sağol canım. doktor dedi anormallik varsa tansiyondan belli olur ama 11-6 çıktı normal gibi.esoba masallah kızına hayırlı olsun ınsallah... kılo konusundada kendını uzme ama arkadasların onerıleırını dıkkate al cnm tansıyonunu olc gunluk ıllakı bısey neden oluyodur ınsallah sıkıntı cıkarmaz ılerde sana
evet seninkini de bakıp ordan seviyorum. çocukları severdim zaten şimdi severken gözlerim doluyor o kadar yoğun duygularım ama diyorlar seninki olunca başkasını görmüyor gözün.ayy yerım onun sısmanlıgını bebısler tombul tombul harıka oluyolar yaaa
Merhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.
Merhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.
sağol canım. doktor dedi anormallik varsa tansiyondan belli olur ama 11-6 çıktı normal gibi.
yüksek problem sanırım.
Bak kac yılık ev hanımıyım :) ben bılmıyodum bunu hep c suyuyla halletmeye calısıodum bı deneyım hafta sonu saolun kızlar
sırt üstü çok yatmıyorum yatınca midem bir garip oluyor fark ediyorum hemen ama sabah çok büyük bir açlıkla uyanıyorum kraker falan da atıştırsam nafile arada gece 4 te uyandırıyor beni açlık ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum doktor ilacı bırak yavaş yavaş geçecek bulantıların dedi ertesi günü içmeyim dedim kahvaltı hazırlarken daha fena oldum bir kustum ama burnumdan dahi çıktı kanadı birde burnum o günden sonrada bırakmaya korktum daha hazır değilim diye şu mideden ne çektim ya hamilelikten önce ben bilmem doğru düzgün kustuğumu bile bilmem ağır bir imtihan oldu bana
canım artık cinsiyeti belli olur kesin benim 13+1 de demişti kız şimdi 16+6 kesin dedi.bu akşam doktor randevumuz var... bakalım cınsıyet tahmınımız olacaktır muhtmelen ..pozısyonu uygunsa sayet...
valla değilsede 10.gun kontrolde tekrar geleceğimi soyleyeceğim.....
onun harıcınde haftaya tatıle gıdeceğim... 12-13 saatlık yol..yolu soracağım
artı denızı soracağım denız bıraz soğuk olsa üşütürmuyıurm...
beslenme vs... başka ne soarayım varmı sızlere ekstra bişeyler söyleyen...
bende erkek hissediyorum ama bana herkes kız diyor kız olsun diyenler varKızın evine neşe,huzur getirsin kız çocuklarını çok seviyorum ama nedense gönlüm erkek çocuktan yana
canım ben biraz abartmış olabilirim. seninki kadar ben muayene de ama iki dakika da başından atanlardan değil. sabaha kadar soru sor cevaplar. benım pek sorum olmuyor şikayetlerimi bildiriyorum varsa cevaplıyor . o da en fazla iki sorum oluyor.maşallah doktora..45.dk ikili test için bakmıştır bence... bizimki 20 25 bakıyor 10-15 dk konuluyoruz 30 dk ya cıkıyoruz... ama ben cok memnunum doktorumdan ...inşallah doğumda istediğim gibi olur... sezeryan olsam hiç tereddüt etmeden doktoruma teslım olacağım ama normalde şüphelerım var tüm doktorlara....
Ben ozel hastaneye gidiyorum ikiliyide yaptirmadim bisey diyemediler ama ikilide bisey cikmadiysa ucluye zaten gerek yokMerhaba hanımlar, 2li tarama testinde problem yoksa 3lü test yaptırmak sizce mantıklı mı? Özel hastanelerin prosedürüne boyun mu eğiyoruz sizce? Kafam cok karıştı, düşüncelerinizi öğrenmek istedim . Şimdiden teşekkürler .
Merhaba hanımlar, 2li tarama testinde problem yoksa 3lü test yaptırmak sizce mantıklı mı? Özel hastanelerin prosedürüne boyun mu eğiyoruz sizce? Kafam cok karıştı, düşüncelerinizi öğrenmek istedim . Şimdiden teşekkürler .
daha buradan öğrenecek çok şeyimiz var kuzum
ben oldum olası midemden rahatsızdım bu yüzden 3 ay çok çektim ama maşallah şimdi düzeldi biraz.
ilacı evde olduğun günler yutma yada yarım yut başka türlü bırakmak çok zor oluyor ben birden bıraktım 10 gün kendime gelemedim kireç gibiydi suratım falan
inşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa
canım artık cinsiyeti belli olur kesin benim 13+1 de demişti kız şimdi 16+6 kesin dedi.
akdenizde marmarada su soğuk değildir bence. bız karadenızlıyız orda bıle hava cok sıcakmış su anda.
Ben de sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz içinvalla benım doktorum ikili test önemlı dedı..2 .li normalse 3.yu kesınlıkle yaptırmıyorum dedı.. ama özel doktor, hastane doktorları farklı olabılır...onlara bellı bır rakam verıyorlar ..sen bılırsın tabıkı
İnşAllah canım walla 3 hafta bana geömeyecek gibi :) eşimde diyorki bi bahane bulup gitsek mi diye ikimizde meraktayız hep aklımızda bebeğimizde . Sen artık özele mi devam edeceksin bide bugünkü ultrason 4 boyutlu muydu?sağol canım darısı başına. güzel kısımlar başına yani. su zaten çok içen biriyim kilonun 3 kilosu sudur kesin sabahtan 3-4 şişe içmişimdir. ama tuzu azaltmam şart.
geldi eşim kameraya çekti. duygulandın mı dedim ben duygularımı belli etmiyorum dedi. gerçekten içinde fırtına kopsun belli etmez. 8 yıllık evliyiz 2 kez ağladığını gördüm. birinde ben ağlatmıştım içeri gittim sevindim sonunda ağlattım diye :))
bende erkek hissediyorum ama bana herkes kız diyor kız olsun diyenler var
ikiside canım olacak sonuçta ne olursa olsun herşeyden çok seveceğime eminim ama herkesin kızın olsun demesine üzülüyorum açıkçası
ne yani erkek olunca ne oluyor neden herkes kız olsun diyor erkekler bile kızın olsun diyor yaa yok böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?