çok para yahu ben hacettepenin özeline gidyrm perinatoloji riskli gebelik uzmanı bnmki ikiz olunca onu seçtik ayda bir çağıryr insana güven veriyor her sorumuda cevaplıyr çok memnunım muayene ücreti140 tl doğum ücretsz norml olursa ama sezeryan olursa 500 tl imiş sonçta üni hastanesi güvenyrmMerhaba Şubat anneleri bu benim 2.hamileliğim. evde küçük bir cadı olunca çok sık giremiyorum foruma.ankaradaki hamileler hangi hastaneye gidiyor paylaşabilir mi? Ben koru hastanesi ümit beye gidoyorum muayeneleri çok kısa sürüyor en uzun muayene 8 dak surdu(içeri girmemle dışarı çıkmam arası 8 dak inanılır gibi degil).artı hastane çok paragöz gibime geliyor.4lu tarama için muayene hariç 265 tl verdim. Yeni bir hastane arayışındayım.yardimci olursaniz sevinirim
dağıtmak için bizde yapıyoz da ondan sordum milletin siparişini bitirirsem kendime yapcamBende bilmiyorum ama dolaba yapılanları var bir de bir ağaç vardı beyaz süslü onun dallarına asmışlardı. Ne işe yarıyor anlamadım.
anahtarlık süs gibi bşeyNedir bunlar? Kapi süsü felan mi? Salladim.oyuncak tan pek anlatmam ama.
Benim pek ilgimi çekmiyor böyle şeyler nedense, kıyafete pek düşkünüm ama.dağıtmak için bizde yapıyoz da ondan sordum milletin siparişini bitirirsem kendime yapcam
anahtarlık süs gibi bşey
Papatis dokor sana normal dediyse bırak büz ne anlarız tıp dilinden allasen boşuna canını sıkıyosun her bebeğinki fatklı olabilir bence doktor korkman işin bişy demediyse tasalanmakızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
afp : 34,1
hcg : 21891
ue3 : 0,92
netten baktım bi tane normal bbegın sonucları var. afp ve ue3 aynı ama o bebegın hcg si 9 falandı benımkı 21891. ve hcg nın yuksek olması rısk oldugunu gosterır yazıyodu. kafam durdu bı an. suan okudugum hıc bır seyı anlamıyorum. bu testı yaptıran ve sonucunu bilen varmı aranızda ne olur yardımcı olun. doktorumada ulasamıyorum. kafayı yıcem resmen
ben hic bir tarama testi yaptirmadigimdan sonuctan anlamiyorum ama doktorunla konusmadan telaslanma. bir de riskli bile ciksa bu testler ihtimal veriyor. kesinlik vermiyor. testlerde uzulenlerin saglikli bebegi oluyor testi nomal cikanlardan bebegi hasta dogan oluyor. ne kendini ne bebegini yiprat bnce simdikızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
netten baktım bi tane normal bbegın sonucları var. afp ve ue3 aynı ama o bebegın hcg si 9 falandı benımkı 21891. ve hcg nın yuksek olması rısk oldugunu gosterır yazıyodu. kafam durdu bı an. suan okudugum hıc bır seyı anlamıyorum. bu testı yaptıran ve sonucunu bilen varmı aranızda ne olur yardımcı olun. doktorumada ulasamıyorum. kafayı yıcem resmen
sakin ol başta, biz anlamayız kendine göre değerlendirmeye gitme. Bir kere bende bu hatayı yaptım, yaklaşık 15 dakika sürdü ama öldüm resmen sakın kendin internete göre yorum yapma. Doktoruna göster ve sakin ol lütfen.kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
kızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
doktorun telefonuna ulaşamıyorsan hastaneyi ara başka dr yönlendirsinler seni internette okuyarak yorumlanabilecek şeyler değil bunlar arkadaşlarda yazmış zaten bu testler " ihtimal - olabilir" demek üzülme lütfenkızlar moralim cok bozuk, elim ayağım titriyor resmen. 3 lu tarama sonuclarımı aldım. degerlerım aşağıdaki gibi
kızım var canım benım allah bagıslasın... 4 yasında su resımdekı cadı ıste :)Walla ne bileyim cnm ya herkes hissediyor bi hissetmeyen bi kaç kişi kaldık o yüzden stres yaptık aslında göbeğim yağlı falanda değildir ama işte ne bileyim oluyor heralde? Senin ilk bebişin kız mı erkek mi?
yaprakgul :) bak unutmadım bende h tepeye baslıorum 11ınde randevum var ozgur beye hadı bakalımçok para yahu ben hacettepenin özeline gidyrm perinatoloji riskli gebelik uzmanı bnmki ikiz olunca onu seçtik ayda bir çağıryr insana güven veriyor her sorumuda cevaplıyr çok memnunım muayene ücreti140 tl doğum ücretsz norml olursa ama sezeryan olursa 500 tl imiş sonçta üni hastanesi güvenyrm
Allah bağışlasın canım Allah acılarını göstermesin yavrularımızınkızım var canım benım allah bagıslasın... 4 yasında su resımdekı cadı ıste :)
istanbul ümraniyede canım 'rad görüntüleme merkezi'Bu dediğiniz avantajlı yer neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?