Amin inş cnm valla daha öğreneli çok olmadı ama esyalarimizi koycak yer bulamadimAyyy bunlari gormek harika bizde ogrensekde almaya baslasak biran once cok begendim cok tatli cnm ya allah saglikla giymeyi nasip etsin pasanin
teşerkkür ederim canım....canım bak mesela senin isminin altında özel mesaj yazıyor kime göndereceksen oraya tıkla mesajını yaz gönder
kızlar bırsey sorucam. 17. haftamda muayneye gıttım ama doktora sormayı unuttum bır daha ne zaman geleyim dıye. bayramdan sonrakı hafta 23-24. haftam olucak. ozaman gıtse muayneye bırsey kaçırmış olur muyum. aşı test vs gıbı. üçlü taramam bıttı ama sırada ne var ne zaman olacak bılmıyorum
Bende hep sorcagim seyleri brbegi gordukten sonra unutuyorum hic bisry soramadan cikiyorum ya leyla gibi oluyorum bende kagida yazim artik iyi fikir cnm sagolyok canım girdiysen detaylıya gerek yok bir daha zaten dr un seni yönlendirecek sorularını kağıda yaz sor unutma canım
Üçlü test sonucunu doktora gösterdin mi ne dedi?
Ben dün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor. bir ay sonra tekrar tetenoz olacağım ve 20. haftamda detaylı ultrason istedi doktor.
bende canım hep unutuyordum dr um çok tatlı bir insan geçen bana sen kağıda yaz gel dedi burdaki hastalarımın bir çoğu öyle yapıyor bende öyle yapıcam sonra şunu sormadım bunu sormadım olmazBende hep sorcagim seyleri brbegi gordukten sonra unutuyorum hic bisry soramadan cikiyorum ya leyla gibi oluyorum bende kagida yazim artik iyi fikir cnm sagol
valla ben güncel listeden yaptım ama kaymış da olabilir düzeltirim eger yanlıssa :):)melike hatun blacberynin en son erkek gibi demişti dr sonra kız mı çıktı ben mi kaçırdım canım
cnm msj olarak yollarsan eklerim biriksin azcık 5 dene olmuş :):)valla yaparsan beni de ekler misin? blackberry sanırım müsait olamadığı için ekleyememişti.
resmimin altında kırmızı yazıo cnm özel mesaj at die yapamazsan söyle ben atıyım sana sende cevaplarsın :)melike özel msj atmayı bir türlü beceremiyorum nasıl yapacağımı anlatır mısın? yada listeye benide ekler misin?
Ayyyy yerim güle güle kullansın inşAllahHanımlar oğlumun ilk pijamasi
güle güle kullanın : )Hanımlar oğlumun ilk pijamasi
oh oh maşallah cinsiyetler alışverişler
grmeyeli ne çok şey yaşanmış
ben hala gidemedim doktora
ama haftaya gideceğim artık
alışveriş konusunda çok kararsızım hiçbirşey almak istemiyorum henüz
ama kayınvalidem çok meraklı hemen almak istiyor
Hanımlar Ablam dan bildiğim için kendimi tehlikeye atmadan iyiyken herseyi hazır olsun istiyorumben de hiç hevesli değilim. ama kayınvalidem almak için sorup duruyor. geçiştiriyorum : )
Bende de oluyo sanim benimde daha cok sag tarafa dogru sanci bole kasioma tarzinda bi anda gelip gidiyoKizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen
Sagol canim benim gelip giden birsey. İlk haftalarda kanamam vardi dusuk tehlikem vardi ondan endiseleniyorum boyle seylerdeBende de oluyo sanim benimde daha cok sag tarafa dogru sanci bole kasioma tarzinda bi anda gelip gidiyo
Endişelenme cnm normal öyle olması bende hala çekiyorum arada bıçak batar gibi oluyoSagol canim benim gelip giden birsey. İlk haftalarda kanamam vardi dusuk tehlikem vardi ondan endiseleniyorum boyle seylerde
Su iki gundur sıklastı cnm yaa ondan endiselendimEndişelenme cnm normal öyle olması bende hala çekiyorum arada bıçak batar gibi oluyo
Ben 14. Haftayı bitiriyorum bende de aynı ağrılar oluyor arada.Kizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?