hoş geldin özledik. nerdeydin?
kusmaktan mı giremedin yoksa?
cimcime de yok bugun.
Kusura bakma inan hatırlayamadım, iki gün girmesem bende unutulurumyaprak gül mü ağlarım ama bak yaaa ne çabuk unutunuz beni yahu
Altta dosya yükle butonu var ya ordan yaptım ben hos istedigim gibi olmadı direk resim cikti ekte koymaya calismistim oysa
nerelerdesın alıya?,
senin güzel olmuş .bu da zayıf.
Kusura bakma inan hatırlayamadım, iki gün girmesem bende unutulurumTelden her dakka giriyordum herkesi biliyordum, ipadden sık giremiyorum, hoş geldin Anacım, yaprak Gül olmasanda, sade Gül ol
KızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞimdi Doktordan Geliyorum. Cinsiyetimizi Öğrendik. Ultrasonda Çok Güzel, Çok Tatlı Bir "KIZ" Gördük
selam kızlar beni özlediniz mi bakimmm
Subat anneleri Merhaba. .ben bi kax gun once yazmıştım bebegimin ultrason goruntusunu koymuştu. Erkek diyen arladaslarrrr:) dr bugun erkek gibi dedi :)
Ben kaçar canlar hastayım ama yemek yapılacak daha.. :)
KızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞimdi Doktordan Geliyorum. Cinsiyetimizi Öğrendik. Ultrasonda Çok Güzel, Çok Tatlı Bir "KIZ" Gördük
tebrikler canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hayırlı evlat olsun inşallahKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞimdi Doktordan Geliyorum. Cinsiyetimizi Öğrendik. Ultrasonda Çok Güzel, Çok Tatlı Bir "KIZ" Gördük
oy hayırlı olsun nasıl güzel kız haberlerine çok seviniyorum :)KızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞimdi Doktordan Geliyorum. Cinsiyetimizi Öğrendik. Ultrasonda Çok Güzel, Çok Tatlı Bir "KIZ" Gördük
çıkmaz kimsenin çıkmıyor zaten kolay kolay kötü düşük bir ihtimal .ahh bende sizi çok özledim
evet hala kusuyorum hala ilaca devam ama çok şükür eskisi gibi değilim
cumartesi doktora gittik bebeşimiz iyi çok şükür cinsiyeti önümüzde ki ay söyleyecekmiş doktor bulantı ilacını bırak dedi ertesi gün deneyim dedim öyle bir kustum ki burnumdan dahi fışkırdı afedersin burun damarlarım falan çatladı kanadı bi güzel yok dedim daha da 18. haftaya kadar devam kullanmaya bırakmaya korkar oldum yahu.
sonracıma doktor ikili test yaptıracakmısın diye sordu ben istemedim moralim bozulsun istemiyorum dedim sen bilirsin öyle düşünüyorsan birşey diyemem dedi ama aklımda kaldı yaptırsammı diye ama Allah korusun kötü bir sonuçta çıksa o cana kıyamam ki ben
Günaydın bacilar... hala servisteyim daireye varamadim... ben ara ara hissediom artık yaa cok eğlenceli. .. bide o ucuz olan yerler nereler yahuu Ankara'da ozelde muayeneler 250 den baslio 400 isteyen bile var keske 150 200 olsa bile raziyim yani ama yok anacim kazik buralar
Merhaba Şubat anneleri bu benim 2.hamileliğim. evde küçük bir cadı olunca çok sık giremiyorum foruma.ankaradaki hamileler hangi hastaneye gidiyor paylaşabilir mi? Ben koru hastanesi ümit beye gidoyorum muayeneleri çok kısa sürüyor en uzun muayene 8 dak surdu(içeri girmemle dışarı çıkmam arası 8 dak inanılır gibi degil).artı hastane çok paragöz gibime geliyor.4lu tarama için muayene hariç 265 tl verdim. Yeni bir hastane arayışındayım.yardimci olursaniz sevinirim
kalsiyumun babası peynirdeymiş :))) peynir iyidir yiyiniz efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?