- 30 Mayıs 2014
- 275
- 55
- 38
Hayır hayır süpersin seni gördükçe kendime geliyorum yeminlen :) çocuk oluncada detayları senden öğrenirim.Acaba ben cok mu detayciyim oyleysem bebek dogunca yandim ben herseye bi kulp takarm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır süpersin seni gördükçe kendime geliyorum yeminlen :) çocuk oluncada detayları senden öğrenirim.Acaba ben cok mu detayciyim oyleysem bebek dogunca yandim ben herseye bi kulp takarm
Cnm.bakma.aslinda bi anda aldiginda verdigin para birden cok.geliyo azar azar simdi yapmak benim daha cok.isime geliyo valla cok.istedim ama ben tedavi goruyodum ucuncu senede hamile.kaldim ben pek.bos oturmayi sevmem ve is benim bebegim olunca her gun baska yeni.napabilirim diye dusunuyorumAyy maşallah özendim sana bende kafamı biyere çevirmeye çekiniyorum bide maddi açıdan biraz daha rahatlayalım elime toplu para geçsin 1 haftada annemle eşimle alırım diyorum.senin yüzünden yarın çarşıda fink atayım geldi :) sendeki iştah bende olsaydı ilk seneden hamile bile kalırdım.maşallah tütütü o zaman en erken sen düzüyorsun biz eksikleri sana sorarız.
Valla seve seve paylasirim bana genelde annem sanki on cocuk dogurmus gibisin diyo artik musterilerimden o kdr sey ogrendimki kendime gelince dahada ozeniyorumHayır hayır süpersin seni gördükçe kendime geliyorum yeminlen :) çocuk oluncada detayları senden öğrenirim.
Amin cnm.ins:) cok gzel seyler bunlar Allah heveslik aldırsın inş hepimize
Öyle ama eşim beni şimdi mutfağa bile göndermiyor.arada alışveriş merkezine gittiğimizde göz gezdiriyoruz o kadar.sen iyi yapıyosun inanki.ben karnı burnumda gezicem ama tek avantajım hava ılık olacak.sen listede cıkardın o zaman mendil felan.ne yapıyosan alıyosan bana harfi harfine söylermisin annemle alıCnm.bakma.aslinda bi anda aldiginda verdigin para birden cok.geliyo azar azar simdi yapmak benim daha cok.isime geliyo valla cok.istedim ama ben tedavi goruyodum ucuncu senede hamile.kaldim ben pek.bos oturmayi sevmem ve is benim bebegim olunca her gun baska yeni.napabilirim diye dusunuyorum
Cnm smdi oturdugun yerde en basidi mendil kumasini alip mendillerini yapabilirsin.ben onceligi kendimi tuttum.yani hastane icin kendime pijama ve gecelik takimi aldim ve lohusalik için nevresim takimi aldim.kiyafette zaten bi magazaya girdigin zaman yenidogan bolumune gidince orda bütün eksikleri alabiliyosun ama dedigim gibi 0-3 ayliklar cok minik oluyo yani bebek bir ay sonra icine giremiyor ona gore yap alisverisini ve annen cok yardimci olur ama istedigin icinden gecen ne varsa al aklin kalmasinAnnemde bilir aslında onunla cıkıcaz mecbur ama kafamda taslak olsun
Bencede onla ugras aksamlari zaman geciyoEvet aynen de öyle yapayım zaten danteli çok severim uğraş olur bana da
selam kızlar ben geldimmm
hayırlısıyla cinsiyetimizi gördük
bir kızım olacakmış
doktor %60-70 kız dedi bende biliyorum zaten ben sizi rüyamda görmüştüm siz bana %65 kız demiştiniz dedim. iyi o zaman sen bu akşam bi rüya daha gör sayısal 2 trilyon devretmiş şu rakamları bi söyle bakalım dedi
bacaklarını kapatmış zor açtırdı doktor ben yine atladım tamam kapattıysa kızdır o erkek olsa serer yatardı dedim çılgın anne didi bana![]()
Evet onu eşimde öyle düşünüyor.da ben acaba bebek Odasımı düzsem yoksa gardrop filan düz beyaz odamı alsam .bbek odası en fazla 6 yaşına kadar idare eder.ama benim düşündüğüm oda 15 yaşına kadar.sadece yatak değişimi olur ek yatak ve çalışma masası alırız.Ve buyuk esyalari sona birak ben yatak odasini bir ay sonra alcm yanimada ufak bir besik alcm zaten yanimda fzla yatirmiycam
Oda.mantikli cnm.aslinda ama ilk bebek heves ediyorum o yuzden bebek odalari daha cazip geliyo bana fakat senin dusuncen mantikli ama.bide soyle bisey var her sene yeni model cikiyo smdi bebek odasi alip daha sonra genc odasi almak daha mantikli olurEvet onu eşimde öyle düşünüyor.da ben acaba bebek Odasımı düzsem yoksa gardrop filan düz beyaz odamı alsam .bbek odası en fazla 6 yaşına kadar idare eder.ama benim düşündüğüm oda 15 yaşına kadar.sadece yatak değişimi olur ek yatak ve çalışma masası alırız.
