgul :) bak unutmadım bende h tepeye baslıorum 11ınde randevum var ozgur beye hadı bakalım

iki testin iyi çıkmıştı canm sanki? topicte kötü çıkan kimseyi hatırlamıorum. bence 3lü test 4 lü test sadece kafa karıştırıp bebeğimizi ve bizi strese sokuyor. emin ol Allah'ın izniyle hiç bişey çıkmıycak. sende sonraları anlatacaksın test sonucunu pozitif sandım, aklım durdu fln diye, hep anlatıyorlar ya. en mantıklısı arkadaşların dediği gibi doktora sorup rahatlamak.

papatıs hmen kendını bırakma bı doktorlar gorus once bızler bılemeyızkı ne krıter alınıyoo arkadasların dedgıı gıbı bu testler ıhtımal sonucta allah yardımcın olsun ınsallah bısey yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…