2015 Şubat Anneleri

ahooooo ahooooo melike sultaaaannnn senin bu güncelleme işi buraları coşturmuşşş beeee efferim saaaa

canım yaaa çok sağol dün gittik akşam hastalandı maymun yoksa yarın dönecektik inşş grip değildir burun iyi ama hiç belli olmaz tam biraz toparlıyorum oooo koltuktan koltuğa uçuyor spaydrman

geçmiş olsun bende altı haftalıkken yaptırdığımda pozitif çıkmıştı...canım çok sıkılmıştı avidite testinde hamilelik öncesi mikropun vücüduma girdiği öğrenildi...eğer avidite testi de pozitif çıksaydı amniyosentez yaptıracaktık..canınızı sıkmayın inş güzel sonuç alırsınız

Hay ben sizin çenenizi seviyim yahuu.ondan bundan konuşmadığınız konu kalmamış maşşşallaaah.bende

rüyamda hepinizi gördüm.yüzler bulanık tabii ama bi muhabbet bi muhabbet.kalktığımda başım

ağrıyodu. Allahım hepinize ve bebişlerinize sağlık afiyet versin hepiniz çok tatlısınız

maşallah
.

ben badem yağı ve kakao yağı aldım
akşam badem yağı
sabah kakao yağı süreceğim ama kokuları beni bayıyo
bide badem yağı kullananın bebeği kıllı mı doguyomuş?
bu dedikodu gercek mi ?
ayyy allah korusun.. kocam zaten kıllı bebiş de oyle olursa offf

Bencede alim dimi ben kizima oda yapinca gidip bende baskasina vermistim karyolasini dusuncesizlik yapip lila renkmis kiz olursa cinsiyeti 4 gun sonra belli olur alim ozamn gerci en fazla 2-3 yil yatar sonra onada bi yatak alirim:)
al beeee ne olcak sıçıyolar zaten içine heheheee bak sana ne diycem hani ben bebişim kaybettim yaaa ona ne ciciler aldım bir bilsen o kadar eşimin ısrarına rağmen içimdeki ses asla vermememi söyledi ve bi kaç ay sonra tekrar hamile kaldım şimdide sanki bi oğlum olcak ve onları giycek diye geçiyor içimden ama kızda olursa evde giydiririm ne olcak sanki

benide gördün mü kııııı

Alcsm zatrn bacim kararimi verdim ben zaten aman evde fazla esya olmasin diye kullanilmayann herseyi vermeye cok merakliyim sonrada pisman oluyorum

Hanımlar aslında hamileler olarak görüşmek lazım :))) bu arada aranızda centrala giden varmı hastaneye

görmem mi yaaa dün safyada gördüğüm bütün kızları gördüm valla.böööle kalabalık bi grup anam herkes göbüşlü

göbüşlü
ayyy canımınn caanııı gerçekten göbüşlüyüm hemde 5 aylık gibi ama ip gibi olanlarda var ben hamişlikte göbeği çookk seviyorumm göbeğimle şımarmayı seviyorumm allah beni yaa doğru düzgün kimse hamile olduğumu bile bilmiyor

Alcsm zatrn bacim kararimi verdim ben zaten aman evde fazla esya olmasin diye kullanilmayann herseyi vermeye cok merakliyim sonrada pisman oluyorum
güle güle kullansın kuzucanın inşş bizde taşıncaz yaaa eşime diyom ki şunu atcam bunu atcam deniyorum yeni eşya istiyorum yaa pskolojim iyi değil ondan yoksa eşyeler yepyeni en son koltukları vercem dedim ulaaa karı koltukları verirsen bende seni değiştiririm dedi canına tak etti adamcağzımın

hanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????

Ben kesinlikle sezeryan ilkide sezeryandı ve çok çok memnun kaldım bu da öyle olacak inşallah....

Canım bizde öyle ben bugün öğrenmedim yani 1 ay önce öğrendim ama kız istediğimiz için inanmadık..Bugün 4 boyutlu usg de artık bariz bir şekilde görmediğimiz yeri kalmadıAma işte bir umut döner eder dediler bizimki 12.haftada neyse bugünde o dönen eden yok

Hayırlı olsun canım şimdiden, darısı bize :)

Amin canım inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…