Bilmiyorum bakalım artık :)Oda.mantikli cnm.aslinda ama ilk bebek heves ediyorum o yuzden bebek odalari daha cazip geliyo bana fakat senin dusuncen mantikli ama.bide soyle bisey var her sene yeni model cikiyo smdi bebek odasi alip daha sonra genc odasi almak daha mantikli olur
Icinden ne geliyosa oyle yap cnm esinide bosver sonucta bebekle evde sen vakit gecircen daha cok. Benim esim bebegin hic biseyine karismiyo hepsini bana birakti.dusun o kdr planciyimki cocuk dogdugunda bizimle ne zamana kadar yaticak onu bile ayarladim ben cok despot bi anne olucam gibime geliyoBilmiyorum bakalım artık :)
Bende ileriyi çok düşünürüm yaptığım hiçbi harekette pişman olmak istemiyorum çünkü. Ne zaman odasını ayırıcam banyosunu nasıl yaptırcam oda yapsam mı ilerde mi yapsam aldığım şey ne kadar gerekli o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim gbi bi çok düşünce var kafamda. Ama herkes düşünme bu kadar 8.ayda son haftalarda halledilir diyo. Ya erken doğarsa diye çanta hazırlamayı düşünüyorum sonra diyorum ki hazırlarsam belki allah korusun erken doğum olur vaz geçiyorum. Tek düşünen benim bende çok be detaylı düşünüyorum. Alacağım şeyleri kıyafet hariç cinsiyet ayrımı yapmadan her ikisinede kullanabilecek bişi almak istiyorum.Icinden ne geliyosa oyle yap cnm esinide bosver sonucta bebekle evde sen vakit gecircen daha cok. Benim esim bebegin hic biseyine karismiyo hepsini bana birakti.dusun o kdr planciyimki cocuk dogdugunda bizimle ne zamana kadar yaticak onu bile ayarladim ben cok despot bi anne olucam gibime geliyo
Bende oyleyim cnm esim bu huyumu hem iyi buluyo hem.kotu.ama ben dogum konusunda cok sey yasadim etrafimda hersey icime sinsi diye smdiden yapiyorum son aylardada hamileligimin keyfini cikaririm ama en azindan kafam.rahat olur.saolsun pedagog bi arkadasim var ileri icin cok.konusuyoruz ve bebekle ilgili cok bilgim oldu en azindan benim fikrim 6 ay yanimda yatirmakti ama dusundum ve mantikli olan 2 ay gecmeden ayirmak olduguBende ileriyi çok düşünürüm yaptığım hiçbi harekette pişman olmak istemiyorum çünkü. Ne zaman odasını ayırıcam banyosunu nasıl yaptırcam oda yapsam mı ilerde mi yapsam aldığım şey ne kadar gerekli o fiyata daha iyisini bulabilirmiyim gbi bi çok düşünce var kafamda. Ama herkes düşünme bu kadar 8.ayda son haftalarda halledilir diyo. Ya erken doğarsa diye çanta hazırlamayı düşünüyorum sonra diyorum ki hazırlarsam belki allah korusun erken doğum olur vaz geçiyorum. Tek düşünen benim bende çok be detaylı düşünüyorum. Alacağım şeyleri kıyafet hariç cinsiyet ayrımı yapmadan her ikisinede kullanabilecek bişi almak istiyorum.
Smdiden gule.gule.huzurla giymeyo nasip etsin rabbimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-Şubat-mucizelerimizin-cicileri.739727/
Bu sayfada foto paylaşcam ama hata veriyo telefon. Play store den de kadınlar kulübü açılmıyo yarın pc ye foto atıp yükliycem inş.cicilerimizi. Anneannemiz bi çok ciciler aldı ve ördü. Çok şirin şeyler ördü. Yarın foto atarsam sizede fikir olur