2015 Şubat Anneleri

2 aylıkken cok kucuk geliyor bana. ama 6-8 den sonra eğer çok sorunlu bi bebek olmazsa ben de odasında yatırmayı planlıyorum. ama tabi hiç deneyimim yok. belki de bu düşündüklerimi hiç yapamıcam onu da bilemiyorum. çünkü genelde olsun da o zaman konuşalım diyorlar genelde

günaydın güzel anneler öncelikle cimcimesultan ve noumenon kızlarınız geliyormuş hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bekleyenlere diyelim

mervezehra üzülme canım bencede başka bi doktora daha git, benim iş arkadaşım bi doktora gitmişti adam yok kanda şu var bilmem ne kadını korkutmuştu o da başka bi doktora gitti meğerse tahlili yanlış yorumlamış o doktor hiç öyle bişey yokmuş tam tersi gayet iyiymiş tahlili sende endişe etme hiç bol bol dua et ve mutlaka başka bi doktora daha git

Günaydın kızlar güzel haberlerle gelsin herkes bugünde inşAllah :) bizde cinsiyet bekliyoruz hala doktor tahminde bulundu ama yüzde yüz olmadığı için havaya giremedik 3 hafta sonra ayrıntılı var herhalde orda öğrenicez artık

Biz aşırı anaç aşırı koruyucu anneler oluyoruz bunu burada çok net gördüm herhangi bir yere gittiğimde Park'ta sokakta otobüste alışveriş merkezinde ağlayan çocuklar ya Arapların ya da bizim çocuklarımız oluyor. Çünkü çocuklarımızı yormadan bir birey olduklarını unutarak her anında yanındayım düşüncesini aşırı vererek büyütüyoruz düştüğünde direk senin gözlerinin içine bakarak canı çok acımasa da ağlaması bu yüzden. Sizin için bir gün parka gittiğimde bunu çok net fotoğraflayacağım. Bu kadar özverili olmayalım :) özgüvensiz anneye aşırı bağımlı çocuklar yetiştirmeyelim düşüncesindeyim ben.

yok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zaman
ben hic anlamiyorum orguden:) saglik olsun sekerim napalim ben ilkindede bu tarz seylere hic merak sarmamistim ya bende bi anarmollik var ama cizemedim

sağolun valla dünden beri stres yaptım kendime.

ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım doğumdan sonra bunu pek başaramıyoruz. birşeyler değişiyor olabilir. biraz da anane ve babane etkisi de var tabi.

Ah ah Allah kolaylık versin. Bizde de var bir tane saatlerce ikna etmeye çalışıyorlar. Bu nasıl sabır anlamıyorum diyorum, anne olunca anlarsın diyorlar.

kızlar bu arada saç dökülmesi mevzusu olmuş benim yıllarca döküldü saçlarım tam pes ediyordum bi arkadaşım tv den duymuş dene dedi avakado maskesi, avakado şimdi bulunur mu bilmiyorum ama beni kurtarmıştı , ama önce saçlarımı kestirdim herzamankinden kısa sonra bu maskeyi yaptım , şimdide her banyoda çıkmadan önce elma sirkesi karıştırıyorum son suya saçıma döküp çıkıyorum ben faydasını gördüm bulabilen denemek isteyen olursa bi deneyin derim

kızlar günaydın herkese. unnado kargoyu bedava yapmıs bılgınıze :) ben ekım kasım gıbı alıcam dıyodum bır cok seyı ama resmen dayanamıyrum. elim sepete at butonuna gıdıverıyor bır anda deneyımlı annelere sorucam bebegın ıcıne gıydırılen cıtcıtl badılerden, ve tulmlarlardan kac tane almak lazım. az alayım hemen buyuyecek dıyorum sonra dusunuyorum bu cocuk kusucak, terlıycek, bezı sızdırcak sureklı degıstırmek lazım. napsakkı? bırde olmazsa olmaz neler var yazarsanız sevınırız. almıyourz barı bı lıste olsun kafamda

ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım doğumdan sonra bunu pek başaramıyoruz. birşeyler değişiyor olabilir. biraz da anane ve babane etkisi de var tabi.
Evet onları unutmuştum :) Bebiş doğmadan onlara tavır koymak lazım belki de şımartmayın benim çocuğumu diye :) önce sağlıkla gelsin bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyecekler.

Benim de var Örgüde dokunamıyorum pek huylanıyorum ama bilmiyorum bebekler için kullanışlı mı

Eklentiler

• DSC_0430.webp
    162,2 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…