Amin hepimiz inssağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Canım özelden msj gönderdim sana konuyla ilgili.Slm kızlar iyi akşamlar :) uzun bir tatil turlarından sonra geldim istanbuldayım.
bnm bebeğimin ense kalınlığı ölçümü zor oldu uygun pozisyonu vermedi 1 ölçtü dr 2.3 bi ölçtü 2.4 mm snra sağlam olsun die teste 2.5mm yazdı biraz ense kalınlığı olduğu için tedirgin gidiyor aşamalar. ense kalınlığına rağmen risk ornların düşük risk grubunda ama kandaki bakılan değerler düşükmüş biraz. o yüzden 17 haftada 3lü testini yaptır dedi bnde memleketteydim zor da olsa 3lüyüde yaptırdık ve orda devlet hast dr cinsiyetine erkek dedi :) elleriyle ayaklarını tutmuş poposunu dikmişti bebişim öyle poz verdi bize. kafa çapını fln ölçtü kan verdim yine. 20 haftada muhakkak ayrıntıılı ultrasyona gir dedi bebeği kalbini iyi incelenmesi gerekiyormuş. Perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler. Üniversite hast perinatoloji uzmanı bildiğinz iyi bir dr var mı arkadaşlar istnbul avrupa yakasındayım ben. Netten ve foumdan baktım biraz hep önerilen isimler özel hast. yada dr özel yeri var üni hast var mı bilmiyorum bilgisi olan bana özelden yazarsa sevinirim.
bu arada bnmde 2 gündür kasıklarımda gerilmeler batma gibi sancı iğneleme gibi bişiler oluyor sürekli değil ara ara oluyor geçiyor ayrıca 2 haftadır da ne yesem içsem midem acayip yanıyor.
Benimkide sizin gbi aslında bugün 17+1 olduk ama takvimde 16.haftanın içindeyiz.burdaki hamile takvimi ile doktorumun söylediği takvim bir birine uymuyor. dra göre 16+3 burdaki takvime göre 15. haftadayım kafam karıştı
Benimkide sizin gbi aslında bugün 17+1 olduk ama takvimde 16.haftanın içindeyiz.
Kimler aktif deil bakalım cıkarırım tabiki cnm :)MeLikeee isteriz de aktif olmayanları da çıkarabiliyor musun acep
Ben doktorun muayehanesine gidiyorum.bizimde herşey normal görünüyordu ama yine de istedi. Allahtan çok tutmadı 45 tl verdik. 1 ay sonrada 4 lü yapcam dedi. ben de aslında bu kdr teste gerek görmüyorum ama drum istio. devlete mi gidiosun ? özeller daha bi istio sanki maddi açıdan.
Mutlaka :)destek olalım elbette ama zor geçerse sakın korkutmayalım
Teşekkür ederim iştahım iyice açıldı ama meyveye, yemek pişerken doyuyorum yemeğe ama meyve için ağzım boş dursun istemiyorumgüzel hatuna benziyon :))) ama seninki normal bence iyi bende hemenhemen senin gibiyim göbeğim biraz daha dışarı doğru benim heryer incede
ohh mis gibi olmuştur evinn bizde dün olymposa gittik yarın dönecektik normalde ama kızcem sudan çıkmayaınca akşam ateşlendi bizde eve dönmeye karar verdik ve bu sabah eve geldik allahtan bize 1 saat uzak 1 günde olsa çok güzel geçti ama kızcem hastalanınca çok üzüldüm sesi kısılmış kuzumunKızlar herkese günaydın mıy myı yaptığım ev temizliğini yaklaşık 4 günde ancak bitirebildim ama çok yoruldum benbir de tatile çok alıştım hani dinlendiğimden ya da biryerlere gittiğimden değil sırf sabah 6 da uyancam diye korkularım yoksa artık sıkıldım evden , okullar açılınca sanki zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor
Bu arada bizim yavru daha cinsiyetini göstermedi bi kız diyorlar bi oğlan haftaya cuma tekrar gidicem inşallah
papatis cim geçmiş olsun bende çok sevindim bişey çıkmamasına maalesef böyle durumlarda söz geçiremiyoruz kendimize
A aliya çım bende hala aynayım bulantılar kusmalar bitmedi yemek yapamıyorum bende en fazla soyup doğruyorum eşim pişiriyor sağ olsun yağ salça kokusu fena yapıyo çünkü
merhaba canım benim doktorum günde 1 saat yürümemi tavsiye etti bana o yüzden sıkıntı olmaz bence merak etme :)Kızlar gebelikte yorgunluk bebeğe zarar verir mi.Örneğin uzun yürüyüşler filan.Nete baktım gariptir ki bulamadımbilgisi ya da deneyimi olan var mı acaba? Akşama kadar avm lerde çalışan ayakta hamileler görüyorum bilemedim.Eskiden beri uzun yürüyüşleri çok severim hamileleğim de herhangi bir sıkıntı olmayınca devam ettim yürüyüşlerime eskisi kadar uzun değil tabi akşam yorgun hissediyorum bebeğe zararlı mıdır ?
Evet ben yaptrcam haftaya pazartesi 17+4 olmuş olcam gittiğimde doktr ikili testler güvenilir olmaz dedi çnkü ikizlerde ayrıntılı yapıyomş hepArkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıracak olan var mı ve kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Ah kuzucuuga cok gecmis olsun ya cocugun hastaligi cok zor gercekten rabbim tez sifa versin minnosaohh mis gibi olmuştur evinn bizde dün olymposa gittik yarın dönecektik normalde ama kızcem sudan çıkmayaınca akşam ateşlendi bizde eve dönmeye karar verdik ve bu sabah eve geldik allahtan bize 1 saat uzak 1 günde olsa çok güzel geçti ama kızcem hastalanınca çok üzüldüm sesi kısılmış kuzumun
benide ekleyebilirmisiniz? Ankara yaş otuz son adet tarihim 4 mayıs ilk bebek ve kız :) muhtemel doğum tarihi 11 şubatben de yokum listede ekleyebilir miyiz ??
ilk bebek ve muhtemel doğum tarihi 1 şubat ve kız olacak
kilo: 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?