Cnm herseyi denedim kapandiginda cok rahat tek basina bile kapatip acabilirsin ve hafif bi araba donusleri falan cok iyi bende basta bugaboo alcaktim onuda denedim ikiside nerdeyse ayniydi diye bunu aldim valla bebek arabasi hafif olmasi lazim ve bu yeterince hafifGüle güle kullan canim kapanisi nasil benim arabanın bagajı biraz kücük sıgıp sıgmamasi cok önemli
Concord alcaktim o büyük geldi mesela e bebekte bugaboo die bi marka gördüm kapanisi filan cok güzel ama herseyi ekstra para tentesi bile 180 tl araba 3000 filan geliyor
Adana'm baska yabende öyle anladım. dedim heralde memlekti özledi. valla başka da var mıdır bizden bilmiyorum :)
her şeye de cevap veriyorum ama dandini görmez belki cevap veremez diye yazıyorum.Cancağzım bir yanlışlık var herhalde yaaa konu benim konum değil:))Yani bir arkadaşımız demiş ki ben iki aylıkken ayırıcam bebeğimi ona istinaden yazılan mesajlar bunlar.Bende zaten diyorum ki kitaplardaki gibi pedogogların dediği gibi olmuyor benimde bir oğlum var onu anlattım:)Ben çocuğumu asla kıyaslamadım zaten geçen seneye kadar oğlum bizim yanımıza geldi yattı:)Sen sanırım yanlış anladın konuyu çok geride konuşulmuş bir konu bu..Ne dediysek olmuyor şte herkesin çocuğu kendine özel..Benim ki misal deli gibi kusuyordu ben asla ayırmadım bunu da ayırmam korkarım ben...Ama dediğim gibi herkesin özeli kendi çocuğu isterse ilkgünden ayırır isterse hiç ayırmaz...Kısacası bu konu benim konum değil:))
bizde tam tersi bn hiç sebze yemezdim kereviz bamya pırasa ıspanak daha çok var ama eşim alıştırdı. o istiyor die yapıyordum tadına baktıkca çok sevdim belkide hayatımda hiç yememişimdir çoğunu sevmiyorum dieBenimkinide her gün özel yemek pişerdi ben nişanlıyken genelde ya et yada kıyma kavurma yerdi. Azalta azalta kıymayı bıraktırdım hafta da 1 e düşürdüm bamya hiç ağzına sürmemiş ama şimdi bayılıyo. Kayınvalidem karı korkusuna nasıl da yiyo bak diyo. Öyle böyle ıspanak pırasa hepsine alıştı.
hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişini quınny zapp xtra dimi markasıCnm biz bunu 1400 aldik indirimden
Aynen canim haşim işcana bakcam bende bi zaten orda cesit oluyor .bugaboo biraz gerekssiz pahali geldi herseyi ekstra para olmasi sinirimi bozdu :) yoksa verilir tabi ama iskeleti 2400 tl sadece gerisini sen ekliyorsun.iyi günlerde kullan tatlım hayırlı ugurlu olsunCnm herseyi denedim kapandiginda cok rahat tek basina bile kapatip acabilirsin ve hafif bi araba donusleri falan cok iyi bende basta bugaboo alcaktim onuda denedim ikiside nerdeyse ayniydi diye bunu aldim valla bebek arabasi hafif olmasi lazim ve bu yeterince hafif
Cok saol cnm evt markasi o tavsiye ederim fiyat bıraz fazla gibi durabilir ama bu arabaya degerhayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişini quınny zapp xtra dimi markası
Saol cnm halit iscan carsisi zaten magazalarin toptancisi ve orda o markalar dahada ucuzAynen canim haşim işcana bakcam bende bi zaten orda cesit oluyor .bugaboo biraz gerekssiz pahali geldi herseyi ekstra para olmasi sinirimi bozdu :) yoksa verilir tabi ama iskeleti 2400 tl sadece gerisini sen ekliyorsun.iyi günlerde kullan tatlım hayırlı ugurlu olsun
ben bilmiyorumNİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.
hayırlı olsun canım tam yatar pozisyonu varmı bide çift yöne oluyormu ben çok istiyorum öleyse eğer öylesyse hemen alıcamCnm herseyi denedim kapandiginda cok rahat tek basina bile kapatip acabilirsin ve hafif bi araba donusleri falan cok iyi bende basta bugaboo alcaktim onuda denedim ikiside nerdeyse ayniydi diye bunu aldim valla bebek arabasi hafif olmasi lazim ve bu yeterince hafif
Önyargı birazda. Bütün sebzeler çok lezzetli ama doğru pişirilirse.bizde tam tersi bn hiç sebze yemezdim kereviz bamya pırasa ıspanak daha çok var ama eşim alıştırdı. o istiyor die yapıyordum tadına baktıkca çok sevdim belkide hayatımda hiç yememişimdir çoğunu sevmiyorum die
tek tek soruyorum canım ama sadece araba mı yoksa oto koltuğu puseti de var mı bu fiyata?Cok saol cnm evt markasi o tavsiye ederim fiyat bıraz fazla gibi durabilir ama bu arabaya deger
Spina bifida ayrık veya açık omurga anlamına gelir. En sık görülen doğuştan olma hastalıklardan birisidir. Spina bifida başta myelomeningosel olmak üzere omuriliği etkileyen birçok şekilde görülebilir.kizlar dun doktorum bize spina bifida testi yapti. bebegin omuriligini inceledi sonra benden kan alindi bugun cikacak sonuc arayacak doktorum. degerin 2 nin altinda olmasi gerekmis. doktor ultrason muayenesi gayet saglikli oldugunu gostrriyor muhtemelen kanda da bisey cikmaz ama cikarsa ileri tetkikler yapiyoruz dedi.
burda bunu yaptirani hic okumadim size yapilmadimi ????
Ona her gün kıyma kavur memnun o hayatından. Ama bana zor oluyo yarım kilocuk sebzeyi bile 2 günde bitiremiyordum onun yemediklerini yemekten gına gelmişti. Kestim kıymayı baktım yiyo sebze. Rahat ettim valla. Bi ona bi kendime ayrıyemek düşünmüyorum.ya ama zor olur düşünsene hayatın beraber geçecek sürekli bi ayırma seçme durumu
çok yazılan demekmiş, aktif.ben bilmiyorum
Ya benim kizda mayonez hastasi ve nerdeyse sebze ve et yemeklerini hic yrmiyo tehditle zorla yediriyorum kizartma makarna pilav hergun ver yer amaofff offf anne olmak zor valla etli bamya pişirdim benimki ketçap mayonez elinde makarna pişireceksin diye ağlıyor bakalım nasıl ikna edicem herkeslere afiyet olsun
kesinlikle katılıyorum sanaÖnyargı birazda. Bütün sebzeler çok lezzetli ama doğru pişirilirse.
Tatlım kusura bakma cok sordum ama hasim iscan değil mi yoksa halit iscan die baska bi yer mi var hani unkapanına gelmeden bi alt geçit bisikletçiler filan var orasi dimi tiyatro var biraz ilerisiindeSaol cnm halit iscan carsisi zaten magazalarin toptancisi ve orda o markalar dahada ucuz
Cnm yaninda ana kucagiyla beraber aldim o fiyatatek tek soruyorum canım ama sadece araba mı yoksa oto koltuğu puseti de var mı bu fiyata?
tuzdan sebep derken çok mu tuzlu yemekten demek istedin anlayamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?