@elifmis @angeloflovedarkdays ooooooooo meyveci arkadaşlarımmmmmmmmm
yalnız değilimmmmmmm her öğün her dakka ağzıma atsam atarım çok seviyorummm
Canım göbüş çoook yakışmış ya, böyle zayıf hamileler çok hoşuma gidiyor. İnsan özeniyor valla.. Darısı başıma..
@elifmis @angeloflovedarkdays ooooooooo meyveci arkadaşlarımmmmmmmmm
yalnız değilimmmmmmm her öğün her dakka ağzıma atsam atarım çok seviyorummm
iştahım düzeldi bikaç gündür eski ben gei döndü yupppiii, sadece meyve mi :) durmadan yesem yok demeyecem ama çalışmam da gerekiyor ikisini aynı anda yapamıyorum
aklıma bi de yalan dünya dizisindeki tülay geldi o da diyo ya "sanatçı arkadaşlarımm benim " diye :) :)
Çokk teşekkür ederim :) eminim sana da çok ama çok yakışacak :) inşallahh seninde böyle cici haberlerini okuruz burdan :)
benim iş yerimde ana menu yanında salatbar çıkıyor.soguk salatalar felan
hergün mutlaka salata ayırıyorum kendıme 3te yiyorum
meyveler krakerler cabası
ama et ve süt ürünleri tüketmiyorum
sevmiyorum
et tüketilmez mi ya ben çok severim eti, sütü de severim hergün yatmadan önce içerim , ama süt içemiyorsan yoğurt ye kalsiyum önemli bliyosun
Slm kızlar kasıklarınızda hiç batma hissi oluyor mu? Şimdi dışarı çıktım ve yürürken böyle bişey hissettim huzursuz oldum((inşallah bi sıkıntı yoktur ...
Evet benim de sol tarafta ve tam tarif ettiğin gibiGayet normal rahimim buyume cabalari benim de sol tarafta oluyor gerilme yirtilma gibi birden bi aci zaman zaman ona takıyorum ven de normal batmadan farkli biraz cunku kactr sorcam doktora unutuyom da ozellkle yatarken yon degsrken cok oluyor
Kizlar ya bugune kadar mide bulantisi yasamayan ben simdi midem bulaniyo neden olabilir acaba bide benim gripten sonra oksuruk kaldi acaba onun bebege bi zarari olurmu
et tüketilmez mi ya ben çok severim eti, sütü de severim hergün yatmadan önce içerim , ama süt içemiyorsan yoğurt ye kalsiyum önemli bliyosun
Evet benim de sol tarafta ve tam tarif ettiğin gibi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?