- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Saol cnm markasi Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek ArabasıCikip yürüyüş yapayim dedim sosyete pazarina gidip yorulup geldim bende. Hayirli olsun güzel günlerde kullann inşallah. Marka model ne aldin canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm markasi Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek ArabasıCikip yürüyüş yapayim dedim sosyete pazarina gidip yorulup geldim bende. Hayirli olsun güzel günlerde kullann inşallah. Marka model ne aldin canim?
Saol cnm valla.oyle.oldu indirimdeyken aliyim.dedimhizli hatun bitircen alisversi bisey kalmayacak almaya gule gule kullansin :)
Cnm magazadan al daha uyguna bulursunkızlar unnado diye bi site var ordan 2'li şapka 6'lı eldiven birde şapka eldiven patik takım alıcam ama 26 tl fiyat uygun mu sizce? mağazalardaki fiyatları henüz bilmiyorum da yardım lütfen![]()
Hayırlı olsun canm benim içimede senin erkek olacakmış gibi geliyordu hep nedenseselam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış
doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi
bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana![]()
Hayirli olsun cnm bizim.pasalara gelinler cogaliyo :)selam kızlar ben geldimmm
bir kızım olacakmış
doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi
bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana![]()
Hayırlı olsun canm benim içimede senin erkek olacakmış gibi geliyordu hep nedense![]()
Hayirli olsun cnm bizim.pasalara gelinler cogaliyo :)
Oyle oluyo cnm bende sanki yillardir icimdeymis gibi seviyorumay ben doktora gidene kadar hep erkeklere yakındım ama kız deyince birden kanım kızlara ısındı annelik ne değişik bişeymiş yaaa
benim minik kurabiyem daha gelmeden sevdirdi kendini![]()
dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı olsun, bana da kız denildi ama o kadar çok şey duydum ki hayırlısıyla 20. hafta olsun diye bekliyorumaslında iki idi bi kız bi erkek yeter-diii
ee kız olmayınca tam gaz devamm...
sıkıntı yok evdeyim zaten çalışmıyorum.
maddi sıkıntım da yok şükürler olsun Rabbim aratmasın.
eşimde iki tane kafi derdi ama erkek olunca kafalar karıştı tabi eşimde de bende de.
Rabbim hayırlısını versin dün yeni komşu geldi apartmana kadına başta kız demişler sonra erkek pipisi var demişler. 26 da renkliye girince bakmışlar ki kız kadında kocası da çok şaşırmış. eşim de kıyamam hala o umut var içinde ve bna bişrey yaptırmak istemiyor anlamıyorum. hala bana ben kız hissediyorum diyor bende farklı hissediyorum ama ne biliyim hayırlı ve sağlıklı evlat olsun öncelikle de gerisi Rabbimin işi.
Oyle oluyo cnm bende sanki yillardir icimdeymis gibi seviyorum
Evet cabuk buyuyolar bende haftaya gitcem.uc hafta olcak kim bilir ne kdr buyudu zor duruyorum gitmemk icin biz bastan beri hep mercimegim dedik ona simdide ya ismiyle yada mercimek diye konusuyoruzdoktor ultrasonu açtı anneeeeemm minik kurabiyem özledimya seni diyorum doktor minik kurabiye orta boy kurabiye olmuş annesi bak ne kadar büyümüş diyo
ahahaaaa çok hoşmuş dr unla diyaloğunuz bu arada gözün aydınsağlıkla gelsin kızcen kız diyenler şimdide sana baaaaakkkk ben sana demiştim derler bu seferde bi süre bu muhabbeti çekecen yavrumselam kızlar ben geldimmm
bir kızım olacakmış
Herkese gunaydın. Cinsiyet öğrenecek arkadaşlar inşallah gösterır mınnoşlar kendılerını. Hayırlısı olsun saglıklı olsun kuzular.
Oğlum kalktı kahvaltısını ettı bense hala yataktan çıkasım yok. Dr gynoferon verdı sabah ac karnına ama ben ac karnına tsh ılacı da içiyorum nasıl yapıyım bılemedım yaa
Canim bende 18 deyim hissetmiyorim hala hissettillerim gaz bence dr um 20 ye kadar mormal kuruntu yapma dedi arada ben de arizaya bagliyorum tatildeyim dr a mi gitsem bile diyorum:)güzel annişler ben 18. haftadayim ama daha bebek hareketi hissetmiyorum. göbeğim belirgin şekilde ortaya çıktı, 22 ağustos'taki kontrolümde de dr. gelişimi süper demişti. 12 cm 160 gr idi. hareket hissetmemem normal mi, ben mi abartıyorum endişeyi?
Ayya çok güzel güle güle giy.bende bişeyler alıcam korkuyorum.7 aydan önce almam demiştim.bide tüp bebek esnasında komşum gözümü korkuttu yok vücudun zaten normal gebe kalmadı yok iğnelerle oldu bebek çabuk düşer dedi.yüreğim ağzımda.kalp dinleyen el dopleri alıyorum 1 haftaya gelir.bende almak istiyorum oğluma ciciler korkuyorum.Kizlar lohusa tacim ve terligim
Cnm bende zor kavustum bebegime ama allahin izniyle hic bisey olmaz ben agirlasmadan herseyini hazir etmek istiyorum obur turlu belli bi zamandan sonra allah korusun dusuk tehlikesi olsa hic cikamamAyya çok güzel güle güle giy.bende bişeyler alıcam korkuyorum.7 aydan önce almam demiştim.bide tüp bebek esnasında komşum gözümü korkuttu yok vücudun zaten normal gebe kalmadı yok iğnelerle oldu bebek çabuk düşer dedi.yüreğim ağzımda.kalp dinleyen el dopleri alıyorum 1 haftaya gelir.bende almak istiyorum oğluma ciciler korkuyorum.
Öyle tabiki ama ben beklim en iyisi benim şevkimi kırdılar normal gebelik değil diye siz alın paylaşın hem bie fikir olurCnm bende zor kavustum bebegime ama allahin izniyle hic bisey olmaz ben agirlasmadan herseyini hazir etmek istiyorum obur turlu belli bi zamandan sonra allah korusun dusuk tehlikesi olsa hic cikamam