2015 Şubat Anneleri

Mattikacım merhaba,sana özel msj atmıştım biraz önce..

selam kızlar
bir sorum olacak
hamile kıyafetlerinizi nerede aldınız
benim bulunduğum yerde bulamadım
internetten alayım diyorum ama güvenilir bir site yok
trendyol markafoni limango buralarda da beden kalmamış
denemeden alamıyorum kıyafet ben. zaten kiloluyum. ama burda ben de bulamadım. bakalım gelen cevapları ben de bekliyorum. doğuma daha çok var her gün aynı gömlekle aynı pantolonla işe gidilmez ki. halim kötü

selam kızlar
bir sorum olacak
hamile kıyafetlerinizi nerede aldınız
benim bulunduğum yerde bulamadım
internetten alayım diyorum ama güvenilir bir site yok
trendyol markafoni limango buralarda da beden kalmamış

cimcimem naber nasılsın diyim öncelikle epey oldu girmeyeli :)
inanırmısın ben bu durumdan en muzdarip olan kişiyim herhalde LCW ye gittim hepsi ya strech ya dar kesim ya bedeni küçük delirdim ya tahmin edemezsin sürekli gidip bakıyorum yeni birşey gelmişmi diye ama yok en sonunda LCW de ince kot beli lastikli bir pantolon buldu onu aldım onun dışında hiçbirşey bulamadım internetten alacaksan kesinlikle trendyol vs. tavsiye etmem bir ara gömlek aldım dar geldi hemde kendi bedenim olmasına rağmen değişim yapmıyorlar sadece iade yapıyorlar oda resmen 1 ay gibi bir süreyi buluyor zaten ürün eline gelene kadarda 2-3 hafta geçiyor çok sinir bozucu birşey birde ben kapalıyım benim durumum daha zor ama anneme pelerin gibi birşey diktirmeye karar verdim çok daha iyi olur diyorum

sonucum çıkmış hadi bakalım hayırlısı ile diğer testleride atlatalım

SAT: 27/04/2014
SAT'a göre hesaplanan klinik gebelik haftası:18 hafta 3 gün
Fetus sayısı:1
Fetal kardiyak aktivite:+
Plasenta lokalizasyonu: anterior
Plasenta matürasyonu: Grade I-II
Amniyon mayi miktarı: normal sınırlardadır
Biparietal çap :44 mm 19 hafta 2 gün ile uyumlu
Baş çevresi : 163 mm18 hafta 6 gün ile uyumlu
Abdomen çevresi: 139 mm 19 hafta 1 gün ile uyumlu
Femur uzunluğu : 28 mm 18 hafta 2 gün ile uyumlu

Fetal anomali: Gros sonomorfolojik anomali saptanmadı.
SONUÇ: Gros sonomorfolojik anomali saptanmadı

Canım bu üçlü testmi ? Bende 5 gün sonra yaptırıcam inşallah

ben de önceki hamileliimden olan pantolonları giyiyorum. ben de lcw ya baktım hep dar kalıptı. normal kalıp niye yok anlamadım kızdım yani. bir de şimdi tam sezon sonu işe yarar bişey yok hiç bir yerde

Lisede Serli diye bi arkadaşım vardı gokteki en parlak Yıldiz demekmis ondan başka da serli tanımadim değişik bi isim herkes sorardi anlamını

3lü testimde protein değeri yüksek çıkmış 17.00de randevum cok endişelendim ne demek bilmediğim için, bi bilgisi olan var mı arkadaşlar

konu zaten senin değil güzelim hashande arkadaşımız ben bebişimi erken ayırıcam demiş sonra biz tecrübeli anneler fikirlerimizi yazmışız burda ben kimseyi eleştirmiyorum öyle bir hakkımda yok zaten kim bebişini nasıl büyütmek isterse öyle büyütür sanada başkasına asla lafım yok ben genel konuştum canım ben orda çocuk derken en basit örneği okuldan verdim senle alakalı değil bebişnaz herkes bebişini istediği gibi sağlıla büyütür inşşş tek temennim

Yok cnö anlamını bilmyrm sadece hoşuma gitti ama ztn bnmkilerin ismi belli hayal ve tüya inşlljh

Aaa hayirli olsun simdiden vanim çokta güzelmiş isimleri cimcimelerin :)

Kaç tane biberon almamiz gerek dersiniz ben de cam düşünüyordum sadece ama kaç tane alcaz ki.

Acildi cnm annem simde aradi balikciyi hamsi ucuz bide

Ohh be sonunda güzelce bi hamsi yiyelim artik usandik büyük baliklardan.

Canım bu üçlü testmi ? Bende 5 gün sonra yaptırıcam inşallah

yok değil canım ayrıntılı ultrasonun raporu. benim doktorum 2li testten sonra başka test istemedi. sadece ayrıntılı ultrason ve fetal eko istedi.

down sendromu riski taşımıyor fakat yüzyüze konuşup anlatacakmış..

her şeye de cevap veriyorum ama dandini görmez belki cevap veremez diye yazıyorum.
size katılıyorum demek için yazmış bu yazıyı. daha sonra bir yazı daha var orda bu bu bu benimle aynı fikirde gibisinden.
ebosaaa caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanımsınnnnnnn

Kaç tane biberon almamiz gerek dersiniz ben de cam düşünüyordum sadece ama kaç tane alcaz ki.

ben 2 tane düşünüyorum canım bir ufak birde büyük ilerleyen zamanlarda kullanırsa başkada alırım.ha tabi birtanede çantaya koymak için alırsam etti 3

yok canım pişirmedim beraber kuaföre gidicez dedim sustuu ahahaaaa ne manyağım yaaaa

3lü testimde protein değeri yüksek çıkmış 17.00de randevum cok endişelendim ne demek bilmediğim için, bi bilgisi olan var mı arkadaşlar

3lü test yaptırmadım ben ama nette bu değerleri bulabilirsin hatta şöyle aratırsan 3lü testte protein yüksekliği diye belki yardımcı olur. hem endişelenecek birşey yok sıkıntı yapma kendine. tek başına bunlar ifade etmiyor sanırım. 17:00 da randevun varmış doktorun en kesin bilgiyi verir canım :)

Ya benim kizda mayonez hastasi ve nerdeyse sebze ve et yemeklerini hic yrmiyo tehditle zorla yediriyorum kizartma makarna pilav hergun ver yer ama
valla canım benim kız aynı baba sebze düşmanıydı ama ben pabuç bırakırmıyım sevdirdim bilirsin makarnayı ayrı sever kuzularr ama bulgur pilavı var ne gerek var makarnaya dimi

kızlaaaaaaaaaaarrr bu midemle ben ne yapıcam ya acıkıyorum zaten ağzım hiç boş durmuyor. ama sonrası mahfediyor beni resmen mideme oturuyor ne yersem sonra ağrı sancı yapıyor. yemek istemiyorum bu yüzden. şimdi soda içiyorum günde 1 tane içmeye çalışıyorum soda o baya rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…