2015 Şubat Anneleri

Canım gebelikten önce bende nexium içiyordum sonra bir ara kurdeşen döktüm bütün vücudum kıpkırmızı oldu. Antibiyotik de kullanmıştım. Doktor antibiyotiğin garicinde nexium de alerjik etki yapabilir dedi hatta o ay da gebelik şüphem var diye iğne vurulmak istemedim de doktor e şüphen varsa nexium de içmemen lazım demişti. Genelde rennie daha hafif olduğundan onu veriyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de mide zarar vercek bisey yemememege calisiyorum da cok mecbur kalirsam rennie yada gaviscon kullanirim artik.

Kızlar saçma bir soru daha.; saçımı kestirmek istiyorum çok yıprandı bide çok uzun ama annem falan baskı yapıyor kesme diye aslında tanıdığım bi sürü kişi var kestiren hiç umursamadan nur topu gibide çocukları doğdu. Ne yapsam bilmiyorum siz ne diyorsunuz? Çok üstüne düşmekte iyi değil diye düşünüyorum bir de ne gelirse Allahtan diye düşünüyorum ama yinefe batıl işte ne kadar okursan oku modernleşirsen modernleş batıl kafa karıştırıyor 😝

ama insan öyle mutlu olucam diyip de mutlu olamıyor. herkeste bir olmuyor demek etkiler. ben bugün iyiyim mesela ama bazı günler oluyor böyle göğsüme bir sıkıntı oturuyor bırak kendimi neşelendirmeyi nefes dahi alamıyorum. ağlamaktan yorgun düşüyorum. ne kadar kendimi oyalasam da başka şeyler düşünsem de geçmiyor. hormonlar tavan yapmış.

evet canım biz de bunu konuşuyorduk aslında bebekle ilgili değil ama bu durum da bu sürecin bi parçası,bi önceki yorumumda yazmıştım dün akşam durduk yere ağlamaya başladım kolay ağlayan biri değilimdir normalde tüm hormonlarımız değişiyo. eşim hep kendinden kötüleri düşün deyip telkin etmeye çalışıyo sen de öyle yap canım belki faydası olur ;)

benim ikinci bebeğini bekleyen annelere bir sorum var. sizlerinde eşi ilk çocuğa göre biraz daha rahat mı?? eşim ilk çocuğumuzda gözümün içine bakardı herşeyi kendisi yapmaya çalışırdı ama bu defa artık süreci bildiği için daha rahat olduğunu kendisi de söylüyor. bende ilkindeki gibi değilim bulantım falan yok ama yinede ilgi bekliyorum işte :17:

evet canım aynen bizdede böyle.ilk hamilelik gibi değil malesef dediğin gibi süreci bildikleri için daha rahatlar.birde ilklerde acaba bir çocugumuz olucakmı hissi çok oluyo korkular falan daha üzerine düşüyorlar sanki.ama yine hakkını yemeyeyim ev işlerinde falan yardım ediyor :) biraz zaman geçtikçe değişir gibime geliyor.şuan daha çok yeni ve bebeğin hareketlerini falan da tam görmedikleri için çok moda giremediler gibi. :1: :49: :49:

Ya aynen bende akşamüstü oldu die gidiyim işimi hallediyim dedim resmen fokurdadım sıcaktan. Çıkmamak şazım dışarı izmir çok fena ara ara esinti bile kar etmiyor

Çıkma canım ya ben işe geliyom ama nasıl geliyom bilmiyom şimdi gitcem eve ama hala güneş tepede 😞

Canim benin cin takvimine mi baktin. Allah gonlune gore versin insalkah. Bwnim ki de o takvimde erkek cikiyor. Bakalim bir kac ay sonra ogreniriz dogrumusmu degilmismi diye :)) saglikli olsunlar da

evet cnm cın takvımıne baktım. allah bılıyoya gınlumden kız gecıyor ama erkek olsada başımızın tacı. allah saglıklı , hayırlı evlat versın gerisi boş :) bakalım ınş agustosta hepımızın cıkıcak cınsıyetler. bı gorelım bakalım çinliler ne kadar haklıymıs :)

Ben de mide zarar vercek bisey yemememege calisiyorum da cok mecbur kalirsam rennie yada gaviscon kullanirim artik.

