2015 Şubat Anneleri

sağol canım. doktor dedi anormallik varsa tansiyondan belli olur ama 11-6 çıktı normal gibi.
yüksek problem sanırım.

bu akşam doktor randevumuz var... bakalım cınsıyet tahmınımız olacaktır muhtmelen ..pozısyonu uygunsa sayet...
valla değilsede 10.gun kontrolde tekrar geleceğimi soyleyeceğim.....
onun harıcınde haftaya tatıle gıdeceğim... 12-13 saatlık yol..yolu soracağım
artı denızı soracağım denız bıraz soğuk olsa üşütürmuyıurm...
beslenme vs... başka ne soarayım varmı sızlere ekstra bişeyler söyleyen...

Merhaba hanımlar, 2li tarama testinde problem yoksa 3lü test yaptırmak sizce mantıklı mı? Özel hastanelerin prosedürüne boyun mu eğiyoruz sizce? Kafam cok karıştı, düşüncelerinizi öğrenmek istedim . Şimdiden teşekkürler .

ayy yerım onun sısmanlıgını bebısler tombul tombul harıka oluyolar yaaa
evet seninkini de bakıp ordan seviyorum. çocukları severdim zaten şimdi severken gözlerim doluyor o kadar yoğun duygularım ama diyorlar seninki olunca başkasını görmüyor gözün.

Kızın evine neşe,huzur getirsin kız çocuklarını çok seviyorum ama nedense gönlüm erkek çocuktan yana

Merhaba hanımlar, 2li tarama testinde problem yoksa 3lü test yaptırmak sizce mantıklı mı? Özel hastanelerin prosedürüne boyun mu eğiyoruz sizce? Kafam cok karıştı, düşüncelerinizi öğrenmek istedim . Şimdiden teşekkürler .

canım diyetisyene gitsen???

sağol canım. doktor dedi anormallik varsa tansiyondan belli olur ama 11-6 çıktı normal gibi.
yüksek problem sanırım.

kıloyu bencede çok takma... yeterkı bebebğin sağlıklı olsun..sonrasında dıyetısyene gıdersın bı şekilde verılır..bak demet akalın a kıloyu takmıyorum istediğimi yıyıyorum ..sonra nasılolsa verırırız demıştı hamıleyken bayağıda almıştı ... ve bak verdıde kadın ustelık 40+ yaşında ....

bıde gebelık egzersizlerı var..onları yapmaya calış..belkı bı faydası olur..

Bak kac yılık ev hanımıyım :) ben bılmıyodum bunu hep c suyuyla halletmeye calısıodum bı deneyım hafta sonu saolun kızlar

daha buradan öğrenecek çok şeyimiz var kuzum

ben oldum olası midemden rahatsızdım bu yüzden 3 ay çok çektim ama maşallah şimdi düzeldi biraz.
ilacı evde olduğun günler yutma yada yarım yut başka türlü bırakmak çok zor oluyor ben birden bıraktım 10 gün kendime gelemedim kireç gibiydi suratım falan

canım artık cinsiyeti belli olur kesin benim 13+1 de demişti kız şimdi 16+6 kesin dedi.
akdenizde marmarada su soğuk değildir bence. bız karadenızlıyız orda bıle hava cok sıcakmış su anda.

Kızın evine neşe,huzur getirsin kız çocuklarını çok seviyorum ama nedense gönlüm erkek çocuktan yana
bende erkek hissediyorum ama bana herkes kız diyor kız olsun diyenler var
ikiside canım olacak sonuçta ne olursa olsun herşeyden çok seveceğime eminim ama herkesin kızın olsun demesine üzülüyorum açıkçası
ne yani erkek olunca ne oluyor neden herkes kız olsun diyor erkekler bile kızın olsun diyor yaa yok böyle bişey

canım ben biraz abartmış olabilirim. seninki kadar ben muayene de ama iki dakika da başından atanlardan değil. sabaha kadar soru sor cevaplar. benım pek sorum olmuyor şikayetlerimi bildiriyorum varsa cevaplıyor . o da en fazla iki sorum oluyor.

Ben ozel hastaneye gidiyorum ikiliyide yaptirmadim bisey diyemediler ama ikilide bisey cikmadiysa ucluye zaten gerek yok

valla benım doktorum ikili test önemlı dedı..2 .li normalse 3.yu kesınlıkle yaptırmıyorum dedı.. ama özel doktor, hastane doktorları farklı olabılır...onlara bellı bır rakam verıyorlar ..sen bılırsın tabıkı

ilaç zaten 4 mg almam gerekiyor ama 8 mg olanını bulabildiğim için yarım alıyorum doğal olarak ben ilacı içmezsem sabah kalktığım gibi kusuyorum sonra üstüne bir iki lokma alayım diyorum onu da kusuyorum iki gün denedim yataktan kalkamadım e başımda durupta bana bakacak adam yok malesef eşimde bırak ilacı artık diyor ama ne çektiğimi bilmiyor su bile içsem gerisin geri çıkıyor

inşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa

evde kek pişir, her yer vanilya kokuyo, başka koku kalmıyor. ya da kahve pişirebilirsin. : )
ben bazen ocağın yakınlarına bir çay tabağı içine sirke koyup açıkta bırakıyorum. o da kokuyu alıyo. evde temizlik zamanı geldiyse temizlik suyuna sirke katabilirsin. tüm kokuları gideriyor.

canım artık cinsiyeti belli olur kesin benim 13+1 de demişti kız şimdi 16+6 kesin dedi.
akdenizde marmarada su soğuk değildir bence. bız karadenızlıyız orda bıle hava cok sıcakmış su anda.

ben cumartesi gittim 13+5 di doktor şu an cinsiyet için çok erken 1 ay sonra söylerim dedi

Ben de sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim ilginiz için

İnşAllah canım walla 3 hafta bana geömeyecek gibi :) eşimde diyorki bi bahane bulup gitsek mi diye ikimizde meraktayız hep aklımızda bebeğimizde . Sen artık özele mi devam edeceksin bide bugünkü ultrason 4 boyutlu muydu?

evet sorma aynı şeyden bende şikayetçiyim
paşa gibi koç oğlan dogurcam nolmuş
kız kız kız nedir bu
benımde cinsiyet belli değilde bende erkek hissettiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…