bizde ikili tarama testimizi yaptırdık sonuçlar temiz cıktı şükür gerci ppapp a degerin biraz dusukdedi ama ayyy kafamı bulandırmak istemiyorum daha cinsiyet belli değil erkek hissediyorum subat anneleri geneli erkek galiba bakalım ayın 5 de gidicem söyler herhalde
günaydınlar herkese.bende bugün kızımı görücem inşallah saat 6 da.dr tahlil istemişti unuttum ben yaptırmayı yaa siz yaptırdınız mı tsh diye yazmış kağıda.
Kizlar gunaydin bugun hic enerjik.ve mutlu degilim dun geceden beri bir bas agrisi basladi gitmiyo ne uyutuyo ne yatiriyo gebelikte normalmis ama öldürdü bi agri
Hayir olsun ins allah gonlune gore versin cnmgünaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu gördüm hayır olsun inşallah
Günaydın sağlık Ocağı'na gitmedim ben hiç gebelikle ilgili.yapılması gereken bişey var mı ki?şu sağlık ocagına verdiğimiz ilk kan vardıya onda çıkıyo
sana bişey diyen olmadıysa temızdır
Hayır olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben rüyamda erkek bebek gördüm hep bir oğluşum olacak inşallah:))günaydın kızlar nasılsınız
Sen hiç iyileşemedin.biri sana baksın benceGunaydin bi uykusuz yorgun da ben. Butun gece karin agrisi sicak uyuyamadim. Sabah sabah midem bulanıyor ishalden mi ne aksi gibi kizan da ishal belirtsi veriyor gibi evin icinde mikrobu nerden kaptik hey yarabbm.
O enerjiden ben de istiyom ya hic gücüm sevkim yok
Hayır olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben rüyamda erkek bebek gördüm hep bir oğluşum olacak inşallah:))
Hayir olsun ins allah gonlune gore versin cnm
Yastık var ama onunla da cebelleşiyorum.kah bacağın altında kah sırtımda o da benle dolaşıyor. Yorgancıya gösterdim alttakinden ben onu yapamam dedi.işine gelmedi heralde.
günaydın herkese geçenlerde tetanoz aşısını yaptırmıştım sabah bi kalktım alev alev yanıo kolum ve şiş minnacık iğne nasıl bu hale geldi
Ay yokmu aranizda bas agrisina cozumler daha kahvalti edemedim oglumu besliyemiyorum nefret ettim kendimden bugun
Cok saol cnm ama.lavanta yagi yok evde ayaga kalkip yuruyemiyorum yoksa cikar alirdim gunduz vaktide karanlik oda olmuyogeçmiş olsun canım. ben genelde karanlık ve sessiz oda da geçiriyordum baş ağrımı. çünkü inatçı bir baş ağrım var. birde evde bilmiyorum var mı ama lavanta yağı varsa azıcık başının 2 yanına sür ovala birde eline dök içine çek kokusunu beni o rahatlatmıştı.
Sen hiç iyileşemedin.biri sana baksın bence
Masalalh cnm ayni enerji bendede mevcut allah bozmasin buyun islerimi hallediyorum artik cok mutluyumgünaydınn kızlaaarrrrmusmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyleee size kendi enerjimden gönderiyorum sizde en az benim kadar enerjik mutlu olun die izmirden istanbula koşarak gidebilirim sankii
kızlar tünaydın dün bebişimizi gördük dr'dan pipili bir resim istedikama oğluşumuz yerinde duramıyodu kadın yarım saat uğraştı bi oraya döndü bi buraya döndü en sonunda yüzüstü yattı popişi havaya dikti kaldı ama yok göstermedi edepli oğlum, dr ben bu çocukla uğraşamicam dedi bi dahaki sefere kaldı, 4'lü test için kan verdik çarşamba günü çıkacakmış umarım bi sorun çıkmaz. ayın 24'üne ileri düzey obstetrik doppler için randevu verdi o zaman bir sürü resim isticem ferrum'la decavit yazdı doğuma kadar kullanacakmışım ayın 8'inde sağlık ocağında aşı yapılacak, gaz sancısı ve rahatlatması için papatya ve rezene çayı içebilir miyim dedim haftada sadece bir kere iç vücudun tembelleşir alışkanlık yapar dedi, bağırsak düzenlemesi için her sabah ılık su iç dedi... bizden haberler böyle sendeyiz kk
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın herkese geçenlerde tetanoz aşısını yaptırmıştım sabah bi kalktım alev alev yanıo kolum ve şiş minnacık iğne nasıl bu hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?