2015 Şubat Anneleri

burdaki hamile takvimi ile doktorumun söylediği takvim bir birine uymuyor. dra göre 16+3 burdaki takvime göre 15. haftadayım kafam karıştı

Canım özelden msj gönderdim sana konuyla ilgili.

Günaydın kızlarrr mesaj kutum dolmuş dolmuş tasmıs ben yeni geldim işe hepsini eklicem azcık sonra ama eksik bilgi verenler var listemiz doluı dolu olsun tam dolsun olmazmı :)

Ben doktorun muayehanesine gidiyorum.

Kızlar herkese günaydın mıy myı yaptığım ev temizliğini yaklaşık 4 günde ancak bitirebildim ama çok yoruldum ben bir de tatile çok alıştım hani dinlendiğimden ya da biryerlere gittiğimden değil sırf sabah 6 da uyancam diye korkularım yoksa artık sıkıldım evden , okullar açılınca sanki zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor
Bu arada bizim yavru daha cinsiyetini göstermedi bi kız diyorlar bi oğlan haftaya cuma tekrar gidicem inşallah
papatis cim geçmiş olsun bende çok sevindim bişey çıkmamasına maalesef böyle durumlarda söz geçiremiyoruz kendimize
A aliya çım bende hala aynayım bulantılar kusmalar bitmedi yemek yapamıyorum bende en fazla soyup doğruyorum eşim pişiriyor sağ olsun yağ salça kokusu fena yapıyo çünkü

güzel hatuna benziyon :))) ama seninki normal bence iyi bende hemenhemen senin gibiyim göbeğim biraz daha dışarı doğru benim heryer incede
Teşekkür ederim iştahım iyice açıldı ama meyveye, yemek pişerken doyuyorum yemeğe ama meyve için ağzım boş dursun istemiyorum Şimdilik

günaydın kızlar ,
uyku ağır gelmeye başladı bende yarım saat geç geldim işe atılmazsam iyi :)

ohh mis gibi olmuştur evinn bizde dün olymposa gittik yarın dönecektik normalde ama kızcem sudan çıkmayaınca akşam ateşlendi bizde eve dönmeye karar verdik ve bu sabah eve geldik allahtan bize 1 saat uzak 1 günde olsa çok güzel geçti ama kızcem hastalanınca çok üzüldüm sesi kısılmış kuzumun

merhaba canım benim doktorum günde 1 saat yürümemi tavsiye etti bana o yüzden sıkıntı olmaz bence merak etme :)

Ah kuzucuuga cok gecmis olsun ya cocugun hastaligi cok zor gercekten rabbim tez sifa versin minnosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…