2015 Şubat Anneleri

Oyy geçmiş olsun canım ya herşey de üst üste gelmiş kıyamam :/ klima beni de mahvediyor vaşa 3 haftadır burun tıkanıklığım hapşuruk krizlerim bitmedi. Hava soğusun die dört gözle bekliyorum kışı hiiç bu kadar özlememiştim

güzel anne adayları bu muhabbet geçmiştir belki ama kaçar kilo aldınız ben 71 le kaldım da çok korkuyorum çok fazla almaktan çünkü iki gündür karnım acayip şişti sanki

Ben 75 ile hamile kaldım 2 ay sona 73,5 a düştüm şimdide en fazla 73,7 oluyorum daha kilo almadım. Kabızlık var şişiyorum göbüşte iyice çıktı halimdennemnunum şuan için :)

Di mi ama:) eskiden gobegim var diye kendime sinir oluyodum ma simdi hamileyim ya,rahat rahat gobegime yapisan dar tisortleri giyip geziyorum valla.millet 5ay filan saniyodur ama umrum degil

Ahahaha ben de eskiden göbeğimi içe çeke çeke yürürdüm dar kıyafet giyemiyodum şimdi hergün bir gitiniprım dar dar koca göbeğimle ohhh ilk defa göbeğimden utanmadan gerine gerine geziyorum

Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdr
Ayyyy şu an biraz rahatladım çünkü herkes hissetmiş ondan stres oldum göbek ve karın büyük oluncada geç hissedilir diyorlar ama benim kilom yok karnımda yağlı falan değil sıkıntı yaptık burda :)

Bu sene çocugu anaokuluna başlayacak var mı ??? Bizimki önümüzdeki haftalarda başlayacak, çok heyecanlıyız :) umarım ağlamaz zırlamaz, beni yormaz babası alışverişe götürdü :)

Ben 60 ile hamile kaldım 3 ayda 200 gram vererek 59.800 olmuştum Kabızlık ve şişlik çok vücudumda geçen tartıldım 61 çıktım tam tamıma... Oğlumda 6 kilo almıştım bunda İRADELİ gitmem lazım hahahaha

ogluna gebe kaldıgında kaç kiloydun bide boyun kaç ?

ben kaçıyorum yine kilo konusu açıldı bu akşama kadar sürer sanırım. en iyisi uzak durmak. hem bizim yatta kına gecemiz var gidelim üfür üfür oynayalım bakalım. şu makyaj kısmı olmasa keşke.

ben kaçıyorum yine kilo konusu açıldı bu akşama kadar sürer sanırım. en iyisi uzak durmak. hem bizim yatta kına gecemiz var gidelim üfür üfür oynayalım bakalım. şu makyaj kısmı olmasa keşke.
sen kaçıyon ozaman bana başka bi arkadaşım yardım etse keşke şu hamilelik takvimini nasıl ismimin altına kaydedicem çok beceriksizim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…