2015 Şubat Anneleri

Aynen canım wallaburda hareketlerini hisseden arkadaşları okudukça imreniyorum bi hissetsek te rahatlasak rahat olmak istiyorum ama bazı bazı geliyorlar

Aynen canım wallaburda hareketlerini hisseden arkadaşları okudukça imreniyorum bi hissetsek te rahatlasak rahat olmak istiyorum ama bazı bazı geliyorlar
Bende bir kez hissettim daha tık yok. Dün benim haftadakiler sürekli hissediyoruz dedi bütün gün dinledim gece de arkadaş kuruyemiş yedim oynuyor dedi gece vakti kuruyemişe dayandım ama yok yok. Şu 20. Hafta gelse bir.

acele etmeyın kızlarr ben kızımı teeee 20 haftayı doldurunca hıssetmıstımm ne uzuluyodum ozmanlar mıllet hep hııssetmıstı bı ben kalmıstım ama bos saglıklı olsunlarda gerısı bos...

Gunaydin. Dun bütün gun bas agrisindan mahfoldum. Gecede sivri sineklerden 2 saat uyuyabildim. Basim catliyor. Geçenlerde patates ile ilgili birşeyler yapilmisti. Nasildi o lütfen yazar misiniz?

Akıl sağlığımızı kaybetmeden bi doğursak şu veletleri Sen panik yapma canım nasıl olsa yarın görücen miniğini ben kilolu değilim ama hala tık yok

Eklentiler

• IMG-20140826-WA0009.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20140826-WA0006.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 65
günaydın hanımlarrr,
bol enerji dolu bir gün olsun hepimiz için ben saat 16:00 te doktora gidicem hala cinsiyete bişey demedi bacakları kapatıyor söyler inşalah bu sefer bide demir ilacına başlıcakmış tahlil yaptı yeniden kan değerleri için bakalım nolacak ?

günaydın şubat anneleriiiii
bende dün cinsiyetini öğrendim umarım değişmez %90 kız görünüyor prenses geliyormuş bana :) ben hep erkek hissediyordum oysaki
birkaç gündür baş ağrısıyla uyanıyorum kolay kolayda geçmiyor mahvetti beni okuduğum kadarıyla çoğunuzda var aynı şey halsizlikte var bendebir iyi bir kötü yuvarlanıp gidiyoruz kızımla

günaydınlarr hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Merhaba Şubat anneleri bu benim 2.hamileliğim. evde küçük bir cadı olunca çok sık giremiyorum foruma.ankaradaki hamileler hangi hastaneye gidiyor paylaşabilir mi? Ben koru hastanesi ümit beye gidoyorum muayeneleri çok kısa sürüyor en uzun muayene 8 dak surdu(içeri girmemle dışarı çıkmam arası 8 dak inanılır gibi degil).artı hastane çok paragöz gibime geliyor.4lu tarama için muayene hariç 265 tl verdim. Yeni bir hastane arayışındayım.yardimci olursaniz sevinirim

acele etmeyın kızlarr ben kızımı teeee 20 haftayı doldurunca hıssetmıstımm ne uzuluyodum ozmanlar mıllet hep hııssetmıstı bı ben kalmıstım ama bos saglıklı olsunlarda gerısı bos...
Walla ne bileyim cnm ya herkes hissediyor bi hissetmeyen bi kaç kişi kaldık o yüzden stres yaptık aslında göbeğim yağlı falanda değildir ama işte ne bileyim oluyor heralde? Senin ilk bebişin kız mı erkek mi?

Gözün aydinn. Hayirli olsun :)
Bende cumaya ogrenecegim kismetse. Bas AĞRIDI bende de var yalniz burada bir kirden bahsedilmişti 1 saate geçirdi demişti arkadaşlar. Bir bilen yaşarsa sende yapiver istersen.

Çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…