Ama oda çok yakışıklı, yakışıklılık yarıda sempatik herif :) benim herifinde kirpikleri çok güzeldir inşallah babasına çeker diye diye çekti :) Buda abisine benzesin :))))
Kızlar sünnetten bahsetmişsiniz benim oğlum 7 yaşına girecek bu pazt 1 eylülde yapacağız inşallah ama yeni doğanı hiç bekletmeyeceğim kısmetse hemen yaptırcam..Oğlum anestezi alacak sonuçta onun gerginliği var bende....Umarım sağlıkla sıhatle biter gider
Inşallah, benimkini 12 hafta sonunda söyledi inanamadım pek ama 2 kez daha teyit ettik, pipisine ayıp oldu ama iki kez doktor aha bu dedi Abisi Aralık'ta 4 yaşında olacak Buda Ocak sonu hep böyle isterdim olsun, hayırlı evlat olsunda boş hepsi
benim duyduğuma göre; yenidoğan sünneti plastik bir halka ile yapılıyor. iğne yok, kesim yok, acı ağrı yok. o plastik halka fazlalığı kurutup düşürüyormuş. aynı göbek kordonu gibi...
doktorlar daha iyi bilir tabiki de bu benim duyduğum kadarı : )
Kızlar sünnetten bahsetmişsiniz benim oğlum 7 yaşına girecek bu pazt 1 eylülde yapacağız inşallah ama yeni doğanı hiç bekletmeyeceğim kısmetse hemen yaptırcam..Oğlum anestezi alacak sonuçta onun gerginliği var bende....Umarım sağlıkla sıhatle biter gider
benim duyduğuma göre; yenidoğan sünneti plastik bir halka ile yapılıyor. iğne yok, kesim yok, acı ağrı yok. o plastik halka fazlalığı kurutup düşürüyormuş. aynı göbek kordonu gibi...
çok iyi bir yöntemmiş acı yoksa bende düşünebilirim yeni doğan sünnetini, bu arada bende normal istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın kontrolüm var doktorada sorucam şimdiden varsa bildiği hazırlayayım kendimi normal doğuma ayrıcaaaa yarın cinsiyet kesin olarak belli olcak inşallah 11. haftamızda erkek demişti doktorumuz
canım normal epidural de sancı çekmediğin için ıkınamıyorsun ıkınamayınca da bebeği vakumla çekiyorlar o zamanda başka olumsuzluklar çıkabilir iyice araştır bence.....