Ben de nerdeyse hiç yemek yiyemediğimden yanma sorunum kalmadı :) midem aşırı kazınınca mecburen 2 lokma kuru bişi yiyorum

Kızlar saçma bir soru daha.; saçımı kestirmek istiyorum çok yıprandı bide çok uzun ama annem falan baskı yapıyor kesme diye aslında tanıdığım bi sürü kişi var kestiren hiç umursamadan nur topu gibide çocukları doğdu. Ne yapsam bilmiyorum siz ne diyorsunuz? Çok üstüne düşmekte iyi değil diye düşünüyorum bir de ne gelirse Allahtan diye düşünüyorum ama yinefe batıl işte ne kadar okursan oku modernleşirsen modernleş batıl kafa karıştırıyor 😝

Ayy benimkiler de felaket sarıydı kaç aydır boyamıyorum dipler rezalet uçları yoluk yoluk oldu. Bana da annem kestirme diyor ama insan içine çıkacak hal yok. Iyice bunalım yapacak ne yapsak acaba en azından kestireyim de şekil alsın diyorum bende

evet canım aynen bizdede böyle.ilk hamilelik gibi değil malesef dediğin gibi süreci bildikleri için daha rahatlar.birde ilklerde acaba bir çocugumuz olucakmı hissi çok oluyo korkular falan daha üzerine düşüyorlar sanki.ama yine hakkını yemeyeyim ev işlerinde falan yardım ediyor :) biraz zaman geçtikçe değişir gibime geliyor.şuan daha çok yeni ve bebeğin hareketlerini falan da tam görmedikleri için çok moda giremediler gibi. :1: :49: :49:

betulcum merhaba,

sende bursalıydın degıl mı?

Çıkma canım ya ben işe geliyom ama nasıl geliyom bilmiyom şimdi gitcem eve ama hala güneş tepede 😞

Sıcaklar gün kararmadan geçmiyor maalesef :( dikkat et kendine canım yelpaze falan al hiç olmadı biraz da olsa rahatlatır.

ben bugün şakayla karışık ilk ikazımı yaptım kendisine:9: sağolsun atlamaz hiç aldı mesajı:9:

Kızlar bir şey söyleyeyim de hepiniz mecburen mutlu olun :) ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bugün okudum 6. haftadan sonra sinir sistemi de oluşmaya başladığı için bebekler hissedermiş. Öyle olmasa bile öyledir deyip buhranlara girince kendimi çimdikliyorum ;)

Bu arada bu progestan başımı odun gibi yaptı. 3ten beri uyuyorum yeni uyandım normal dimi

Ayy benimkiler de felaket sarıydı kaç aydır boyamıyorum dipler rezalet uçları yoluk yoluk oldu. Bana da annem kestirme diyor ama insan içine çıkacak hal yok. Iyice bunalım yapacak ne yapsak acaba en azından kestireyim de şekil alsın diyorum bende

Kestirmekte ne gibi bir sakınca olabılırki sonuçta kıllarımıza da ağda yapıyoruz yanı :D benim annem kardeşime hamileydi yaz aylarında afakanlar basınca gitti kısacık kestirdi. Hiçbir skıncası yok. Sadece boya zararlı

Arkadaslar bebegini kaybedenler olmus cok uzgunum. Her seyde bir hayir var deyip Allah'a dua etmekten baska yapacak bir seyimiz yok. Hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum Allahim birdaha biyle bir uzuntu yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin tez zamanda yerini doldursun. Hamileligi devam edenler de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

bir de Diyarbakır'a gelin kızlar sıcağı görün =))) akşam 8 de bile çıksam yüzüme vuran sıcakla yürümek hiç hoşuma gitmiyor..dört duvar arasında hapis kaldım,üstüne bu sıcak psikolojimi çok bozdu,yeni yeni vücudum alışıyor..

Off neyseki benim gibi birileri var ne yapıcaz biz böyle eşim bile kestirme diyor :(( berbat oldular :/ bi tanıdığım var hem boyattı hemde kestirdi hiç haberi bile yok böyle bişeyden :/ gizlice kestirsemmi diyorum bazen

yerleşme kanamasını adet sanmıştım üzüldüm ama neyse dedim kuaföre giderim artık rahat rahat:9: işin rengi sonradan değşince kaldı tabi. inanıyormuyum hayır ama böyle şeyler insanın kulağına bir kere gitsin yetiyor malesef:52:

Kestirmekte ne gibi bir sakınca olabılırki sonuçta kıllarımıza da ağda yapıyoruz yanı :D benim annem kardeşime hamileydi yaz aylarında afakanlar basınca gitti kısacık kestirdi. Hiçbir skıncası yok. Sadece boya zararlı

Batıl inanç canım Allah göstermesin ömrü kısa olur diyen var aklı kısa olur diyen var

kızlar bencede batıl bu hamileyken kesilmez lafları cidden inanmayalım.ben gittim geçen gün kestirdim.rabbim ne isterse o olur,oyle saçla falan alakası yok.

Off neyseki benim gibi birileri var ne yapıcaz biz böyle eşim bile kestirme diyor :(( berbat oldular :/ bi tanıdığım var hem boyattı hemde kestirdi hiç haberi bile yok böyle bişeyden :/ gizlice kestirsemmi diyorum bazen

Benimde kuzenim hem kestirdi hem boyattı. Eşim de boyaya karşı ama kestir diyor biraz daha bekleyeyim de dayanamam çok fena uçlar

Back
X