2015 Şubat Anneleri

cimcimesultan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızın mı olcakkk
şok şok şok
yılın bombası
hadi hayırlısı olsun kızzz

Teşekkür ederim. Hamile kaldığımdan itibaren çok dikkat ediyorum fırçalamaya. Diş taşına bi baktırayım o zaman. Çok teşekkür ederim

öyle birşey sanırım ama direk söylüyorlar ya bitiyorum ya...

ay hiç sorma yaaa ben bu aralar şunu farkettim karnıma doğru hareketler yapıyor önceden yapmazdı çok sinirleniyorum ama sonra anlat anlat kime anlatıyosan kıskanıyor sanırım benim ki ama kandırarak öykücüm bak kardeşin benim seni parka götürmemi istedi gibi sözlr söyleyincede bi seviniveriyor canım yaaa kızlara hiç ilgi duymuyor yüzü buruşuyor kız dediğimizde erkek delisi oldu gitti bebeğimiz erkek değilse yandık anammm

yok dedim istemiyorum dedim doktora . harmony de yaptırmıcam amniyo sentez de ... başka bir doktora daha gidicem. herşey normalken bir anda eşimşn kardeşi downlu diye beni bu testleri yaptırdılar. ve çekimi yapan doktor daha erken kesin sonuçlar 24. haftadaki detyalıda çıkar dedi.

Herkese gunaydin ne cok hamarat hatun varmis masallah size vallahi bu ben hazir alicam galiba herseyini

canım kaynın down lu die böle bişey söelemeye hakları yok ki ne saçma o zaman başka iyi bir dr a yada perinatoloğa gidebilirsin bak bakalım inşş onlar saçmalıyordur

Herkese gunaydin ne cok hamarat hatun varmis masallah size vallahi bu ben hazir alicam galiba herseyini
yok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zaman

canım kaynın down lu die böle bişey söelemeye hakları yok ki ne saçma o zaman başka iyi bir dr a yada perinatoloğa gidebilirsin bak bakalım inşş onlar saçmalıyordur

bakalım şu haftayı da atlatayım da . kardeşimin düğünü var. ondan sonra bir doktor var ona gidicem .

yok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zaman
Ewt sanırım ilk heyecan bizim ki. Annemin de ilk torun olacağı için herşeyini ördü bir sürü bişey de aldı. İkincisinde daha başka şeylere yönelcez heralde.

kızlarrrr benim karnımm indi beeeee artık hamiş değilim gibi duruyor gazlar uçtu gitti sanırım göbüşüme alışmıştım

Ewt sanırım ilk heyecan bizim ki. Annemin de ilk torun olacağı için herşeyini ördü bir sürü bişey de aldı. İkincisinde daha başka şeylere yönelcez heralde.
ay bilmezmiyim ahh analar elleri öpülesi analarrr bir bavul dolusu kıyafet almıştı canımın içi ilk kız torun birde apayrıdır yeri onda mendillerr patiklerr daha neler neler inşş seneye kuzularımla ordayız çook özledim yaaa

Yok cnö anlamını bilmyrm sadece hoşuma gitti ama ztn bnmkilerin ismi belli hayal ve tüya inşlljh

günaydın anne adayları
kaç gecedir uyuyamıyordum. yastığı yükselttim işe yaradı ne alakaysa
biz daha ne bişi aldık ne yaptık ne ördük. bi zıbını bi de teyzesinin aldığı zıbın takımı var.
daha var gibi geliyor bana nedense. babannesi battaniye örcekmiş onu söledi dün.
annemin de yaptığı mendiller var. paylaşılmış zaten.
çok birşey almayı düşünmüyorum. hemen büyüyorlar zaten.

Tez zamanda ziyaretine gidersin inş.canım

Doğru karar vermişsin . Ben de aynısını yapmayı planlıyorum ve belçikalı arkadaşımın da bir oğlu var 2 aylıkken yatağını ayırmışlar karnını doyurduktan sonra aynı saatte yatağa' kucağımda sallayım uyutayım yok böyle bir dünya' yatağında kendiliğinden geçecek uykuya şimdi 2 yaşında biz bahçede otururken o üst katta odasında 8 de annesi yada babası karnını doyurduktan sonra yatağına koyuyor ve 10 dk içinde yanımıza geri dönüyor. Gayet mutlu ve özgüvenli bir bebek.

Valla çok beğendim çok güzel olmuşlar ellerine sağlık , tarif ettiğin için saol hafta sonu gidip dediğiniz kumaştan alıp bende denemek istiyorum oya falan yaparım ipi de çekebilirsem sizinki gibi güzel olurlar teşekkürler ya

Bazılarında ip koptu geçmedi o zaman iki tane yanyana ipi bezden çıkarıp iğneyle diğer ipi geçirdim. Her kumaş aynı olmuyo bide. Bazısı sıkı dokunuyo bazısı seyrek. Teşekkür ederim beğendiğiniz için :) yapabilirsiniz basit ama uğraştırıyo azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…