hadi bakalım inş güzel haberler alırsın
Biz aşırı anaç aşırı koruyucu anneler oluyoruz bunu burada çok net gördüm herhangi bir yere gittiğimde Park'ta sokakta otobüste alışveriş merkezinde ağlayan çocuklar ya Arapların ya da bizim çocuklarımız oluyor. Çünkü çocuklarımızı yormadan bir birey olduklarını unutarak her anında yanındayım düşüncesini aşırı vererek büyütüyoruz düştüğünde direk senin gözlerinin içine bakarak canı çok acımasa da ağlaması bu yüzden. Sizin için bir gün parka gittiğimde bunu çok net fotoğraflayacağım. Bu kadar özverili olmayalım :) özgüvensiz anneye aşırı bağımlı çocuklar yetiştirmeyelim düşüncesindeyim ben.2 aylıkken cok kucuk geliyor bana. ama 6-8 den sonra eğer çok sorunlu bi bebek olmazsa ben de odasında yatırmayı planlıyorum. ama tabi hiç deneyimim yok. belki de bu düşündüklerimi hiç yapamıcam onu da bilemiyorum. çünkü genelde olsun da o zaman konuşalım diyorlar genelde
ben hic anlamiyorum orguden:) saglik olsun sekerim napalim ben ilkindede bu tarz seylere hic merak sarmamistim ya bende bi anarmollik var ama cizemedimyok beee bende sendenim ben örgüden çabuk sıkılırım kaynanam yapmıştı bişeyler hala duruyor tertemiz burdaki kankilerin çoğu yeni anneyaa merak ediyolar haklılarda ilk heyecan farklı oluyor her zaman
günaydın güzel anneler öncelikle cimcimesultan ve noumenon kızlarınız geliyormuş hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bekleyenlere diyelim
mervezehra üzülme canım bencede başka bi doktora daha git, benim iş arkadaşım bi doktora gitmişti adam yok kanda şu var bilmem ne kadını korkutmuştu o da başka bi doktora gitti meğerse tahlili yanlış yorumlamış o doktor hiç öyle bişey yokmuş tam tersi gayet iyiymiş tahlili sende endişe etme hiç bol bol dua et ve mutlaka başka bi doktora daha git
Biz aşırı anaç aşırı koruyucu anneler oluyoruz bunu burada çok net gördüm herhangi bir yere gittiğimde Park'ta sokakta otobüste alışveriş merkezinde ağlayan çocuklar ya Arapların ya da bizim çocuklarımız oluyor. Çünkü çocuklarımızı yormadan bir birey olduklarını unutarak her anında yanındayım düşüncesini aşırı vererek büyütüyoruz düştüğünde direk senin gözlerinin içine bakarak canı çok acımasa da ağlaması bu yüzden. Sizin için bir gün parka gittiğimde bunu çok net fotoğraflayacağım. Bu kadar özverili olmayalım :) özgüvensiz anneye aşırı bağımlı çocuklar yetiştirmeyelim düşüncesindeyim ben.
Benimde sabahlari gidiyo aksamlari sisiyo bended3 sadece aldigim lanet kilolar var:)kızlarrrr benim karnımm indi beeeee artık hamiş değilim gibi duruyor gazlar uçtu gitti sanırım göbüşüme alışmıştım
nerden canım? ben de nasıl bişi alsam diye düşünüyorum pek ilgim olmayan bi konu :sKizlarrr nasilsiniz bakalim melekleriniz nasil biz bugun ciktik oglumun bebek arabasi siparisini verdik
Ah ah Allah kolaylık versin. Bizde de var bir tane saatlerce ikna etmeye çalışıyorlar. Bu nasıl sabır anlamıyorum diyorum, anne olunca anlarsın diyorlar.Günaydın cok gergin bi sekilde gune basladim gerisi nasil gelicek bakalim. Ise gelene kadar kirk kusur km hoc araliksiz aglayip zirladi kizim. Sebep de yok bazen böyle iktidar mücadelesi inadina ota moka bir sardiriyorlar seyreyle cümbüşü guzelce konus ikna et o da yok en son biraktik aglar susar diye keci öyle inat ki biz yildik o yilmadi. Su an kafam kazan gibi yeminle iki tane olduklarinda neler yaşayacağım onu dusunuyorum kara kara
Seve seve veririm cnm su hazirlik asamasi bitsinde suan cizim asamasinda daha sonra etiket tasarimlari basliycak
Evet onları unutmuştum :) Bebiş doğmadan onlara tavır koymak lazım belki de şımartmayın benim çocuğumu diye :) önce sağlıkla gelsin bebişlerimiz öyle yada böyle büyüyecekler.ben de senin gibi düşünüyorum ama sanırım doğumdan sonra bunu pek başaramıyoruz. birşeyler değişiyor olabilir. biraz da anane ve babane etkisi de var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?