- 12 Ocak 2014
- 3.914
- 2.440
- 448
- 35
Ewt ya başka topiklerden foto falan getiriyolar :) sitede nâmımız duyuldu :) doğumlar başlayana kadar sayfa sayısı 5000 olur bu gidişleaslında o kadar da aktif değiliz ama ondandır sanırım. bir de ünledik sanki bir de şubat anneleri cinsiyet tahmini yapıyor diye adımız çıktı. oysa kimsenin bir şey anladığı yok sallıyoruz gitsin. çaktırmayalım bari.
aynı aynı valla. çok kötü oluyor bu sefer. kızlar neyse de erkekler şımarıyor bu sefer anneyi önemsemiyor. işte bana da etkisi yemek seçiyorum çok. hayatım boyunca soğan yemedim ve sebzeyi ağzıma sürmüyorum. bana iyilik yapılmadı sanki kötülük yapıldı.bizde hiç öyle bişey yoktu , yemeği sevmiyosan o zaman yemezdin ama dönüp dolaşıp o yemeği yerdin : ) ben hiç yemek ayırmam mesela ama güzel pişmesi lazım anlarım pişirmekten yemeyi de severim , benim kayınvalidem de senin annen gibiymiş mesela hepsi bişeye bahane buluyor en küçüğü gelmiş 24 yaşına yok o var bu var dedim anne sen bunları çok şımartmışsın kadın bir yemek çıkaracak hepsinin isteğine göre hazırlıyor
annenden ne görürsen o oluyor genelde. benim annem yemeği beğenmediğimiz zaman hemen başka bir şey pişirirdi. bir de herkesin önüne kadar servis yapardı. ondan korkuyorum sadece.
aynı aynı valla. çok kötü oluyor bu sefer. kızlar neyse de erkekler şımarıyor bu sefer anneyi önemsemiyor. işte bana da etkisi yemek seçiyorum çok. hayatım boyunca soğan yemedim ve sebzeyi ağzıma sürmüyorum. bana iyilik yapılmadı sanki kötülük yapıldı.
canım bak biz annelerin en çok yaptığı hata ne biliyormusun aaa onun çocuğu böle neden benim böle değil eğer o yapıyorsa benimde yapar okulda bile eeee neden benim ki çabuk okuyamıyor bi kere herkes bunu anlasın her çocuk farklıdır özeldir bir süreci vardır hele o çocuk yatmazsa sıkıyosa yatır çatlayıncaya kadar ağladığını gördüm bizzat öyle ninnilermiş şuymuş buymuş hiç bi işe yaramıyor benim kızımla oturup ağladığım çok olmuştur yaşamak lazım herkesin fikrinede saygım var tabi bebek 6 aylık olunca tıpış tıpış alışıyor ama dahada büyüyüp anlayıncada gerçekten zorlaşıyor yakalamak lazım o süreci vede yaşamak lazım allah hepimize kolayşık versin birde uslu bebek inşşş
galiba tuzdan sebep diye düşünüyorum rahme giden damarlarda çökme veya çentik de denilebilir ondan varmış. bu bebeğin gelişimini engelliyormuş. genelde bebek zayıf doğarmış çökme devam ederse. bebe asprinine başladım . kan sulandırması için. inşallah iyi olacak yaa.. öyle umut ediyorum.
