2015 Şubat Anneleri

çokk geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun canım benim erkekim daha doğmadı inşallah ben senin tecrübelerinden faydalanırım ilerde :)

benimde ara ara oluyor. 2-3 hafta önce çok olmuştu hatta korktum ama doktora da sormayı unuttum. cuma gidince sorucam bende merak ediyorum. aslında suyun falan normal dedi yeni bana ama insan yine de endişeleniyor.

sıcaktandır inşallah
dikkat ettim evde akşam gelmiyor öyle işyerinde masa başı çalışıyorum terlemektendir heralde

kardeş geliyo sancıları bunlar hayatım.benim kız genelde sakindir usludur, hafiften duyurduk kardeşin olabilir diye daha şimdiden başladı endişeleri.sık sık bebek taklidi yapıyor, nazlanıyor falan.karnımın şişmesi ona normal gelmiyor bende her şeyin yolunda gittiğini çok sağlıklı olduğumu dile getiriyorum.bide kardeş gelince bana ne olacak telaşına düşebiliyormuş bende sürekli onu çok sevdiğimi asla bırakmayacğımı sık sık hatırlatıyorum.şimdilik iyi gidiyoruz, asıl film bebek doğunca başlıyıcak.Allah yardımcımız olsun.

tedirgin olmanı anlıyorum inşallah geçer, sağlıkla kucağına alırsın

canım bence monta gerek yok bit kadar bebecik zaten :) ben battaniye alıcam kundaklık gibi en mantıklısı o veya polar tulum daha iyi oluyo iki ablamda kışın doğum yaptığı için bölesi daha mantıklı

canım bence monta gerek yok bit kadar bebecik zaten :) ben battaniye alıcam kundaklık gibi en mantıklısı o veya polar tulum daha iyi oluyo iki ablamda kışın doğum yaptığı için bölesi daha mantıklı

tamam canım anladım. en mantıklısı senin dediğin gibi. ay bir çıksak şu alışverişe valla şimdi havalar sıcak birde ağırlaşmadan şu işi halletmek lazım. son aylar rahat ederiz. :)

ben hiç ayırma taraftarı olmadım zaten evimizde müsait değildi odalar birbirine çok uzak ağlasa duymam duysam gidene kadar uykum açılır zaten. hatta daha yeni ayırdım sayılır bi kaç ay oldu 4 yaşı bitmek üzereydi.hiç uyku sorunumuz olmadı 10 aylık falandı emzirip beşiğine koyuyordum keni kendine uyuyordu.emmeyi bıraktığı zamandan itibaren gece deliksiz uyumaya başladı.şimdi odasını yeni aldık ve bize iyi geceler deyip seve seve yatağına yatıp kendisi uyuyor. ayırma meselesi anneye bebeğe göre değişen durumlar şimdi 4 yaşına kadar beklemem zamanı gelince ablasıyla aynı oadada yatarlar.

neyseki ben uykusuzluğa şimdiden alıştım. sadece üst üste olunca sinirlerim yıpranıyor biraz.
tabiki uyumasından yanayım.

Canim gprumcem cocuk magazasinda calisiyi bi cok marka vardi ama bana dr browns verdi gazini onler dedi ama tamda sormadim ozelligini

tamam canım anladım. en mantıklısı senin dediğin gibi. ay bir çıksak şu alışverişe valla şimdi havalar sıcak birde ağırlaşmadan şu işi halletmek lazım. son aylar rahat ederiz. :)
vala bende hevesleniyorum hayatımda işte şu hayırlısıyla diyorum kurban geçsin ondan sonra çok soğumaz hava zaten o zaman yapcam nasipse alışveriş zaten çok aşırı almıcam herşeyden sadece çıtçıtlı body ince eşrtman takımı öle şeyleri çok alırım bide tabi bez stoğu her gittiğimde markete bakıyorum yeni doğan 25 tl falan fiyatı çok kullanıyorlar ilk doğduğunda malum bu arada okuyan arkadaşlarada bilgi olsun nedense çevremdeki herkese prima yaramadı hep çocuklar pişik oldu ben o yüzden canbebe alıcam hem kremli daha güzel kulanan çok etrafımda fikir vereyim dedim

Allah yardımcın olsun zorluklar yaşamışsın ama sağlıklı ve güzel kızını kucağına aldığında herşeyi unutursun :) bundan sonra yaşadığın zorlukları değil güzellikleri yazarsın inşallah

Canim monta gerek kalmiyo zatrn hava sogukda olsa bebekle nereye gitsen ya arabayla ya taksiyle gidiyosun ama anneninde dedigi gibi tulum olabilir daha cok patikli alt ve citcitli ustler cok kullaniliyo icinede uzun kollu citcitli badi alirsin

sıcaktandır inşallah
dikkat ettim evde akşam gelmiyor öyle işyerinde masa başı çalışıyorum terlemektendir heralde
benimde işte öyle oluyor. ya çok oturuyorum oturmaktan belim de ağrıyor. kalkıp biraz yürüyorum ama sonuçta oturarak çalışıyoruz.
yazamadım, rahatsızdım biraz. o perde meselesinin sorun teşkil etmemesine de çok sevindim bu arada:

aklımdaki soruya cevap verdin :) bez işi önemli

Canim monta gerek kalmiyo zatrn hava sogukda olsa bebekle nereye gitsen ya arabayla ya taksiyle gidiyosun ama anneninde dedigi gibi tulum olabilir daha cok patikli alt ve citcitli ustler cok kullaniliyo icinede uzun kollu citcitli badi alirsin
amanınnn bayılcam ne kadar çok şey var ya. her şeyi de düşünmek gerekiyor. evlilik hazırlığı gibi bir şey. bir yerden başlasam diyorum ama nerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…