Maşallah, aslında çok güzel ama alışma dönemindeyiz..tek çocuk yeğenleri var onlarlada oynasada izin vermiyorum fazla. Bugun ılk defa ağladı, mecburuz sosyal çocuk olması lazım :)benim kızımda bu sene başlıyacak teyzesi.ama haftanın her günü değil 3 gün falan göndericem seneye inşallah tam gidicek.
Acildi cnm annem simde aradi balikciyi hamsi ucuz bideBugün balıkçıya gideceğim, inşallah açılmıştır balık pişirmeyi planlıyorum bulamazsam et haşlama... :) vitamin şart
sesli güldüm alemsinizAdana derken kebap adanadan bahsetmiştim :)))
Bugün balıkçıya gideceğim, inşallah açılmıştır balık pişirmeyi planlıyorum bulamazsam et haşlama... :) vitamin şart
güzün aydın bende yarın öğrencem çok merak ediyorum4 lu testimizde temiz cikmis cok sukur doktorum aradi simdi yanliz tshim cok dusmemis doktora git ilacin dozunu artirsin dedi
biz daha başlamadık.yaaa ağladı mı?ben neyle karşılaşıcam bilmiyorum.ama istemezse falan göndermem heralde.kardeşde geliyor ya hassas dönemdeyiz.bu sene de kalsın evde.zaten benimki fazla sosyal arkadaş manyağı.parkta sokakta herkesle arkadaş olmak istiyor hemen yanına gidip kırkyıllık kankisi gibi başlıyor oynamaya.öyle olunca evde kalması beni vicdanen rahatsız ediyor.sosyalliğe ihtiyaçları var.bakalım nasıl olacak bende merak ediyorumMaşallah, aslında çok güzel ama alışma dönemindeyiz..tek çocuk yeğenleri var onlarlada oynasada izin vermiyorum fazla. Bugun ılk defa ağladı, mecburuz sosyal çocuk olması lazım :)
Bebek gelişimi ile ilgili bi kitap okuyorum ben de ordada E.A.S.Y (Eat Activity Sleep Your time) düzeninden bahsediyor. .yani bebeği emzircez sonra ufak aktiviteler yapicaz mesela alt degistirmek hafif masajlar gibi..sonra onu uykuya bırakıp kendimize zaman ayircaz. .Bu düzeni ne kdr çabuk oturtursak o kdr rahat edermisizDoğru karar vermişsin . Ben de aynısını yapmayı planlıyorum ve belçikalı arkadaşımın da bir oğlu var 2 aylıkken yatağını ayırmışlar karnını doyurduktan sonra aynı saatte yatağa' kucağımda sallayım uyutayım yok böyle bir dünya' yatağında kendiliğinden geçecek uykuya şimdi 2 yaşında biz bahçede otururken o üst katta odasında 8 de annesi yada babası karnını doyurduktan sonra yatağına koyuyor ve 10 dk içinde yanımıza geri dönüyor. Gayet mutlu ve özgüvenli bir bebek.
1 eylülde çıktı şimdiden afiyet olsunBugün balıkçıya gideceğim, inşallah açılmıştır balık pişirmeyi planlıyorum bulamazsam et haşlama... :) vitamin şart
Bide bana sor okulda çıkan yemekler berbat sırf aç kalmamak bebeğimi de aç bırakmamak için yiyorum ama normalde ağzıma sokmam sırf kuru bişi yemiyim diye işte
Evet cnm nasil ki.bebegin saglikli bir uykuya saglikli bir duzene ihtiyaci varsa ayni sekilde anneninde var.bu yapi meselesi bence evet belki zor olucak basta ama ilerisi icin rahatlık olucakBebek gelişimi ile ilgili bi kitap okuyorum ben de ordada E.A.S.Y (Eat Activity Sleep Your time) düzeninden bahsediyor. .yani bebeği emzircez sonra ufak aktiviteler yapicaz mesela alt degistirmek hafif masajlar gibi..sonra onu uykuya bırakıp kendimize zaman ayircaz. .Bu düzeni ne kdr çabuk oturtursak o kdr rahat edermisiz
Adana derken kebap adanadan bahsetmiştim :)))
Canim ins bi sorun olmaz allah hepimze saglikli evlat nasip etsingüzün aydın bende yarın öğrencem çok merak ediyorum
bilmem ki kızartma yapmayı düşünüyordum, sürekli alacağım için ara sıra da fırına atarım herhalde. Bende et yiyemiyorum B12 yerlerde görünce panik yaptım et süt yumurtaya saldırıyorum :) yoksa yiyeceğimden değil zorlaaamaşallah et haşlama yiyebiliyorsunuz yani :) bende mümkünatı yok yiyemiyorum. burnuma kötü kokuyor. çok iyi pişmesi hatta kavrulup veya mangalda olması lazım. sadece balık ve tavuk yiyebiliyorum yarın pazar var eşime aldırıcam balık. zaten her hafta sonu yemeye çalışıyordum. inşallah vitamin oluyordur. birde ben balığı genelde zeytinyağlayıp fırına atıyorum. kızartmasının bir faydası olmaz diye o şekilde yapıyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa kızartsamda sıkıntı olmazmı.
:) Benim dünür papatis alem.. Adana ya eş erdim yazdım Adanaya gidiyorum sanmış.sesli güldüm alemsiniz
Adana derken kebap adanadan bahsetmiştim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?