2015 Şubat Anneleri

iyidir iyi icini ferah tut ayrıntıya takilma

günaydınlar herkese.bende bugün kızımı görücem inşallah saat 6 da.dr tahlil istemişti unuttum ben yaptırmayı yaa siz yaptırdınız mı tsh diye yazmış kağıda.

Guzel haberlerle gel canim

Kizlar gunaydin bugun hic enerjik.ve mutlu degilim dun geceden beri bir bas agrisi basladi gitmiyo ne uyutuyo ne yatiriyo gebelikte normalmis ama öldürdü bi agri

geçmiş olsun herkesin bi tarafi nane molla patates bagliyodu kizlar dene istersen

kızlar tünaydın dün bebişimizi gördük dr'dan pipili bir resim istedik ama oğluşumuz yerinde duramıyodu kadın yarım saat uğraştı bi oraya döndü bi buraya döndü en sonunda yüzüstü yattı popişi havaya dikti kaldı ama yok göstermedi edepli oğlum, dr ben bu çocukla uğraşamicam dedi bi dahaki sefere kaldı, 4'lü test için kan verdik çarşamba günü çıkacakmış umarım bi sorun çıkmaz. ayın 24'üne ileri düzey obstetrik doppler için randevu verdi o zaman bir sürü resim isticem ferrum'la decavit yazdı doğuma kadar kullanacakmışım ayın 8'inde sağlık ocağında aşı yapılacak, gaz sancısı ve rahatlatması için papatya ve rezene çayı içebilir miyim dedim haftada sadece bir kere iç vücudun tembelleşir alışkanlık yapar dedi, bağırsak düzenlemesi için her sabah ılık su iç dedi... bizden haberler böyle sendeyiz kk

geçmiş olsun herkesin bi tarafi nane molla patates bagliyodu kizlar dene istersen[/QUOTE]
Saol cnm zaten sabahtan beri o var basimda

Yastık var ama onunla da cebelleşiyorum.kah bacağın altında kah sırtımda o da benle dolaşıyor. Yorgancıya gösterdim alttakinden ben onu yapamam dedi.işine gelmedi heralde.

Eklentiler

• ORJINAL-SHUMA-HAMILE-YASTIGI__35513307_3.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 44
günaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu gördüm hayır olsun inşallah

Sen hiç iyileşemedin.biri sana baksın bence

Hayır olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben rüyamda erkek bebek gördüm hep bir oğluşum olacak inşallah:))

valla bende hep erkek hissediyordum ama akşam kızı görünce duygularım karıştı

Hayir olsun ins allah gonlune gore versin cnm

amin allah razı olsun canım bakalım çarşamba belli olur inşallah cinsiyetimiz

günaydın herkese geçenlerde tetanoz aşısını yaptırmıştım sabah bi kalktım alev alev yanıo kolum ve şiş minnacık iğne nasıl bu hale geldi

Ay yokmu aranizda bas agrisina cozumler daha kahvalti edemedim oglumu besliyemiyorum nefret ettim kendimden bugun

Yastık var ama onunla da cebelleşiyorum.kah bacağın altında kah sırtımda o da benle dolaşıyor. Yorgancıya gösterdim alttakinden ben onu yapamam dedi.işine gelmedi heralde.

çok pahalı bu ya baktım nette bende arkamda silikon yastık önümde uzun koltuk takımımın yastığı var onlarla yatıyorum eşim zavallı azıcık yerde yatmak zorunda kalıyor yastıklar yüzünden.

günaydın herkese geçenlerde tetanoz aşısını yaptırmıştım sabah bi kalktım alev alev yanıo kolum ve şiş minnacık iğne nasıl bu hale geldi

sen erken yaptırmışsın ne güzel.birazcık yan etkisi oluyormuş ağrı vs yanma gibi. benimde haftaya aşı

Ay yokmu aranizda bas agrisina cozumler daha kahvalti edemedim oglumu besliyemiyorum nefret ettim kendimden bugun

geçmiş olsun canım. ben genelde karanlık ve sessiz oda da geçiriyordum baş ağrımı. çünkü inatçı bir baş ağrım var. birde evde bilmiyorum var mı ama lavanta yağı varsa azıcık başının 2 yanına sür ovala birde eline dök içine çek kokusunu beni o rahatlatmıştı.

Herkezze bol enerjili mutlu canli bop bol bebis hareketlerini hissedeceginiz hafta onlari olsun insallahhh dun yazilanlara biraz gozbatim dedim ama ne mumkun ne mumkun cenesi dusuk hatunlar sizi dun baya bi doktor kintrolune gidin varmis hrpsinin gozu aydin hrpimiz bole mutlu guzel saglikli haberlerle donelim insallah subat bebislerimiz anneleri gibi tosuncuk olcsk galiba yerim onlari ben bende dun sabahtan aksama kadr avmler cay bahcrleri parklar derken bytun gun kizim annem arkadasim grzdik durduk masallah enerjim geldi o halsizlik yok artik darisi size krndime 2 tane lcw den hamile pantalinu aldim artik eski kiyafetlerimin hic biri olmuyo israhimda iyuce acildi kizlar gece 2 de karnim acikiyo sabah mide kazintisina kalkiyorum allah yardcim olsun bakalim oazartesi kont ne olcak

Cok saol cnm ama.lavanta yagi yok evde ayaga kalkip yuruyemiyorum yoksa cikar alirdim gunduz vaktide karanlik oda olmuyo

günaydınn kızlaaarrrr musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyleee size kendi enerjimden gönderiyorum sizde en az benim kadar enerjik mutlu olun die izmirden istanbula koşarak gidebilirim sankii
Masalalh cnm ayni enerji bendede mevcut allah bozmasin buyun islerimi hallediyorum artik cok mutluyum bu arada o et tarifini banada atarmisin zahmet ilmazsa

masallah oglusuna

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün gece rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu gördüm hayır olsun inşallah

hayir olsun canim bi ogrenemedik ki rahat edelim

Canim bazen asilar boyle etki yapiyor bi iki gune gecer gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…