- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Bende de ilk aylarda düşük tehlikesi vardı iğne ve ilaç tedavisi gördüm benimde sürekli agrılarım oluyor su ara hatta dün dayanılmaz durumdaydı benimkisi sanki gaz sancısı gibi sol tarafımda oluyor sırt üstü yatamıorum gerilio gibi olduğu için daha cok agrıoSu iki gundur sıklastı cnm yaa ondan endiselendim
herkes kilo almış göbişleri çıkmış bende bi anormallik mi var acaba usg'de bebişi görmesem hamile değil miyim diye düşünücem insan kilo almadım diye psikolojisi bozulur mu yaaaaSelamlar minişler :) Dün herkes göbişini paylaşmış :) bende koca göbeğimi huzurunuzda sergiliyorum.. 4 kilo aldım henüz ama bu göbeğin durumu nedir bilemiyorum yani :) Yarın doktora gidince yine sorucam bakalım neler dicek
ya keşke öyle olsa işi bırakırım zaten düşünmem para pul ama kendi işim. yoksa hangi iş çocuktan önemli olabilir.cnm işin kendi işinmi bılmyorum ama calısıtıgın bır yer ıse bence tatılını yap. bebegıne ayır zamanını. özel sektörde ogrendıgım bırsey varsa sen kendını nekadar parcalasanda , ne kadar fedakarlık yapsanda kımsenın umrunda olmyor. kımse gelıp allah razı olsun demiyor. sonuçta bu senın yasal hakkın iş veren duşunsun bunları
sakin yahu en nihayeti çıkıcak ve kilo alıcaksın ben daha öncede söyledim bence inanılmaz şanslısınız vallaherkes kilo almış göbişleri çıkmış bende bi anormallik mi var acaba usg'de bebişi görmesem hamile değil miyim diye düşünücem insan kilo almadım diye psikolojisi bozulur mu yaaaa
canım benim hamilelik günlüğümde şöyle bir şey yazıyor ama faydası olur mu bilmem, Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun. Doktorunuz bu sıralarda sizden nöral tüp defekti veya down sendromu taraması için testler isteyebilir.Kizlarrr benim haftama yakin olanlar acil bilgi rica ediyorum sizden. 16+ 2 olduk rahim genisleme agrisi sizlerdede varmi benim ozellikle sol tarafimda arada gelip giden bur agri soz konusu cok siddetli degil ama surekli ben buradayim diyor nasil tarif etsem bilemedim elektrik verilir gibi sizlama gibi sizdede varmi yardim lutfen
Masallah bayagi hamile karnin cikmis senin :)Selamlar minişler :) Dün herkes göbişini paylaşmış :) bende koca göbeğimi huzurunuzda sergiliyorum.. 4 kilo aldım henüz ama bu göbeğin durumu nedir bilemiyorum yani :) Yarın doktora gidince yine sorucam bakalım neler dicek
benim ilk aylarda olmuştu gaz sancısı. anlamadım ben ne olduğunu.bu sırtımda sağ kaburganın üstünde. ağlayarak gittim doktora ona bir şey yapmayız dedi sadece bebeğe baktı iyi dedi minoset verdi gönderdi.Bende de ilk aylarda düşük tehlikesi vardı iğne ve ilaç tedavisi gördüm benimde sürekli agrılarım oluyor su ara hatta dün dayanılmaz durumdaydı benimkisi sanki gaz sancısı gibi sol tarafımda oluyor sırt üstü yatamıorum gerilio gibi olduğu için daha cok agrıo
önden o giriyo artık her yereMasallah bayagi hamile karnin cikmis senin :)
kötü bişey mi var acaba diye düşünüyorum hamilelik halleri desenesakin yahu en nihayeti çıkıcak ve kilo alıcaksın ben daha öncede söyledim bence inanılmaz şanslısınız valla
Lierac kullanıyorum ben, bi kaç kişi önerdi tavsiye ederim size de , 17. Haftadayım ben deDogum catlagi icin krem kullanmaya basladiniz mi? Kac gundur aklimda ama bi faaliyetim yok hala
erkek annelerinin göbekleri hep önden girer "kızlar kaynanalara yol veriinnnnönden o giriyo artık her yere
Ben de altı kilo aldım ama kimse hamile olduğuma inanmiyoerkek annelerinin göbekleri hep önden girer "kızlar kaynanalara yol veriinnnn
yazacaktım yazmışlardır dıye yazmadım. yanda profil resmının altındaki adına tıkla .orda profil bölumu açılıyor açılan yerde ufak yazılarla özel mesaj at var.kızlar özel msj nasıl atılıyooooorrrrr......
yok be yavrum kötü ne olabilir normal şeyler bunlar. bende çok büyüdüğü için tripteyim kötü bişeymi var acaba diye. hepimiz kafayı kırdık zaar :) :) :) ayrıca evet biz kayınvalidemi olucaz ya hahahaha :) sapıtırım :)kötü bişey mi var acaba diye düşünüyorum hamilelik halleri desenekötü bişey olmasında ilerleyen dönemleri beklemeye razıyım kuzum
ben sabahçıyım bu yıl saat 1 de evimde olurum ve rahat rahat girerim =))şimdi buradakilerin çoğu öğretmen ya okullar açılınca kimse kalmayacak demektir burada. derste internete girmezsiniz heralde.
Maşallah canım cok tatlı gözüküyor göbisinSelamlar minişler :) Dün herkes göbişini paylaşmış :) bende koca göbeğimi huzurunuzda sergiliyorum.. 4 kilo aldım henüz ama bu göbeğin durumu nedir bilemiyorum yani :) Yarın doktora gidince yine sorucam bakalım neler dicek
Canim benimkide dümdüz hatta foto paylaşmistim bak hiç psikolojin bozulmasin :)herkes kilo almış göbişleri çıkmış bende bi anormallik mi var acaba usg'de bebişi görmesem hamile değil miyim diye düşünücem insan kilo almadım diye psikolojisi bozulur mu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?