Cnm herkesin dusuncesi farkli bu benim dusuncem ve benim kendi ailemde herkes benim dusuncemde olup bu sekilde yapti ve hic bir sikayeti olmadi zaten bebegin gece ne durumda oldugunu merak edip durmadan odasina gidip kontrol ederim ama benim icin onun saglikli bana ihtiyaci olmadan uyumayi ogrenmesi daha onemli dedigim gibi herkes farkli dusunur buda benim dusuncemGünaydın kızlar herkese iyi sabahlar:)
Tecrübeli anneler aynı şeyleri bende söyledim..Malesef şartlar her zaman el vermiyor değil mi?Bende hamileyken asla yapmam dediğim ne varsa yaptım..Zaten 26 kilo alıp 33 kiloyu yan odaya gidip gelirken verdim
Gece kaç kere kustuğunu ve kaç kere memeye gittiğimi saysam burdan Ankara'ya yol olurdu...Olsun tecrübe işte...Dediğin gibi pedegoglar sana söylüyor ama gece çocukları koynunda yatıyorlar....
Selam kizlaaar :) ben de subatta bebegimi bekliyorum nasipse :) araniza yeni katildiiiim :)
alttaki satırı çok sevdim...Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar:)
Tecrübeli anneler aynı şeyleri bende söyledim..Malesef şartlar her zaman el vermiyor değil mi?Bende hamileyken asla yapmam dediğim ne varsa yaptım..Zaten 26 kilo alıp 33 kiloyu yan odaya gidip gelirken verdim
Gece kaç kere kustuğunu ve kaç kere memeye gittiğimi saysam burdan Ankara'ya yol olurdu...Olsun tecrübe işte...Dediğin gibi pedegoglar sana söylüyor ama gece çocukları koynunda yatıyorlar....
Cnm.ben mamajoo marka aldim bebek icin hersey dusunulmus ve agiz kismi anne memesine en yakin sekilde yapilmiskızlar şimdi malum ben yakında alışverişe başlayacağım. ekim sonu gibi annemle gidip henüz aşırı şişmeden halledelim diyoruz. ama sizlere bir sorum var. şimdi bebek ocak ortası veya sonu gibi doğdu diyelim.bebeğe mont almaya gerek yok değilmi. yani sonuçta zaten 40 gün evde olucaz etti şubat sonu.geçen aklıma takıldı el kadar bebeğe nasıl mont olur ki diye sonra annemde tulum alırız battaniye alırız zaten tam ayaklandığında yaza denk gelicek. zaten çocuklar hemen büyüyor annemde hastane çıkışı 2 set yeter. ama çıtçıtlı badi alt üst eşortmanı falan alırız diye düşündü.
birde sizler hangi marka biberon alıcaksınız. philips avent ,dr. browns ,nuby marka biberonlar hakkında bilginiz varmı.
günaydınlar canım.valla ben ne alıcam tam kestiremiyorum ama ne almıyıcamı biliyorum.ayaklı tulum veya alt almıyıcam çok çabuk büyüyolar ayaklarından dolayı olmuyo daha bi kaç giymeye kaldıyosun.onun için alt üst pijama takımı alıcam.nasıl olsa çorap giydiriyosun.kızlar günaydın herkese. unnado kargoyu bedava yapmıs bılgınıze :) ben ekım kasım gıbı alıcam dıyodum bır cok seyı ama resmen dayanamıyrum. elim sepete at butonuna gıdıverıyor bır andadeneyımlı annelere sorucam bebegın ıcıne gıydırılen cıtcıtl badılerden, ve tulmlarlardan kac tane almak lazım. az alayım hemen buyuyecek dıyorum sonra dusunuyorum bu cocuk kusucak, terlıycek, bezı sızdırcak sureklı degıstırmek lazım. napsakkı? bırde olmazsa olmaz neler var yazarsanız sevınırız. almıyourz barı bı lıste olsun kafamda
Cnm.ben mamajoo marka aldim bebek icin hersey dusunulmus ve agiz kismi anne memesine en yakin sekilde yapilmis
Ya ben hala vitaminden sonra kötü oluyorum bugün gene kustum bu üç oldu çıkarmadığım zamanda midem bulanıyor bu vitaminlerin benim kadar etkileyeni var mı ya? Bıraksam bırakamıyorum da çocuğuma faydası vardır diye.
Cnm.bende cok arastirarak aldim kafama mamajoo yattiaventin ve dr browns unda aynı şekilde meme başına bire bir yakın olduğu yazıyor. mamajooyada baktım oda güzel. zaten bir tane cam alıcam. diğerlerleri plastik olsun. bu biberon markalarınında plastiklerinde zararlı maddeler bulunmuyor yazıyor.o yüzden kafam karıştı hangisi olsun diye.
günaydınlar canım.valla ben ne alıcam tam kestiremiyorum ama ne almıyıcamı biliyorum.ayaklı tulum veya alt almıyıcam çok çabuk büyüyolar ayaklarından dolayı olmuyo daha bi kaç giymeye kaldıyosun.onun için alt üst pijama takımı alıcam.nasıl olsa çorap giydiriyosun.
Cnm herkesin dusuncesi farkli bu benim dusuncem ve benim kendi ailemde herkes benim dusuncemde olup bu sekilde yapti ve hic bir sikayeti olmadi zaten bebegin gece ne durumda oldugunu merak edip durmadan odasina gidip kontrol ederim ama benim icin onun saglikli bana ihtiyaci olmadan uyumayi ogrenmesi daha onemli dedigim gibi herkes farkli dusunur buda benim dusuncem
Biliyorm cnm ama en son yorumu sende yakaladim diye seninkiyle cevap verdim :) digerleri cok geri sayfada kaldi ondanCanım tabi ki senin düşüncen senin yazdıklarınla ilgili 4 5 yorum yapılmış farkında isen bende onlara katıldığımı bildirdim sadece senin düşüncen senin bebeğin istersen ilk gün ayırırsın kimseyi ilgilendirmez..Ama benim yaptığım alıntılara bakarsan zaten senin yazdıklarını değil sana yazılan yorumlardan alıntı yaptım....Yaşadıklarını paylaşmış herkes seninle bende ona yorum yaptım seninle ilgisi yok....
bnde oyleyimdir amaaa o gün aklıma bişi gelmemişti bugün yapacağım ymk patlıcanlı bohça kebabışu yemek işi fenaaaa ben çorba dışında iki çeşit yapıyorum kociş ayrımcı benim ammmaa yemek yapmayıda çoookk seviyorumm annem sen bir soğan olsa kocanı geçindirirsin derdi kaynanamda söylemişti çok pratiksin die ilk defa iltifat etmişti bana sevdiceğim
alttaki satırı çok sevdim...
Zaten 26 kilo alıp 33 kiloyu yan odaya gidip gelirken verdim
Biliyorm cnm ama en son yorumu sende yakaladim diye seninkiyle cevap verdim :) digerleri cok geri sayfada kaldi ondan
Canım tabi ki senin düşüncen senin yazdıklarınla ilgili 4 5 yorum yapılmış farkında isen bende onlara katıldığımı bildirdim sadece senin düşüncen senin bebeğin istersen ilk gün ayırırsın kimseyi ilgilendirmez..Ama benim yaptığım alıntılara bakarsan zaten senin yazdıklarını değil sana yazılan yorumlardan alıntı yaptım....Yaşadıklarını paylaşmış herkes seninle bende ona yorum yaptım seninle ilgisi yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?