Benimkinide her gün özel yemek pişerdi ben nişanlıyken genelde ya et yada kıyma kavurma yerdi. Azalta azalta kıymayı bıraktırdım hafta da 1 e düşürdüm bamya hiç ağzına sürmemiş ama şimdi bayılıyo. Kayınvalidem karı korkusuna nasıl da yiyo bak diyo. Öyle böyle ıspanak pırasa hepsine alıştı.eşimde annesinden öyle görmüş ya ilk evlendiğimizde mırın kırın yok ben öyle olunca sevmiyorum falan derdim ki yemek bu canım yemezsen yumurta pişirip ye diye diye birazda cicim ayının etkisiyle şimdi hiç sorun çıkarmıyor annesigilde yemeğe gidiyoz annesi diyo ki mutfakta biz hazırlarken o bunu yemez diyorum yok yok yer yiyor diyorum kadıncağız şaşırıyor diyordur içinden vicdansız gelin ben yıllardır uğraştım çocuğumun damak zevkiyle oynuyor : ))
ya hamileliğimin başıydı ve sigarayı falanda yeni bırakmıştım. böyle hormonların tavan yaptığı bir günde kuzenim kızına d.günü yaptı konsepte sarıymış. bir de konseptimiz çıktı. o gün çok midem bulandı ve şimdi ne zaman sarı bir şey görsem adını bile yazsam midem kalkıyor,tüylerim diken diken oluyor.sarı renkten face den perdeden : ))) çok ilginçmiş ben bi yumurtadan tiksinir gibi oldum ama bu sabah 2 ye yakın yedim demekki tiksinmemişim geçici bir durum oluşmuş
canim ben bu arada ssk çalışa olarak gidiyorum m ama onu da belirteyim de :)Çok teşekkür ederim :) fiyatlar da gayet iyiymiş
7.gün yada 7 yaş en iyisi diyolar. Araştırmak lazım biraz.Kızlar sünnet hakkında kimsenin bilgisi yok mu ya
canım araba almışsın sanırım orayı kaçırdım ne kadar aldın acaba?Bu cnm
ben de ilk defa duydum bu testi. bu arada benim dr.um 3lü testi de gerekli gormedi ben de yaptirmadim.kizlar dun doktorum bize spina bifida testi yapti. bebegin omuriligini inceledi sonra benden kan alindi bugun cikacak sonuc arayacak doktorum. degerin 2 nin altinda olmasi gerekmis. doktor ultrason muayenesi gayet saglikli oldugunu gostrriyor muhtemelen kanda da bisey cikmaz ama cikarsa ileri tetkikler yapiyoruz dedi.
burda bunu yaptirani hic okumadim size yapilmadimi ????
Benimkinide her gün özel yemek pişerdi ben nişanlıyken genelde ya et yada kıyma kavurma yerdi. Azalta azalta kıymayı bıraktırdım hafta da 1 e düşürdüm bamya hiç ağzına sürmemiş ama şimdi bayılıyo. Kayınvalidem karı korkusuna nasıl da yiyo bak diyo. Öyle böyle ıspanak pırasa hepsine alıştı.
Cnm biz bunu 1400 aldik indirimdencanım araba almışsın sanırım orayı kaçırdım ne kadar aldın acaba?
ya hamileliğimin başıydı ve sigarayı falanda yeni bırakmıştım. böyle hormonların tavan yaptığı bir günde kuzenim kızına d.günü yaptı konsepte sarıymış. bir de konseptimiz çıktı. o gün çok midem bulandı ve şimdi ne zaman sarı bir şey görsem adını bile yazsam midem kalkıyor,tüylerim diken diken oluyor.
spina bifida testini duymadım bende. 3 lü test olmasın o. benimde 3 lü yaptı usg ile omirliğine baktı. işte kemiklerin aralıklarına falan baktı. sonra da kan aldı.kizlar dun doktorum bize spina bifida testi yapti. bebegin omuriligini inceledi sonra benden kan alindi bugun cikacak sonuc arayacak doktorum. degerin 2 nin altinda olmasi gerekmis. doktor ultrason muayenesi gayet saglikli oldugunu gostrriyor muhtemelen kanda da bisey cikmaz ama cikarsa ileri tetkikler yapiyoruz dedi.
burda bunu yaptirani hic okumadim size yapilmadimi ????
Güle güle kullan canim kapanisi nasil benim arabanın bagajı biraz kücük sıgıp sıgmamasi cok önemliCnm biz bunu 1400 aldik indirimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?