- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
takma canikomm zati kimi 40 gün kimi 20 günden önce dışarda dolanmaz haaa elbette dr a oraya buraya gidicez orda 2 aylık bi süreç var eee yaz geldiiiiii 3 tane hırka bile seni paklar olmadıııııı polar hazır hırkaların canı sağolsun uleynnnben hic anlamiyorum orguden:) saglik olsun sekerim napalim ben ilkindede bu tarz seylere hic merak sarmamistim ya bende bi anarmollik var ama cizemedim
canım bak biz annelerin en çok yaptığı hata ne biliyormusun aaa onun çocuğu böle neden benim böle değil eğer o yapıyorsa benimde yapar okulda bile eeee neden benim ki çabuk okuyamıyor bi kere herkes bunu anlasın her çocuk farklıdır özeldir bir süreci vardır hele o çocuk yatmazsa sıkıyosa yatır çatlayıncaya kadar ağladığını gördüm bizzat öyle ninnilermiş şuymuş buymuş hiç bi işe yaramıyor benim kızımla oturup ağladığım çok olmuştur yaşamak lazım herkesin fikrinede saygım var tabi bebek 6 aylık olunca tıpış tıpış alışıyor ama dahada büyüyüp anlayıncada gerçekten zorlaşıyor yakalamak lazım o süreci vede yaşamak lazım allah hepimize kolayşık versin birde uslu bebek inşşşGünaydın kızlar herkese iyi sabahlar:)
Tecrübeli anneler aynı şeyleri bende söyledim..Malesef şartlar her zaman el vermiyor değil mi?Bende hamileyken asla yapmam dediğim ne varsa yaptım..Zaten 26 kilo alıp 33 kiloyu yan odaya gidip gelirken verdim
Gece kaç kere kustuğunu ve kaç kere memeye gittiğimi saysam burdan Ankara'ya yol olurdu...Olsun tecrübe işte...Dediğin gibi pedegoglar sana söylüyor ama gece çocukları koynunda yatıyorlar....
canım ben evde sadece fırında soslu çipura yapıyorum burda balık lokantaları var hepsini yapıyolar ne istersen biz şanslıyız o yöndenmaşallah et haşlama yiyebiliyorsunuz yani :) bende mümkünatı yok yiyemiyorum. burnuma kötü kokuyor. çok iyi pişmesi hatta kavrulup veya mangalda olması lazım. sadece balık ve tavuk yiyebiliyorum yarın pazar var eşime aldırıcam balık. zaten her hafta sonu yemeye çalışıyordum. inşallah vitamin oluyordur. birde ben balığı genelde zeytinyağlayıp fırına atıyorum. kızartmasının bir faydası olmaz diye o şekilde yapıyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa kızartsamda sıkıntı olmazmı.
bende dün yedim ondan arasıra iyi geliyor. ben gittm şimdi dışarda her şeyiyle yedim geldim yemeğimi.pofff yemekhanedeki yemek iyi değil ne yicem ben yaa tost mu yesem napsam
Aynen cnm tavuk sıkıntısı bendede var kokusu mahfediyor..tavuğun her türlüsunu yiyen ben nefret ediyorum insallah gecer..hatta bazen yemek istiyorum ama yanina yaklasinca Öğürme geliyor[/QUOTE]OTE="ideal, post: 36760618, member: 231536"]Kızlar bende maalesef tavuk kaldı herhalde ömrümün sonuna kadar tavuğu yiyemeceğim kustuğum zamanlar o kadar tavuktan tiksinmiştim ki, bulantım hiç yok ama tavuk kaldı maalesef halbuki önceden pilav üstü tavuk çok severdim
Haseki'de mi yokmuş. geçen bir arkadaşım dedi bana ben orda yaptırdım oraya git diye de. benim orda kötü anılarım var sevmiyorum diye gitmedim . bende para ile yaptırcam. 500 e kadar razıyım.Kızlar hasekiye gittim, orada yapılmıyormuş renkli, bi tane kadın doğum hastanesine gittim telde sordum yapılıyor dedi doktora girdim yok burada dedi.. amannnnn dedim özele gittim 160 tl verip yaptıracağım uğraşamayacağım.
:) dediğin gibi olabilir tabi canım zaten banada iç karnın ince dediği için belkide bu kadar hissediyorumben bir kez oldu gitti daha da yok. kilodan heralde.
dün biri bal dedi gittim bala sarıldım ne kadar çok aldıysam boğazım yandı ama banamısın demedi.
bende öyle anladım. dedim heralde memlekti özledi. valla başka da var mıdır bizden bilmiyorum :):) Benim dünür papatis alem.. Adana ya eş erdim yazdım Adanaya gidiyorum sanmış.
:) en önemlisi bence oaklımdaki soruya cevap verdin :) bez işi önemli
Okdr yoktur heralde cnm bana 250 dedilerHaseki'de mi yokmuş. geçen bir arkadaşım dedi bana ben orda yaptırdım oraya git diye de. benim orda kötü anılarım var sevmiyorum diye gitmedim . bende para ile yaptırcam. 500 e kadar razıyım.
hee iyi ben çoğu düşüneyim de az çıkarsa sevinirim bari.Okdr yoktur heralde cnm bana 250 dediler
pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.NİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.
pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.offf offf anne olmak zor valla etli bamya pişirdim benimki ketçap mayonez elinde makarna pişireceksin diye ağlıyor bakalım nasıl ikna edicem herkeslere afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?