2015 Şubat Anneleri

gebelikte kalsiyum ihtiyacı karşılanmadığında depolardakini bebek alıyormuş anneninde dişleri çürüyormuş hep öyle deniyor , ben 3 prsiyon yoğurt ayran süt ne denk gelirse yemeye çalışıyorum... yaa etten tiksinmek istemiyooommm çok seviyom ben etii

bende sütü çok severim aslında ama daha iki bardan ancak süt içmişimdir. yoğurt,ayran,peynir hergün yiyorum mutlaka.

Biliyorum canim bizzat en aci tecrubeyle test ettim.kizimda o zamanda yiyemiyordum doguma kadar dislermle savastim dogum yaotgm gun dişçi icin agliyordum dr izin verse diye sonra cok zayiat verdim çürük kayip zemin kotuydu derken smdi yine aynini yasiyorum elmde değil icemiyorum yiyemiyorum basladi yine dis agrilarim gecen biri kirildi hatta

Cok sik degil ara ara tutuyo ama tam tutuyo hafif balgam var cnm ama kuru oksuruk cozemedim bak simdi sende biran once atlatirsin ins cocuk varken cok zor oluyo cok onlarda perisan oluyo bizde

Ayyyy bana da 13 te erkek dedi bende kız istiyorum tabi sağlıkla inşallah benimde döner mi acaba sana kaçıncı haftada dediler canım?

acıkmam için takviyeye gerek yok. ben hep açım

Ay bende bunu yazarken bile karnım gurulduyor..Halbu ki saat 11 de daha tost yedim üzerine 12.30 da ayran ve meyve yedim(Daha 1 saat oldu(

10 öğün yedin ve hiç kilo almadınNasıl oluyor o canım?Öğün derken yani bir tadımlık falandır o herhalde değil mi

utanırımm olmasssss

Aaaa bekliyoruz çok tatlı oldum yazdın bizde söyleyelim fikrimiz

ya çok üzüldüm, kendin için yemen lazım cacık yap ye , sütlaç falan ye yada sevdiğin sütlü tatlılardan, yada Türk kahvesini sütle pişit kahvesini az atarsın çok güzel oluyor faklı şeyler dene yaa

Gecmis olsun.benim de 8.hafta gibi kanamam oldu,gunde 2kez progestan igne oldum.kanamam kesildi.igneyi 5-6gun kullandim.bazen bu hormon yeterli olmadigi icin destek kullaniliyor.prolutonu haftada 1 doguma kadar kullanani biliyorum.progestan kapsul hem oral hem vajinal kullanilan bir ilac.ayrica vajinal daha cok etkili oldugunu soyluyorlar...bu ilac benim bildigim karnimda sislik yapiyordu,ama agri yapmaz bence..senin agrin rahmin buyumesine baglidir,kotuye yorma:)

Gözün aydinn. Hayirli olsun :)
Bende cumaya ogrenecegim kismetse. Bas AĞRIDI bende de var yalniz burada bir kirden bahsedilmişti 1 saate geçirdi demişti arkadaşlar. Bir bilen yaşarsa sende yapiver istersen.

hmm baktım ama bulamadım önceki sayfalarda
cumaya haberlerini bekliyoruz canım
şubat bebeklerinde çoğunluk kız mı erkekmi merak ettim şimdi :)

valla sen de bir yazdımı 30 sayfa yazıyorsun. hepimize bedelsin.

bu saatten sonra daha tiksinmezsin canım o başta olsa olurdu. ohh mis mis. Aslan yatıyor içimizde.

yaa bişi sormak istiorum dün ablama gittim 2 tane bebişi var gecede onlarla beraber yattık büyük olan cok deli yatıo arada bana bi kaç tane tekme gecirdi bide ben hep uzandıgım zaman gelir kendini üstüme atardı ve dün ablam ne kadar kızarsa kızsın 2-3 sefer yine yaptı. ve bugun cok fena agrım var karnımda ama kasıklarımd deil. herhangi bir akıntı yada lekelenmem de yok. panikledim azıcıkta kötü bişi yoktur dimi 2 yasındaki cocuk ne yapabilirki doktorumda yok yeni bi doktordan randevu aldım onada haftaya salı gitcem. cok agrıyor ama normalmiki bilemedim

endişelenme canım yaa sanmıyorum bir şey olacağını iyi düşün.tabiki çok ağrın olursa acile bi görün istersen ama benimle ultrasondaki bi doktor dalga geçmişti yukarıdan bastırınca hemen aşağıdan fırlayacağınımı sanıyorsun diye.bebeği koruyan sıvı var etrafınd kolay kolay bir şey olmaz denildi.
kendini yokla artar farklılaşırsa acile gidersin.Benimde kasığımda ara ara sancı gibi ağrı oluyor büyümeden kaynaklıdır heralde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…