Ama oda çok yakışıklı, yakışıklılık yarıda sempatik herif :) benim herifinde kirpikleri çok güzeldir inşallah babasına çeker diye diye çekti :) Buda abisine benzesin :))))Kocam görmesinde bende Murat Boz u her gördüğümde oğlumun tipi buna benzesin diyorum :)
Inşallah, benimkini 12 hafta sonunda söyledi inanamadım pek ama 2 kez daha teyit ettik, pipisine ayıp oldu ama iki kez doktor aha bu dediSeninde hayırlı olsun canım çocuklarımız açısından aynı cinsiyet daha iyi olacak sanırım:)
Sağol canım hepimiz inşallah:)
Allah'tan ters giden bişey olmazsa normal olacak, biraz sancılı oluyor ama doğumdan sonra turp gibi oluyorsun.hanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
Allah nasip eder bi aksilik olmazsa tabiki normalhanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
anasını kesiyolar yetmiyo birde oğlunu kessinlerr ohh ne ala hastane değil kesimhane mübarek
Hayırlı olsun canım şimdiden, darısı bize :)Kızlar sünnetten bahsetmişsiniz benim oğlum 7 yaşına girecek bu pazt 1 eylülde yapacağız inşallah ama yeni doğanı hiç bekletmeyeceğim kısmetse hemen yaptırcam..Oğlum anestezi alacak sonuçta onun gerginliği var bende....Umarım sağlıkla sıhatle biter gider
çok iyi bir yöntemmiş acı yoksa bende düşünebilirim yeni doğan sünnetini, bu arada bende normal istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın kontrolüm var doktorada sorucam şimdiden varsa bildiği hazırlayayım kendimi normal doğuma ayrıcaaaa yarın cinsiyet kesin olarak belli olcak inşallah 11. haftamızda erkek demişti doktorumuzbenim duyduğuma göre; yenidoğan sünneti plastik bir halka ile yapılıyor. iğne yok, kesim yok, acı ağrı yok. o plastik halka fazlalığı kurutup düşürüyormuş. aynı göbek kordonu gibi...
doktorlar daha iyi bilir tabiki de bu benim duyduğum kadarı : )
her şeyin hayırlısı ama gönlüm normalden yana. dr'um henüz bişey demedi.hanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
Sezeryan cnm ama gebelmi epiduralmi onu dusunuyorumhanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
normalinde epidurali var düşün istersenSezeryan cnm ama gebelmi epiduralmi onu dusunuyorum
e bebe çişini nasıl yapacak kuruması için kuru kalması lazım kuru kalması için çiş yapmaması lazımbenim duyduğuma göre; yenidoğan sünneti plastik bir halka ile yapılıyor. iğne yok, kesim yok, acı ağrı yok. o plastik halka fazlalığı kurutup düşürüyormuş. aynı göbek kordonu gibi...
doktorlar daha iyi bilir tabiki de bu benim duyduğum kadarı : )
Ben normal epidural istiyorum nasipse inşallahnormalinde epidurali var düşün istersen
canım normal epidural de sancı çekmediğin için ıkınamıyorsun ıkınamayınca da bebeği vakumla çekiyorlar o zamanda başka olumsuzluklar çıkabilir iyice araştır bence.....Ben normal epidural istiyorum nasipse inşallah
ben kestirmeeeeemmmmmm banane yaaaaa
Benim ikinci cnm ilk kizim genel sezeryanla oldugu icin buda mecbur sezeryan ama yine genekmi olsam epiduralmi denesem diye dusunuyorumnormalinde epidurali var düşün istersen
e bebe çişini nasıl yapacak kuruması için kuru kalması lazım kuru kalması için çiş yapmaması lazım
çok geçmiş olsun inşallah bebeginde birsey yoktur Allah korur meleğini canımKızları dua edin lütfen vücudumda cmv ıgg cmv ıgm. Testlerim pozitif cikti bebeğime geçip geçmediğine bakacaklar 3 haftasonra amniyosentez sıvısı alınacak ins birsey çıkmaz bebegim sagliklidir allahıma sığındım hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?