aaa pahalıymış . incir o kadar kıymetli bir şey mi ?bende yeşil yiyemiyorum
500 gram 4tl
iyi canım o çok mutlu şimdi.gerçekten öyle yaa bi ara herkes sıyırmıştı iyice :))
ya bi tane arkadaş vardı ikizlere gebe kusma yüzünden biri düşsün istemiyorum falan diyordu kaçırdım onun son durumu ne oldu acep?
6 çokmuş 5 çeksek şunu.Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdr
Cnm ben bunu zor öğrendim ipi nasılcanım senin yaptığın tek sanırım ondan yoruluyor olabilirsin motif motif yapıp birleştirseydin daha kolay olmaz mıydı?
Dun berbat bir gece gecrdim oturdum agladim sinirden. Yazin belli donemlernde yüzümde alerjik olduğunu dusundugum bi kasinti oluyor derialtinda olan bisey ciltte değil de kanda gibi sanki ayni anda binlerce karinca ısıriyormuscasina. Iki gundur nem cok tuttu yine bu uyuz sey fakat gecmek bilmiyor huylandim butun vücuda yayildi delirtti bi o odaya bi oburune bi duşa bi balkona baktim olmuyo actim klimayi bi umit uyurum diye.serinlik iyi geldi gibi derken bogazm tuttu bu defa klimanin tesiriyle yut yutablirsen bi gicik bi yapisiklik hissi sabaha kadar oturdum söylene soylene benm cadi da anasinin aksine onbire kadar uyudu saka gibi ben uyurum uyutmaz uykuya hasretim uyur
güzel anne adayları bu muhabbet geçmiştir belki ama kaçar kilo aldınızben 71 le kaldım da çok korkuyorum çok fazla almaktan çünkü iki gündür karnım acayip şişti sanki
Di mi ama:) eskiden gobegim var diye kendime sinir oluyodum ma simdi hamileyim ya,rahat rahat gobegime yapisan dar tisortleri giyip geziyorum valla.millet 5ay filan saniyodur ama umrum degil
Ayyyy şu an biraz rahatladım çünkü herkes hissetmiş ondan stres oldum göbek ve karın büyük oluncada geç hissedilir diyorlar ama benim kilom yok karnımda yağlı falan değil sıkıntı yaptık burda :)Canim ben ilk kizimda 6. Ayda hissetmistim bundada bikere hissettim okdr
aman sevindim allah bozmasıniyi canım o çok mutlu şimdi.
Cnm ben bunu zor öğrendim ipi nasıl
Tutcagimi bile bilmiyodum zaten bu bitsin almam daha elime
Bizim Burda da kimse yüzüne bakmıyor yaşından bahsediyorsak her yer incir ağacı geçen ev sahibim getirmişti pek sevmem yaşını ama yinede güzel di :)aaa pahalıymış . incir o kadar kıymetli bir şey mi ?
Ne güzel işte bebeklerimize bizden Bir hatıra oluyor oğlum şu halimi görse hiç yaramazlık yapmaz heralde onun için cebellesiyorumbende öyleydim hayatımda sadece atkı ördüm ama şimdi model bakıyorum battaniyeye aşerttin beni
1 kilo aldım henüzKaç kilo aldınız bu zamana kadar
aaa pahalıymış . incir o kadar kıymetli bir şey mi ?
Ben 60 ile hamile kaldım 3 ayda 200 gram vererek 59.800 olmuştumKabızlık ve şişlik çok vücudumda geçen tartıldım 61 çıktım tam tamıma... Oğlumda 6 kilo almıştım bunda İRADELİ gitmem lazım hahahaha
hııı düşünmedim orasını doğru söylüyorsun. seveni de çoktur sanırım.agaçtan toplaması zor
altına naylon serip çırpamıyosun
yumuşacık hemen dağılıyo
tek tek daldan toplanıyo
ismimimn altına nasıl kaydetcem yaptım ama sizin gibi ismimin altına gelmiyo kayıtlanıcak biyermi varkibizmkilerin altında şöyle Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın bir yazı var oraya tıkla. link çıkacak karşına oraya bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yaz aralarına tire koyarak.
canım Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazan yere tıkla sayfa seni yönlendiriyor zaten son adet tarihinin yazılışına dikkat et sadece...ismimimn altına nasıl kaydetcem yaptım ama sizin gibi ismimin altına gelmiyo kayıtlanıcak biyermi varki
sen kaçıyon ozaman bana başka bi arkadaşım yardım etse keşke şu hamilelik takvimini nasıl ismimin altına kaydedicem çok beceriksizim yaaaben kaçıyorum yine kilo konusu açıldı bu akşama kadar sürer sanırım. en iyisi uzak durmak. hem bizim yatta kına gecemiz var gidelim üfür üfür oynayalım bakalım. şu makyaj kısmı olmasa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?