2015 Şubat Anneleri

Usutmus kuzucuk bilmezmiyim inadini hepsi ayni bunlarin sanki kotulugune konusuyoruz gibi hep onlarin istedikleri olucak cadilar ya aferim varsa soguk alginligi icin surup var cnm iui grlir

Hahaahah minik kız mı aşerdin evet yaa çok tatlılar cidden ya ama bebekler ilk doğdgnda nası buruşuk küçük çirkin oluyolar dimi az büyüyüp ele gelince gzl oluyo:)
Evet ya kiz cocuklari bide ayri tatli oluyo baksana sirinler benimde kizim olucak galiba senin bellimi cinsiyetleri

şanslıısn eşin ses çıkarmıyor. bulantı zamanları dışında evde yemek olmazsa bızımkı hemen asar suratını. bıde ben çalışıyorum. calısşmasam neolur bılmıyorum. benım eşim ev yemegı manyagı bıde. dısarda yemeyı hıc sevmez

Usutmus kuzucuk bilmezmiyim inadini hepsi ayni bunlarin sanki kotulugune konusuyoruz gibi hep onlarin istedikleri olucak cadilar ya aferim varsa soguk alginligi icin surup var cnm iui grlir
verdik canım sağol tavsiyen için inş çabucak geçer

Sabahtan beri canim sütlü tatli istiyor krize girdim resmen :) ögle yemegini sırf tatlıyla geçiştireyim bari:)

ahh valla beni anlayan böyle diyen birini ilk kez duydum. kime söylesem saçmalama işte 3-5 ay evden çıkamazsın diyorlar. sokakta bakıyorum anneler almışlar minnacık yeni doğmuş bebekleri geziyorlar sonuçta.

cnm işin kendi işinmi bılmyorum ama calısıtıgın bır yer ıse bence tatılını yap. bebegıne ayır zamanını. özel sektörde ogrendıgım bırsey varsa sen kendını nekadar parcalasanda , ne kadar fedakarlık yapsanda kımsenın umrunda olmyor. kımse gelıp allah razı olsun demiyor. sonuçta bu senın yasal hakkın iş veren duşunsun bunları

melike hatun blacberynin en son erkek gibi demişti dr sonra kız mı çıktı ben mi kaçırdım canım

Dogum catlagi icin krem kullanmaya basladiniz mi? Kac gundur aklimda ama bi faaliyetim yok hala

ben bepanthol çatlak onleyıcı ve bebekyagı badem yagı karışımı kullanıyordum hamıle olduğumu ogrendıgımden berı. ama sadece gobeıme suruyordum. dün farkettımkı basenlerımde çatlak olusmus cok sınrım bozuldu. bide gösteren eşim oldu. bıraz arka tarafta olduğu ıcın ben gormemısım.

Dogum catlagi icin krem kullanmaya basladiniz mi? Kac gundur aklimda ama bi faaliyetim yok hala

ben aklıma geldikçe sürüyorum. eczacım mustelanın ve babe'nin tester'larını vermişti. zaman zaman da nemlendirici başka kremler sürüyorum. göbeğime ve göğüslerime. doktorum illaki bu krem olsun demedi. "zeytinyağı sürenler de var, nemlendirici bir krem de olabilir" demişti.
ben de öyle vücuduma bişey sürmekten pek hoşlanan bir tip değilim. o yüzden zaman zaman duştan sonra aklıma gelirse sürüyorum.

kızlarr ben foto yüklemek istiyorum dosya yükleden fakat dosya boyutu nedeni ile hata oluştu diyor bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…