- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
hımmm anlamadım ama neysefazlalık kısım dışarıda kaldığından sorun olmuyormuş. ayrıca idrar onu dezenfekte ediyormuş.
ben eylül doğumluyum.. nikah düğün tarihlerimizde eylülde :))) minnoş eylülde dogmayacak ama adını eylül koycaz :))))Hanımlar meleklerinize isim dusundunuzmu
ahooooo ahooooo melike sultaaaannnn senin bu güncelleme işi buraları coşturmuşşş beeee efferim saaaavalla ben güncel listeden yaptım ama kaymış da olabilir düzeltirim eger yanlıssa :):)
cnm msj olarak yollarsan eklerim biriksin azcık 5 dene olmuş :):)
resmimin altında kırmızı yazıo cnm özel mesaj at die yapamazsan söyle ben atıyım sana sende cevaplarsın :)
canım yaaa çok sağol dün gittik akşam hastalandı maymun yoksa yarın dönecektik inşş grip değildir burun iyi ama hiç belli olmaz tam biraz toparlıyorum oooo koltuktan koltuğa uçuyor spaydrmanKiyamam cok gecmis olsun bizde tatilde kaptik sifayo kizla basladi bana bulasti ben surunuyom simdi dikkat et kendine sen de
Yuruyus candir ya bi enerjimi geri kazanablsem yuruycem bwn de insallah
ah benim de canim neler istiyor da yapcak adam yok
saglikla doldursun insallah icini
gecmis olsun yirmide olmuyor muydu asi oyle kalmis sklimda sanki de
ara buldukca gireriz aksami var uykusuz geceleri var bunun daha
geçmiş olsun bende altı haftalıkken yaptırdığımda pozitif çıkmıştı...canım çok sıkılmıştı avidite testinde hamilelik öncesi mikropun vücüduma girdiği öğrenildi...eğer avidite testi de pozitif çıksaydı amniyosentez yaptıracaktık..canınızı sıkmayın inş güzel sonuç alırsınızKızları dua edin lütfen vücudumda cmv ıgg cmv ıgm. Testlerim pozitif cikti bebeğime geçip geçmediğine bakacaklar 3 haftasonra amniyosentez sıvısı alınacak ins birsey çıkmaz bebegim sagliklidir allahıma sığındım hayırlısını diliyorum
hımmm anlamadım ama neyse
ayyy allah korusun.. kocam zaten kıllı bebiş de oyle olursa offfben badem yağı ve kakao yağı aldım
akşam badem yağı
sabah kakao yağı süreceğim ama kokuları beni bayıyo
bide badem yağı kullananın bebeği kıllı mı doguyomuş?
bu dedikodu gercek mi ?
al beeee ne olcak sıçıyolar zaten içine heheheee bak sana ne diycem hani ben bebişim kaybettim yaaa ona ne ciciler aldım bir bilsen o kadar eşimin ısrarına rağmen içimdeki ses asla vermememi söyledi ve bi kaç ay sonra tekrar hamile kaldım şimdide sanki bi oğlum olcak ve onları giycek diye geçiyor içimden ama kızda olursa evde giydiririm ne olcak sankiBencede alim dimi ben kizima oda yapinca gidip bende baskasina vermistim karyolasini dusuncesizlik yapip lila renkmis kiz olursa cinsiyeti 4 gun sonra belli olur alim ozamn gerci en fazla 2-3 yil yatar sonra onada bi yatak alirim:)
benide gördün mü kıııııHay ben sizin çenenizi seviyim yahuu.ondan bundan konuşmadığınız konu kalmamış maşşşallaaah.bende
rüyamda hepinizi gördüm.yüzler bulanık tabii ama bi muhabbet bi muhabbet.kalktığımda başım
ağrıyodu.Allahım hepinize ve bebişlerinize sağlık afiyet versin hepiniz çok tatlısınız
maşallah.
görmem mi yaaa dün safyada gördüğüm bütün kızları gördüm valla.böööle kalabalık bi grup anam herkes göbüşlübenide gördün mü kııııı
o kadar muhabbet insan da kafa mı bırakır yahu....benide gördün mü kııııı
Alcsm zatrn bacim kararimi verdim ben zaten aman evde fazla esya olmasin diye kullanilmayann herseyi vermeye cok merakliyim sonrada pisman oluyorumal beeee ne olcak sıçıyolar zaten içine heheheee bak sana ne diycem hani ben bebişim kaybettim yaaa ona ne ciciler aldım bir bilsen o kadar eşimin ısrarına rağmen içimdeki ses asla vermememi söyledi ve bi kaç ay sonra tekrar hamile kaldım şimdide sanki bi oğlum olcak ve onları giycek diye geçiyor içimden ama kızda olursa evde giydiririm ne olcak sanki
ayyy canımınn caanııı gerçekten göbüşlüyüm hemde 5 aylık gibi ama ip gibi olanlarda var ben hamişlikte göbeği çookk seviyorumm göbeğimle şımarmayı seviyorummgörmem mi yaaa dün safyada gördüğüm bütün kızları gördüm valla.böööle kalabalık bi grup anam herkes göbüşlü
göbüşlü
kızz öyle deme gulferi şimdi hepimizi teker teker süzmüştür ahahaaaa yerim onu yaaao kadar muhabbet insan da kafa mı bırakır yahu....
güle güle kullansın kuzucanın inşş bizde taşıncaz yaaa eşime diyom ki şunu atcam bunu atcam deniyorum yeni eşya istiyorum yaa pskolojim iyi değil ondan yoksa eşyeler yepyeni en son koltukları vercem dedim ulaaa karı koltukları verirsen bende seni değiştiririm dedi canına tak etti adamcağzımınAlcsm zatrn bacim kararimi verdim ben zaten aman evde fazla esya olmasin diye kullanilmayann herseyi vermeye cok merakliyim sonrada pisman oluyorum
Ewt canım. Son adet tarihine göre hesapladımacaba doğum tarihini son adet tarihine göre mi hesapladın?
hanımlar nasıl doğum düşünüyosunuz az çok fikriniz vardır ????
Inşallah, benimkini 12 hafta sonunda söyledi inanamadım pek ama 2 kez daha teyit ettik, pipisine ayıp oldu ama iki kez doktor aha bu dediAbisi Aralık'ta 4 yaşında olacak Buda Ocak sonu hep böyle isterdim olsun, hayırlı evlat olsunda boş hepsi
Hayırlı olsun canım şimdiden, darısı bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?