2015 Şubat Anneleri

Kizlar ozel saglik sigortasini hamisken yaptirabiliyomuyuz? Bilen varmi aranizda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar test sonucum için doktor aradı gebelikte lenfosit düşebilirmiş önemli değilmiş multivitamini aksatmıyoruz. :) bu bilgi de burda dursun.

Heh iste dedigim cikmis :) gozun aydin canim

çok sukur bı aksılık yok bebekte ..ve bende .. nıye öyle dedı anlamadım bu benım ıkıncı bebebğim ..ilk hamılelıkte da bişey dıyen olmamıştı...
bakalım o kadar bende eşimi bekletemem onada yazık ... şu aralar zaten fırsat olmuyor oruç tutuyor... zaman yok yanı
ancak h.sonu.

bencede canım benim bu 3. gebeliğim ve her hamileliğimdede abartmadan oldu ilişki risk yoksa yola devam :34:

ben dün daha doktora gittim ben demeden bana bu aralar kasiklarin agriyabilir ayni regl olacakmissin gibi belirtiler yasayabilirsin dedi bunlar normal dedi bence icini rahat tut :39:

Zaten bi tane düşük yaptım iyice korkar oldum :( aklım hep onda Cumartesi kontrolüm var allahım sağlıkla kavuştursun inşallah

Zaten bi tane düşük yaptım iyice korkar oldum :( aklım hep onda Cumartesi kontrolüm var allahım sağlıkla kavuştursun inşallah

çok geçmiş olsun canım sadece ağrıysa korkma canım dinlen iyice hepimizde zaman zaman ağrılar oluoy kötü düşünme kuzum inşşş sağlıkla gelicek kıpırcanlarımız inşşşş

Kizlar ozel saglik sigortasini hamisken yaptirabiliyomuyuz? Bilen varmi aranizda

bildiğim kadarıyla yaptıramıyosun cnm. hamıle kalmadan 6 ay oncesınden yaptırmıs olman gerekıyor. yaptırsan bıle dogumu kapsamaz.

çok geçmiş olsun canım sadece ağrıysa korkma canım dinlen iyice hepimizde zaman zaman ağrılar oluoy kötü düşünme kuzum inşşş sağlıkla gelicek kıpırcanlarımız inşşşş

Âmin canım inşallahh çalışıyorum yatamıyorumda şükür sadece ağrı belkide Gaz dır bu hamilelik salak yaptı bizi :) korkak yaptı :)

Âmin canım inşallahh çalışıyorum yatamıyorumda şükür sadece ağrı belkide Gaz dır bu hamilelik salak yaptı bizi :) korkak yaptı :)

hıhhh aynen öle sadece pimpirikliyiz kuruyoruz her şeyi kontrol et arda kanma leke yoksa gazdır o yada kasık ağrısıdır canım çok geçmiş olsun

Evet canım ikizler ben adetime iki gün kala yaptrmıştım 41 çıkmştı sonra adetten bi gün sonra yaptrdım 250 adetten üç gün sonra yaptrdım 1560 dediler . Ama kesem büyük değildi belki sende tek kesede iki bebektir benmkiler iki ayrı kese

benim bir de kızım var 19 aylık, açıkçası ikiz fikri gözümü korkutuyor ama hayırlısı bakalım :) Rabbim kolaylaştırır inşallah ve inşallah güzel haberlerle dönersin, teşekkür ederim :)

benim bir de kızım var 19 aylık, açıkçası ikiz fikri gözümü korkutuyor ama hayırlısı bakalım :) Rabbim kolaylaştırır inşallah ve inşallah güzel haberlerle dönersin, teşekkür ederim :)

ikiz olabilir mi dedi dr canım yada sadece his mi??????

hıhhh aynen öle sadece pimpirikliyiz kuruyoruz her şeyi kontrol et arda kanma leke yoksa gazdır o yada kasık ağrısıdır canım çok geçmiş olsun

Saol canım bişey yok şimdilik şükür dua etcem artık

Back
X