- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
Kız benim bebek bütün ultrasonlarda ortada nasıl anlıcaz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senınkı gostermıcek kendını galıba cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benim bebek bütün ultrasonlarda ortada nasıl anlıcaz :)
Hahah değil mi ? :) benim 1 ay sonrasına randevum var inşallah sağ salim görürüz o günleri . Bu bebekler çok şımarık olucak demedi demeyin :))
doğru söylüyorsun canım. söylediklerin çok mantıklı ve katılıyorum ama bu depresif olmasa da karamsar ruh hali bulantı veya halsizlik gibi bir belirti bence hormonlarla alakalı sanıyorum. insanın elinde olmuyor yani. yinede çok şükür tabii allah bu günlerimizi aratmasınbana göre hamileliğin en zor dönemlerinden geçiyoruz. ilerleyen dönemlerde sıkıntılar daha çok fiziksel oluyor çünkü. yanii her geçen iyiye gidececeğiz inşallah.
cnm yıne hamıle kaldıgın ay dıye soruyo. sat 29 nisan. nisan mı mayıs mı benım hamılelıgım onu anlamıyorum ben :)
1 ay sonra mı gel dedi doktor. benim hep 10 gün sonra gel diyor neden acaba? normalde de o kadar sık gidilmiyor diye biliyorum. ilk bebek düştü diye olabilir mi acep?
Buyrun arkadaşlar ben bugün rahat yattim dilerseniz bakabilirsiniz.
Bu arada benim asil problemin göğüs agrilari yüzüstü yatardim hep eskiden simdi mümkün değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım zaten bebekten dolayı oldukca mutluyum buna rağmen bu hallerin olması normalmi bunu öğrenmeye çalışıyorum çünkü bebek sahibi olabilmek için psikolojik tedavi aldım,herkes kendi yaşadığını bilir.sorun bende mi bunu analiz etmek niyetim..
Hayatım yok onunla alakalı değil bu teori.bebğin 11,12,13. haftalarında cinsel organı tam belli olmuyor. Bu yüzden bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler 3-4 hafta sonra değişebiliyor. Fakat bu teoriye göre o haftalarda bebeğin kuyruğu kayboluyor ve nub denen bir çıkıntı hasıl oluyor. Bu çıkıntıda eğer bebeğin poposuna paralelse kız, yukarı doğru hafif açılıysa erkek oluyormuş. Banada blackberry bahsetti dün araştırdım çok mantıklı geldiii😍
Canim ben de kakao yagi almistim. Iyi geliyor diye duydum. Olmadi ondan baslicaktim
Arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙
mayıs demelisin bence.
demicem işte ozamna erkek cıkıyornisan dıycem bne kız olsun
![]()
Allah gönlüne göre versin canım![]()
senınkı gostermıcek kendını galıba cnm :)
Benim de 3 tane düşüğüm var , ilk zamanlar 2 haftada birdi şuan gitsem de yapılcak birşey yok, 11.haftada gel dedi bende dedimki 13 te geliyim bari testleride aradan çıkarırız dedim o da tamam o halde dedi ve ağustosa randevu verdi. Aramızda da 2 gün var sadece 10 gün sonra gidip neye bakıcaksın ki ? :26:
1 ay sonra mı gel dedi doktor. benim hep 10 gün sonra gel diyor neden acaba? normalde de o kadar sık gidilmiyor diye biliyorum. ilk bebek düştü diye olabilir mi acep?
Herkes etrafımdaki kv hariç (gıcık çünkü ) kız diyor suratım berbat sivilcelendi derlermiş ya çirkinleşir kız olursa diye takmış millet aman sağlıklı olsunda umrumda değil ama kutumda kız hissediyorum 😃😃
BENDE anlamadım neden öyle dedi . gerçekten tahlillerim falan da tamam bakacak bir şey de yok ama belki muayene parası yanmasın diye kontrole çağırmıştır.
Aynen canım benide 10 günde 1 çağırıyor düşük olduğu için ilk 4 ay böle dedi Dr boşver hem daha çok görüyorum bebişimi 😀