2015 Şubat Anneleri

canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.

canım ben de çok ellerimle yokladım ama elle hissedilmiyor. hala gece boyu kendimi dinliyorum tık yok . ama tatlı sıvı şeyler daha çok oynatıyor sanırım çünkü doktorlar hep meyve suyu içte gel diyorlar.
Benim doktorum konsantre meyve sularını içmememi söyledi o yüzden içemiyorum şeker oranı da yüksek ya bide.inşallah yarın ekranda bıl bol harketlerini izlersin sen :)

tövbe yarabbim
daha neler duycaz
acillllllllllllllllllllllllllllllll çok acillllllll şifalar dilerimmmmmmmmm

evet yarın sabah gideceğim. uzun aradan sonra insan daha çok heyecanlanıyor biraz da korkuyor nedense.

şöyle bir yazılan yorumlara bakıyorumda şubat anneleri pek bir enerjik olacağa benziyor
bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.

bir ay önce enerjiyi görecektin. 7/24 kusanmı dersin, durmadan ağlayanmı, koca ile boşanma aşamasına gelenmi. bu forum neler gördü. bunlar iyi hallerimiz sanırım. Allah aratmasın.

geçmişi unuttuk
niye bozuyon şimdi
enerjiğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mutluyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

herkes 2. treemester de olduğu için sanırım ruh halleri düzelmiş :)

gerçekten öyle yaa bi ara herkes sıyırmıştı iyice :))
ya bi tane arkadaş vardı ikizlere gebe kusma yüzünden biri düşsün istemiyorum falan diyordu kaçırdım onun son durumu ne oldu acep?

Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…