süzmemmi yaaa fıstık gibisiniz hepniz maşallah.göbüş fotolarınız var nasıl olsa.yüzünüzden değil ama bi çoğunuzu göbüşünüzden tanıyorum.yolda giderken milletin göbüşüne bakıyorum belki formdan bi tanıdığa rast gelirim diyekızz öyle deme gulferi şimdi hepimizi teker teker süzmüştür ahahaaaa yerim onu yaaa
Gulferi candırrr uleynnn
ben de 54 le hamile kaldım suan 57 yimgüzel anne adayları bu muhabbet geçmiştir belki ama kaçar kilo aldınızben 71 le kaldım da çok korkuyorum çok fazla almaktan çünkü iki gündür karnım acayip şişti sanki
Bu haber süper oldumerhaba canım benim doktorum günde 1 saat yürümemi tavsiye etti bana o yüzden sıkıntı olmaz bence merak etme :)
Sİzn hamileleğiniz ne kadar sorunlu oldu ya daha önce de bir sorununuz olmuştu sanki sakinliğinizi koruyun inş. güzel haberler alırsınız.Kızları dua edin lütfen vücudumda cmv ıgg cmv ıgm. Testlerim pozitif cikti bebeğime geçip geçmediğine bakacaklar 3 haftasonra amniyosentez sıvısı alınacak ins birsey çıkmaz bebegim sagliklidir allahıma sığındım hayırlısını diliyorum
ay ilk defa duyuyorum boyle bişi ya ne kdr zormus allah kolaylık versin canım yaaCanim ilk kizimda 5 ayda hafif kasintilarim oldu ama bikac gunde gecince onemsememistim sonra o 7. Ayda bir basladi kasinti gecem gunduzum mahfolmustu yapilan testler gidilen cildiyeciler dokulen tonla para en son gebelik alerjisi oldugu tespit edildi sadece kuru kasiniyosun sanki uyuz oomus gibi bi kolun kolundan bacagina bacagindan sirtina bole yayiliyo kasintilar ilacda kullanamadim birtek soguk hafifletiyodu surrkli soguk dusa girip buz suruyodum vucuduma en son doktora dedim dayanamicam ben kortizonlu igne vurmaya basladi son bir ay ole hafifletmistik ama allah kimseye gostermesin ve bu diger hamileliklerde tekrarlayan lanet bisey
Vallahi zor cnm gece uyumuyodum soguk sularin altinda geziniyodum deli danalr gibi kasinip duruyodumay ilk defa duyuyorum boyle bişi ya ne kdr zormus allah kolaylık versin canım yaa
Ay bende en son tasinirken esime kadin tutucam demistim sen bosuna ugrasma en iyisi benn yeni bi kadin alim demisti ahhahagüle güle kullansın kuzucanın inşş bizde taşıncaz yaaa eşime diyom ki şunu atcam bunu atcam deniyorum yeni eşya istiyorum yaa pskolojim iyi değil ondan yoksa eşyeler yepyeni en son koltukları vercem dedim ulaaa karı koltukları verirsen bende seni değiştiririm dedi canına tak etti adamcağzımın
bana soda iyi geliyor canım bi dene istersen....Kızlar bi saattir midem cok ağrıyor ne iyi gelir koca bir kase salata yedim öğlen o mu dokundu acaba mahvoldum(( doktor gaviscon surubu vermisti onu içtim bana misin demedi
salatadır canım bende yiyince acaip şişiyorum hazımsızlık gibi oluyor.elma yada maden suyu rahatlatır mideni.Kızlar bi saattir midem cok ağrıyor ne iyi gelir koca bir kase salata yedim öğlen o mu dokundu acaba mahvoldum(( doktor gaviscon surubu vermisti onu içtim bana misin demedi
Canim deneyeyim hemenbana soda iyi geliyor canım bi dene istersen....
of salata mahvetti canim o zaman cünkü birsey yemedim onun dısındasalatadır canım bende yiyince acaip şişiyorum hazımsızlık gibi oluyor.elma yada maden suyu rahatlatır mideni.
valla ben sonrası daha rahat oldugu için normal doğum istiyorum ama ilk doğumlarda açılma 15-16 saati buluyormus bazen o kdr saat sancıya nasıl katlanılır gözüm korkuyor..sezeryanda sonrasından korkuyorumhanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
bende normal istiyorum ama şu kesme işinden korkuyorum birde acıya dayanamıyorumvalla ben sonrası daha rahat oldugu için normal doğum istiyorum ama ilk doğumlarda açılma 15-16 saati buluyormus bazen o kdr saat sancıya nasıl katlanılır gözüm korkuyor..sezeryanda sonrasından korkuyorum
bana da sezeryan daha ürkütücü geliyor acikcasi canim 15-16 cm mi of cok fazlaymis dikiş olacak o zamanda tabivalla ben sonrası daha rahat oldugu için normal doğum istiyorum ama ilk doğumlarda açılma 15-16 saati buluyormus bazen o kdr saat sancıya nasıl katlanılır gözüm korkuyor..sezeryanda sonrasından korkuyorum
15-16 cm değil saat diyor 10 cm açılma yeterli diye biliyorumbana da sezeryan daha ürkütücü geliyor acikcasi canim 15-16 cm mi of cok fazlaymis dikiş olacak o zamanda tabi
bi de insanlar normal diye baslayıp o kadar sancı cekip sonra sezaryana alınıyor falan..bilmiyorum ya işin doğum kısmı bana hep korkutucu geliyor zaten sezaryanda olsa zor normal de olsa zorbende normal istiyorum ama şu kesme işinden korkuyorum birde acıya dayanamıyorum
yok canım cm degil saat dedim ben :))) ama normal doğumda da kesi yapılıp dikiş atılıyor diye biliyorum benbana da sezeryan daha ürkütücü geliyor acikcasi canim 15-16 cm mi of cok fazlaymis dikiş olacak o zamanda tabi
Merhaba Kızlar doktordan geldim meleğimi gördüm:)Bir oğlan daha geliyor bana çok net öğrendik bugün hayırlısı ileKilosu 143 gram boyumuz 17 cm olmuş teyzeleri 4 boyutluda izledim ilk olarak gözyaşlarımı tutamadım herşey yolunda çok şükür vitamini değiştirdi yalnızca ve testler istedi kan demir vb...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
Gözün aydın canım benim iki oğluş ne güzel oynarlar birbirlerini kollarlar ilerde :) çarşambaaaa gel artııık ben de öğreniyiiim çatlicam zor tutuyorum kendimi :)
4 boyutluda izledim deyince bi an kendimi senin yerine koydum gözlerim doldu ya kimbilir nasıl yumuk yumuktu neler yapıyodu :)
Sen kent hastanesinemi gidiyodun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?