2015 Şubat Anneleri

Acaba ben cok mu detayciyim oyleysem bebek dogunca yandim ben herseye bi kulp takarm

Benim canım evet her zaman giremiyorum bişi sormak isteyen olursa mesaj atın cvplarim mutlaka..yazılanlarin hepsini geri dönüp okuyamiyorum
Hazır dr.bulmuşken ben sorayım dr.hanım bende ağız kokusu başladı bu hafta ve bi dişim de ağrı var her fırçalamam da köpükten çok kan geliyor. Hamilelikten kaynaklı mı acaba ? Muayeneye gitsem müdahale edilebilir mi ? Yiyip içmem gereken şeyler varmı ? Çok teşekkürler.

Evet cabuk buyuyolar bende haftaya gitcem.uc hafta olcak kim bilir ne kdr buyudu zor duruyorum gitmemk icin biz bastan beri hep mercimegim dedik ona simdide ya ismiyle yada mercimek diye konusuyoruz
Bizde mercimek diyoruz sülalece hatta kısaca küçük merco diyo halası :) ananas oldu artık diyorum bende :)

bir de şu beyaz bebek ağzını fln silmek için mendil oluyor ya onun bezlerini nerde bulabilirim ben alıp kenarlarını tığlamak istiyorum. bilen yönlendirme yapacak birisi olur mu acaba kızlar aranızdan
Canım ben yapıyorum 11 tane ağız mendili 2 tane yüz örtme bezi yaptım şimdilik. Mermerşah aldım bez olarak içinden ip çektim sonra etrafını geçtim. Belim ağrırken hiç bişi yapamazken bunlarla uğraşıyorum hem terapi oluyor hem vakit dolu geçiyor hem el emeği

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    466,6 KB · Görüntüleme: 83
Canım ben yapıyorum 11 tane ağız mendili 2 tane yüz örtme bezi yaptım şimdilik. Mermerşah aldım bez olarak içinden ip çektim sonra etrafını geçtim. Belim ağrırken hiç bişi yapamazken bunlarla uğraşıyorum hem terapi oluyor hem vakit dolu geçiyor hem el emeği
Bende boyle yaptim otuza yakin mendil.oldu

Saol cnm ama bi tek ben yapmiyim sizde baslayin artik
ben de hastane çıkışı aldım bir tane 10lu bir tane 5 li, ayrıca tulum pijama almıştım bebişe:)) başka bi dolu sey oldu aslında biraz abartmış olabilirim ama kuzuma cok yakışır bu da diip kendine hakim olamadığım da doğru cinsiyet belli olana kdr bekliyorsun cunku sabırla :))) yün aldım bgn Turkuaz mavi, yelek başlıcam birazdan:)

Eline sağlık cok gğzel :)

ben de hastane çıkışı aldım bir tane 10lu bir tane 5 li, ayrıca tulum pijama almıştım bebişe:)) başka bi dolu sey oldu aslında biraz abartmış olabilirim ama kuzuma cok yakışır bu da diip kendine hakim olamadığım da doğru cinsiyet belli olana kdr bekliyorsun cunku sabırla :))) yün aldım bgn Turkuaz mavi, yelek başlıcam birazdan:)
Yap yap cnm simdi yapmiycazda ne zaman yapcaz bende bi battaniye daha basladim bakalim o.ne zamana bitck

bir de şu beyaz bebek ağzını fln silmek için mendil oluyor ya onun bezlerini nerde bulabilirim ben alıp kenarlarını tığlamak istiyorum. bilen yönlendirme yapacak birisi olur mu acaba kızlar aranızdan
Bide bu şekilde yapıyorum bazılarını. Çeşit olsun diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    208,7 KB · Görüntüleme: 84
Yap yap cnm simdi yapmiycazda ne zaman yapcaz bende bi battaniye daha basladim bakalim o.ne zamana bitck
Battaniye için yün aldım ama cesaret edemedim becerebilir miyim die, şimdilik bekliyor onlar bakim bi yelek gğzel olursa şevk gelir :)) kolay gelsin güzel günlerde kullanırsın inş :)

.
Canım cok guzel olmuş yaptığın bez heryerde bulabilir miyiz acaba adı mı Mermerşah bezin

Battaniye için yün aldım ama cesaret edemedim becerebilir miyim die, şimdilik bekliyor onlar bakim bi yelek gğzel olursa şevk gelir :)) kolay gelsin güzel günlerde kullanırsın inş :)
Hepimiz ins cnm.yaparsin ya ben sirf oglan icin ogrendim ormeyi valla

.
Canım cok guzel olmuş yaptığın bez heryerde bulabilir miyiz acaba adı mı Mermerşah bezin
Teşekkür ederim canım aslında acemi sayılırım hala. Pek bilmem böyle şeyleri. Annemin oturduğu yer full kumaşçı problem olmuyo kumaş almam. Bi çok yerde var ama. Adı mermerşah mermerşahi yada mermerşahin diyenlerde var. Kumaşçı biliyo ona sorarsan bilir

Bosver salla hepsini bak ben bugun verdim araba siparisi bi buyuk olarak odasi kaldi onuda obur ay vercm siparisi
Ayy maşallah özendim sana bende kafamı biyere çevirmeye çekiniyorum bide maddi açıdan biraz daha rahatlayalım elime toplu para geçsin 1 haftada annemle eşimle alırım diyorum.senin yüzünden yarın çarşıda fink atayım geldi :) sendeki iştah bende olsaydı ilk seneden hamile bile kalırdım.maşallah tütütü o zaman en erken sen düzüyorsun biz eksikleri sana sorarız.

Back
X