2015 Şubat Anneleri

ben hic anlamiyorum orguden:) saglik olsun sekerim napalim ben ilkindede bu tarz seylere hic merak sarmamistim ya bende bi anarmollik var ama cizemedim
takma canikomm zati kimi 40 gün kimi 20 günden önce dışarda dolanmaz haaa elbette dr a oraya buraya gidicez orda 2 aylık bi süreç var eee yaz geldiiiiii 3 tane hırka bile seni paklar olmadıııııı polar hazır hırkaların canı sağolsun uleynnn

canım bak biz annelerin en çok yaptığı hata ne biliyormusun aaa onun çocuğu böle neden benim böle değil eğer o yapıyorsa benimde yapar okulda bile eeee neden benim ki çabuk okuyamıyor bi kere herkes bunu anlasın her çocuk farklıdır özeldir bir süreci vardır hele o çocuk yatmazsa sıkıyosa yatır çatlayıncaya kadar ağladığını gördüm bizzat öyle ninnilermiş şuymuş buymuş hiç bi işe yaramıyor benim kızımla oturup ağladığım çok olmuştur yaşamak lazım herkesin fikrinede saygım var tabi bebek 6 aylık olunca tıpış tıpış alışıyor ama dahada büyüyüp anlayıncada gerçekten zorlaşıyor yakalamak lazım o süreci vede yaşamak lazım allah hepimize kolayşık versin birde uslu bebek inşşş

Kızlar selamlar...yazdiğim seylere cevap vermiyorsunuz küstüm hepinize :)) saka bi yana napiyorsunuz nasil gidiyor benim bulantim bu sabah gene basladi tam geçti derken

canım ben evde sadece fırında soslu çipura yapıyorum burda balık lokantaları var hepsini yapıyolar ne istersen biz şanslıyız o yönden

OTE="ideal, post: 36760618, member: 231536"]Kızlar bende maalesef tavuk kaldı herhalde ömrümün sonuna kadar tavuğu yiyemeceğim kustuğum zamanlar o kadar tavuktan tiksinmiştim ki, bulantım hiç yok ama tavuk kaldı maalesef halbuki önceden pilav üstü tavuk çok severdim [/QUOTE]
Aynen cnm tavuk sıkıntısı bendede var kokusu mahfediyor..tavuğun her türlüsunu yiyen ben nefret ediyorum insallah gecer..hatta bazen yemek istiyorum ama yanina yaklasinca Öğürme geliyor

Aynen cnm tavuk sıkıntısı bendede var kokusu mahfediyor..tavuğun her türlüsunu yiyen ben nefret ediyorum insallah gecer..hatta bazen yemek istiyorum ama yanina yaklasinca Öğürme geliyor[/QUOTE]
kızlarr değişik şekilde yapıverin yenir beee tavuk göğsünü yiyin en azından az suyla yağla kavurun karabiber ve köri dökün harika oluyor

Haseki'de mi yokmuş. geçen bir arkadaşım dedi bana ben orda yaptırdım oraya git diye de. benim orda kötü anılarım var sevmiyorum diye gitmedim . bende para ile yaptırcam. 500 e kadar razıyım.

ben bir kez oldu gitti daha da yok. kilodan heralde.
dün biri bal dedi gittim bala sarıldım ne kadar çok aldıysam boğazım yandı ama banamısın demedi.
:) dediğin gibi olabilir tabi canım zaten banada iç karnın ince dediği için belkide bu kadar hissediyorum

ESLAAAA ben kızımda avent kullanmıştım bir tane daha vardı markasını hatırlayamıyorum ama aventten memnundum bunda biberon yalancı meme(emzik) bez vs almayı düşünmüyorum doğduktan sonra inşş bebiş almayınca ziyan oluyor maalesef

offf offf anne olmak zor valla etli bamya pişirdim benimki ketçap mayonez elinde makarna pişireceksin diye ağlıyor bakalım nasıl ikna edicem herkeslere afiyet olsun

Oglumla bugun keyif yaptik ama yine aklimiz bos durmadi oda rengine ve dizaynina karar verdim manyaklastim iyice

Haseki'de mi yokmuş. geçen bir arkadaşım dedi bana ben orda yaptırdım oraya git diye de. benim orda kötü anılarım var sevmiyorum diye gitmedim . bende para ile yaptırcam. 500 e kadar razıyım.
Okdr yoktur heralde cnm bana 250 dediler

Ya birde doktorun bana akıntı için verdiği hap (klindan) antibiyotikmiş . antibiyotik zararlı değil mi ? başka kullanan var mı?

NİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.
pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.
off ben rahat annelerden olmak istiyorum böyle istemiyorum ama kendimi biliyorum mümkün değil olamam. ne isterse onu pişiririm kesin.

offf offf anne olmak zor valla etli bamya pişirdim benimki ketçap mayonez elinde makarna pişireceksin diye ağlıyor bakalım nasıl ikna edicem herkeslere afiyet olsun
pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.
off ben rahat annelerden olmak istiyorum böyle istemiyorum ama kendimi biliyorum mümkün değil olamam. ne isterse onu pişiririm kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…