2015 Şubat Anneleri

kızz öyle deme gulferi şimdi hepimizi teker teker süzmüştür ahahaaaa yerim onu yaaa
Gulferi candırrr uleynnn
süzmemmi yaaa fıstık gibisiniz hepniz maşallah.göbüş fotolarınız var nasıl olsa.yüzünüzden değil ama bi çoğunuzu göbüşünüzden tanıyorum.yolda giderken milletin göbüşüne bakıyorum belki formdan bi tanıdığa rast gelirim diye bende seni yirim tatlım

Sİzn hamileleğiniz ne kadar sorunlu oldu ya daha önce de bir sorununuz olmuştu sanki sakinliğinizi koruyun inş. güzel haberler alırsınız.

ay ilk defa duyuyorum boyle bişi ya ne kdr zormus allah kolaylık versin canım yaa

ay ilk defa duyuyorum boyle bişi ya ne kdr zormus allah kolaylık versin canım yaa
Vallahi zor cnm gece uyumuyodum soguk sularin altinda geziniyodum deli danalr gibi kasinip duruyodum okdr psikolojim bozulmustuki ruyamda doktoruma alin artik bunu ben dayanamicam diyodum

Kızlar bi saattir midem cok ağrıyor ne iyi gelir koca bir kase salata yedim öğlen o mu dokundu acaba mahvoldum(( doktor gaviscon surubu vermisti onu içtim bana misin demedi

Ay bende en son tasinirken esime kadin tutucam demistim sen bosuna ugrasma en iyisi benn yeni bi kadin alim demisti ahhaha

Kızlar bi saattir midem cok ağrıyor ne iyi gelir koca bir kase salata yedim öğlen o mu dokundu acaba mahvoldum(( doktor gaviscon surubu vermisti onu içtim bana misin demedi
salatadır canım bende yiyince acaip şişiyorum hazımsızlık gibi oluyor.elma yada maden suyu rahatlatır mideni.

hanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
valla ben sonrası daha rahat oldugu için normal doğum istiyorum ama ilk doğumlarda açılma 15-16 saati buluyormus bazen o kdr saat sancıya nasıl katlanılır gözüm korkuyor..sezeryanda sonrasından korkuyorum

valla ben sonrası daha rahat oldugu için normal doğum istiyorum ama ilk doğumlarda açılma 15-16 saati buluyormus bazen o kdr saat sancıya nasıl katlanılır gözüm korkuyor..sezeryanda sonrasından korkuyorum
bende normal istiyorum ama şu kesme işinden korkuyorum birde acıya dayanamıyorum

bana da sezeryan daha ürkütücü geliyor acikcasi canim 15-16 cm mi of cok fazlaymis dikiş olacak o zamanda tabi

bende normal istiyorum ama şu kesme işinden korkuyorum birde acıya dayanamıyorum
bi de insanlar normal diye baslayıp o kadar sancı cekip sonra sezaryana alınıyor falan..bilmiyorum ya işin doğum kısmı bana hep korkutucu geliyor zaten sezaryanda olsa zor normal de olsa zor

Gözün aydın canım benim iki oğluş ne güzel oynarlar birbirlerini kollarlar ilerde :) çarşambaaaa gel artııık ben de öğreniyiiim çatlicam zor tutuyorum kendimi :)
4 boyutluda izledim deyince bi an kendimi senin yerine koydum gözlerim doldu ya kimbilir nasıl yumuk yumuktu neler yapıyodu :)
Sen kent hastanesinemi gidiyodun ?

Bende gözyaşlarımı tutamadım zaten çok güzeldi:)İnşallah çarşamba günü senden güzel haberler ile gel canım..Yok ben Ahmet Seçkin Önoğlu'na gidiyorum canım özel muaynaneye...Sen hangi doktora gidiyorsun?

Kizlar herkezin bunyesi agri esigi farklidir tabiki ama ben ikk kizimda mecburi sezeryan olmus biri olarak solim cok rahattim uyandigimda biraz agrim vardi tabi ama dayanilmicak gibi degildi zaten brn kendimi iyi hissettigim icin bir gun kaldim ve ciktim eve geldim temizlige falan giristim her isimide kendim hallettim bide lohusa psikolojisiyle herkez bisey diyodu kimseyide istemedim yanimda herkezi gondrrdim evine ama tabiki doktorlarinizda karar vermenizde yardimci olucaktir ama tabiki herseyin normali guzeldir ama sezeryandanda cok korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…