2015 Şubat Anneleri

aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak

Bnm var cnm maden suyu sadesi hergun bir tane ic miden yandiginda yada sut ic

esobam bu ense kalınlığı peki ne oluyor 1,90 dedi doktorcum bana
iyi demek işte.2,5 kadar iyiymiş. riski değerlendırırken onu da ıcıne katıyorlar. yaş bır de kandan bazı değerlere bakıyorlar işte. benımde 2 çıktı ense kalınlığı.
için rahat etmiyorsa yaptır ama böyle rahatım dıyorsan yaptırma. kendını yeme sonra. ya da sonra 3 lü 4 lü yaptırırsın bıraz daha düşün.

Çok Çok Tşk Ederim Darısı Öğrenemeyenlerin ve Bebek İsteyenlerin Başına Bu Arada İkili Testimiz Güzel Çıktığı İçin Üçlü ve Dörtlü Testlere Gerek Yok Dedi.

ohh ne güzel yaa inşallah bende teee öteki ay öğreneceğim Allahım daha çok var 20 eylüle tiii

yok ya yaptırma taraftarı değilim ben şu an bile bunları düşünürken strese giriyorum birde öyle birşey olsa Allah korusun zaten kusmalarım bile geçmedi bitmezdi herhalde bu hamilelik Rabbim herşeyin en hayrlısını bilir

aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak
benim midem bulanmıyor ama ben de yapmıyorum. eşim şehir dışında bir aydır pazarları geliyor sadece onda da yemek yapıyor yiyoruz. ben de hafta içi kimi bulursam yengem, ablam onlara yamanıyorum. gitsem birisi yemek verme teşebbüsünde bulunmasa başlıyorum ağlamaya. ne oldu diyorlar yok bir şey diyorum. anlamadılar hala niye ağladığımı. benimki halsizlikten değil sanırım tembellikten ama insan tek başına yiyemiyor.

ya benimki tembellik değil soğan yada sarmısak kokusu duysam kaçacak delik arıyorum dolmada bile çok soğan var diye yiyemiyorum zaten onuda ahh ahh ben ne yemekler yapardım ya işten gelir birde misafir ağırlardım kaç çeşit yapardım hemde psikolojim bozuldu resmen

Ahanda benden bi tane daha buldum :)
Kuzum ben de soğandan tiksindim bir de biber. Söylerken bile midem kalkıyor resmen. O yüzden iki aydır yemek yapmıyorum eşim topluyordu hep mutfağı son bir haftadır ben devraldım lakin hala ya makarna ya bulgur pişirebiliom soğanlı yemek hayatta yapamıyorum. Eşim de et pişiriyor ama çoğu zaman dışardan yiyoruz bi geçse şu tiksintim yaaa etraftan yemek kokusu gelince bile bütün günüm bulantıyla geçio çok sinir

off hiç sorma ya bizde kayınvalidemlerde yiyoruz sürekli eşim yumurta kırmak dışında birşey bilmez mutfakla ilgili ama oraya gitmek istemiyor herzaman bana kızıyor sonra işime gelmediği için yapmıyormuşum falan öyle diyor birde
onun lafını çekmek yerine yemek yapmayı tercih ederdim kesinlikle ama yapamıyorum kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…