2015 Şubat Anneleri

Eee zor kavusunca bebege ve benim ailemde genelde erken dogum riski olunca duramiyosun :) bu isleri bitirip ivir zivira gecicem o yuzden :)
Bende Liste çıkardım oradan alıcam ama kasım gibi alırım.kendimi zor tutuyorum sen iyi yapmışsın.özeniyoruz

Ya kizlar arkadasim aradi simdi oda 40. Haftasini doldurmustu normal dogum icin bekliyodu bide ilk cocugu korkmamak icin pek arastirmada yapmazdi dogumla ilgili beni aradi direk kanamam geldi napicam bu nedir diye dedim korkma doktoruna ara hastaneye git dogumun baslamis dedim ama ben daha cok heyecanlandim ya nekdr guzel farkli heycanli duygular sonra tekrar aradim dusa girmis esi acti teli yazik oda bilmiyo ya bana soruyo acilma olmadan dogum olurmuki falan diye allahim herkeze saglikli evlat hayirli dogum nasip etsin

Ya kizlar arkadasim aradi simdi oda 40. Haftasini doldurmustu normal dogum icin bekliyodu bide ilk cocugu korkmamak icin pek arastirmada yapmazdi dogumla ilgili beni aradi direk kanamam geldi napicam bu nedir diye dedim korkma doktoruna ara hastaneye git dogumun baslamis dedim ama ben daha cok heyecanlandim ya nekdr guzel farkli heycanli duygular sonra tekrar aradim dusa girmis esi acti teli yazik oda bilmiyo ya bana soruyo acilma olmadan dogum olurmuki falan diye allahim herkeze saglikli evlat hayirli dogum nasip etsin
Ay ins sag salim kavusur yavrusuna bakalim biz napicaz :) o gunler çabuk gelse de bizde kavussak

selam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış :KK68:

doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi :KK48:

bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana:KK53:
Oyyy hadi hayirli olsun kizcen cnm

Aynen cnm ya biran once gelse o tatli telas korku hetecan panik herkrzin birden panik olmas falan cok guzel seyler ya:)
Evet cnm ablamdan hatirliyorum herkes ordan oraya kosturuyodu :) ben bile simden planini yapiyorum o kdr planci insanim

Back
X