Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar test sonucum için doktor aradı gebelikte lenfosit düşebilirmiş önemli değilmiş multivitamini aksatmıyoruz. :) bu bilgi de burda dursun.
çok sukur bı aksılık yok bebekte ..ve bende .. nıye öyle dedı anlamadım bu benım ıkıncı bebebğim ..ilk hamılelıkte da bişey dıyen olmamıştı...
bakalım o kadar bende eşimi bekletemem onada yazık ... şu aralar zaten fırsat olmuyor oruç tutuyor... zaman yok yanı
ancak h.sonu.
ben dün daha doktora gittim ben demeden bana bu aralar kasiklarin agriyabilir ayni regl olacakmissin gibi belirtiler yasayabilirsin dedi bunlar normal dedi bence icini rahat tut![]()
bebek beklerkende çok çekiyor
hep iç geçirerek bakıyo insan
Zaten bi tane düşük yaptım iyice korkar oldumaklım hep onda Cumartesi kontrolüm var allahım sağlıkla kavuştursun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebek beklerkende çok çekiyor
hep iç geçirerek bakıyo insan
ay evet ya benımde oyle olurdu. kedi ciğere bakar gıbı bakardım ccouklara :)
Kizlar ozel saglik sigortasini hamisken yaptirabiliyomuyuz? Bilen varmi aranizda
ayyyy nasıl üzülüyorum yaaaa rabbim onlarada versin inşşşş
çok geçmiş olsun canım sadece ağrıysa korkma canım dinlen iyice hepimizde zaman zaman ağrılar oluoy kötü düşünme kuzum inşşş sağlıkla gelicek kıpırcanlarımız inşşşş
Âmin canım inşallahh çalışıyorum yatamıyorumda şükür sadece ağrı belkide Gaz dır bu hamilelik salak yaptı bizi :) korkak yaptı :)
benim bir de kızım var 19 aylık, açıkçası ikiz fikri gözümü korkutuyor ama hayırlısı bakalım :) Rabbim kolaylaştırır inşallah ve inşallah güzel haberlerle dönersin, teşekkür ederim :)Evet canım ikizler ben adetime iki gün kala yaptrmıştım 41 çıkmştı sonra adetten bi gün sonra yaptrdım 250 adetten üç gün sonra yaptrdım 1560 dediler . Ama kesem büyük değildi belki sende tek kesede iki bebektir benmkiler iki ayrı kese
benim bir de kızım var 19 aylık, açıkçası ikiz fikri gözümü korkutuyor ama hayırlısı bakalım :) Rabbim kolaylaştırır inşallah ve inşallah güzel haberlerle dönersin, teşekkür ederim :)
oyyy masallah sana allahım saglıkla aldırsın kucagımıza bende 2 aylıgım![]()
manyak karı dediğin böle olur işte![]()
öle ol kızzz en güzeli bende deliyimdir heee :)))
sen kalp atısı duydun muuuuuuuu![]()
hıhhh aynen öle sadece pimpirikliyiz kuruyoruz her şeyi kontrol et arda kanma leke yoksa gazdır o yada kasık ağrısıdır canım çok geçmiş olsun
evet duydummm 1 hafta oluyo tam 7 haftalıktık duydugumuzdaaa![]()
bende duymak istiyommmmmmmmmmmmm![]()