2015 Şubat Anneleri

Kizlar Nasılsıniz nasil gidiyor bebislerinizin cinsiyetleri belli olmuştur artk :)) allah hayirli evlatlar versin :)) asidan bahsetmissiniz doktorum vurdurma gerek yok dedi ben kurtuldum:)) bu arada bu carsamba aayrıntılı ultrasonumuz var sanirim ilk olcam oglumu bide renkli görsem hayirlisiyla:)) kizlar bide bebisler 18.haftada yavas yavas hareketleniyor merak etmeyin dün gece ilk defa minik minik tekmelerini hissettim açıkçası noldgnu ilk defa gördüm bugün artk döndüğünü de hissediyorum hamdolsun darisi basiniza :)) bide ismini hasan eren düşündük :))

Cnm ben kendim organizatorluk yapiyorum baskalarina yapmak cok.kolay ama gel gor ki ben bile hala.kendime karar veremedim neler yapicam nerden basliycam bilmiyorum

Aaa supermis canim çok sevindim inan ki neyi nerede nazil yapsam diye düşünüp duruyorum yardimci olursun belki bize :)
Sen bu isi uapiyorsan eminim ki çok daha titiz davranacaksin. İnsan herşeyin mükemmel eksiksiz olmasini istiyor ama tek basima yapacagimdan eksigim çok olur ama olduğu kadar. Aslında ben temayi kafamda şekillendirdim sayilir ama ucuza mal etmek istiyorum birde. Hem güzel hem uygun :)

Cnm zaten zor olan temayi belirlemek renkler onemli gerisi kolay hastane odasinda ne gormek.istersin ne dagitmak istersin bunlarida dusundunmu gerisi kolay benimde az cok kafamda biseyler var ama duzene sokamadim kendi oglum diye dahada guzel.olsun istiyorum ve ozellikle susleme yapmadan once hastane odalarini bir gez

Offf su hareket hissetme olayına dun gece bi kafayi taktim sabah uyandigimda sivilce cikarmisin stresten ben hiçbir şeye kafami takmam ama bi telaş aldi beni ya offffff daha çarşamba günü randevum nasil beklicem ben hala hissedemiyorum bebeğimi

Offf su hareket hissetme olayına dun gece bi kafayi taktim sabah uyandigimda sivilce cikarmisin stresten ben hiçbir şeye kafami takmam ama bi telaş aldi beni ya offffff daha çarşamba günü randevum nasil beklicem ben hala hissedemiyorum bebeğimi

Gönlünce yaparsin canim umarim. Dagitilacaklar için farklı fikirlerin yok pek iste o kafami karistiriyor. Kurabiyeler, serbet, dogum sekerleri( o da farkli birsey olsun isttiyorum) ilk aklima gelenler. Doğum hikayesi de cektirmek istiyorum güzel gorunsun herşey. Hastaneye gittiğimde gezeyim odalari güzel fikir:) Seni takip listeme aliyorum canim haberin olsun :)))

Canimmm yapma boyle stres. Zaten o kadar belli belirsiz ki bugün yarin hissedersin ama beklemekle olmaz. Ben bi hissettim sonra iki hafta hissedemedim hic kötüye yormadim düşünmedim de sonra yine hissettim. Kitap oku kafani en güzel dagitacak olan şey tavsiye ederim :)

benim ikinci hamilligim ben de hissetmedim dogru duZGUN daha
ne oldugunu biliyorum ama buyuk hareket bekliyorum sanirim. kucukleri de gazdir ya da benzetmisimdir diyorum. hic telas yapmayin bence. hepimiz duycaz 1-2 haftaya. kafamda kuruyorum bir de suyu az diye mi hissetmiyorum. yani hisswdiyorum da ogluma gore az

Al tabi cnm kafana takilan bisey olursa yardim ederim ben zaten kurabiyeyide sabunuda kendim yapiyorum buyuk ihtimal sabunda kokulu tasda kurabiyedwle olcak bende dedigim gibi odalari gor ona gore plan yap kafanda bide fotografci ayarlaman lazim smdiden arastir bu donemlerde indirim yapiyolar erken rezervasyonda hangi ildesin

Canımmm daha durrr bunlar en son BABY SHOWER yapıcukkk kuzulara hihihiiii ben arkadaşları çağırcam malikhanemi süsliycemm kendi ellerimle uleynnn nasip olursa bebek doğmaya yakın bebek şekerlerini hazırlıycaz arkadaşla sepetiyle birlikte ama doğumda ben hazır tatlı ve içecek ikram etmeyi düşünüyorum birde şekerler işte mevlüttede değişiklik olsun diye ismi yazılı kurabiye çikolata vs işte ayyy inşş inşşşş hayırlısıyla

Çok sağol canim fikirlerin ve yardimin için. Sabunu düşündüm arastirdim da ama isitip dökmesi tereddütle düşürdü onu yapamam sanirim. Ama kurabiyeleri bende yapıyorum hallederim. Araştırmaya basladim canim aslında fiyatları alinca bir makine alip gorumcemin çekmesi konusunda da düşüncelerim var. Eskisehirdeyim canim 800 lira felan asabi yukuri. Makineyi satin alip fotografcilik eğitimi olan bir arkadasimin çekmesi konusunu da düşündüm boyle olunca. Sen cekyiecekmisin canim.

Benim kendi fotorafcim var cnm musterilerime ayarladigim benim.o.konuda.sikintim yok

kız ilahi güldürdün beniii sanki kuzular bizim beklemeye göremi kıpraşıyolar canları isterse pıtlıyolar merak etmem bende kızımda erken hissetmemiştim hissedersin yakında

Evet daha baby shower var aslina bakarsan cok isimiz var ama kafamda biseyleri.oturtamadim eger baslamazsamda istedigim.gibi yetismiycek hic bisey

İnşallah canim valla ben heyecan yaptim. Herşeyi önden planlarim huyum kuruşun uykulari kaciririm ama günü geldiğinde rahat oluyor en azindan birde senin gibi yaninda arkadaslarim olmayinca mecbur kaliyorum hepsini önden düşünmeye :) esi, dostu, akrabasi yaninda olanlar cookk sanslisiniz :) hayir ben bu kadar düşünüyorum da gelecek pekte kimsem yok :)

Gözün aydin canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah. 4lu ultrasona girenler sansli bence bizim hala yokk.

Düzenleme yapıyorsun sanirim.. Benim bebeğinde kiz olacak inşallah belli oldu.

Gunaydin.
Hayirdir niye uyuyamadin ? Herşey yolundadır umarim.[/QUOTE]
Tesekkur ederim
Insallah cumlemiz kucagimizda goruruz yavrularimizi :)

Evet daha baby shower var aslina bakarsan cok isimiz var ama kafamda biseyleri.oturtamadim eger baslamazsamda istedigim.gibi yetismiycek hic bisey
yetişir beee daha nerdeyizz ama şu olsun demek güzel kesinlikle katılıyorum sana işimiz daha doğumdan sonra kuzulara bilirsin ince çoraplardan çarşaflardan materyallerden görsel şölen yapıyolar bebişleri üstüne kenara koyup şık şık çekiveriyolar çok şirin yapıyolar bendeee yapıcam bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…